Menu

hulp  mail

Kookstudio aanmelden

Kookstudiobrabant.nl is dè website waar alle kooklocaties in Brabant prominent vermeld staan. Wij zorgen dat uw kookstudio makkelijker wordt gevonden door bedrijven en particulieren. Met een uitgebreide zoekfunctie vindt de bezoeker altijd de kookstudio die voldoet aan de gestelde criteria. Per kookstudio vindt de bezoeker detailinformatie waarop hij of zij een goede keuze kan baseren bij het zoeken of boeken van een kookworkshop. Alle relevantie informatie zoals een omschrijving van de kookstudio, het programma, de aangeboden thema's en prijzen, de bereikbaarheid en locatie op googlemaps zijn per kookstudio overzichtelijk vermeld. Hiernaast is het mogelijk om meerdere sfeerfoto's te plaatsen en zelfs een promotiefilmpje. Ook kunnen recensies worden geplaatst. Hiernaast kan de bezoeker op onze website terecht voor culinair nieuws en heerlijke recepten. Als u het wenst willen wij graag vrijblijvend bij u langskomen voor een kennismaking en verdere uitleg over hoe u, met onze hulp, meer omzet kan realiseren.

Uw voordelen op een rij:

- Tijdsbesparing. Wij hebben een eigen boekingsmodule. Dit levert zowel u als  de klant tijdsbesparing op. De boeker kiest zelf de vorm van reserveren: online of telefonisch. Per gerealiseerde boeking betaalt u een laag commissiepercentage.
- Doelgericht. Unieke kansen om zeer doelgericht onder de aandacht te komen bij uw doelgroep.
- Naamsbekendheid. Toenemende naamsbekendheid, want uw bedrijfsnaam en uw foto’s worden geplaatst. (gratis marketing)
- Uitgebreide presentatie. Wij bieden u een uitgebreide vermelding om uw kookstudio optimaal te kunnen profileren en te promoten bij een breed publiek.
- U kunt gratis nieuwsberichten laten plaatsen.
- U kunt gratis acties/aanbiedingen promoten.
- Geen automatische verlening van uw advertentie, wij nemen altijd contact met u op ter evaluatie.
- De website van kookstudiobrabant.nl heeft ook een mobiele versie.
- Wij zijn actief via Social Media, waarbij u snel profiteert van ons social netwerk.
- Mogelijkheid voor het plaatsen van een banner (random, 250x200, wordt op elke pagina getoond)  

 Voor meer informatie kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per telefoon op nummer: 0164 - 857 700.
 U kunt ook een e-mail sturen naar: adverteren@kookstudiobrabant.nl 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok