Menu

hulp  mail

Culinair Centrum Aarle-Rixtel

Samen koken en eten is genieten! In onze kookstudio en bij onze catering staat passie voor verse ingrediënten en beleving centraal. Wij bieden een avondvullend programma in de bekende Brabantse informele sfeer.

Omschrijving

In Culinair Centrum Aarle-Rixtel kunt u al meer dan 20 jaar samen komen koken en dineren met groepen van 8 tot meer dan 100 personen. Onder het genot van een drankje kookt u samen in een van onze professionele keukens een smaakvol diner. Daarna dineert u samen in een van onze sfeervolle restaurants en geniet van uw eigen culinaire gerechten. Culinair Centrum staat voor hygiëne in de keuken, dagverse producten, verse kruiden en de beste specerijen. U kookt alles zonder pakjes en zakjes en leert zo de mooiste sauzen, malste stukjes vlees of vis te bereiden en de heerlijkste desserts. Wij bieden diverse menu's zoals een streekmenu, wereldse gerechten, maar ook een Spaanse Tapas workshop, of een Italiaanse of Thaise kookworkshop. Het is ook mogelijk om vooraf aan een kookworkshop te vergaderen. Een beamer, flipover en scherm en free wifi zijn aanwezig. Culinair Centrum ligt midden in het centrum van landelijk Aarle-Rixtel. Het Brabantse dorp ligt onder de rook van Helmond en Eindhoven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Min. 8 en Max. 100 personen

Programma

Onze kookworkshops duren 3 tot 5 uur, afhankelijk van de grootte van de groep en uw wensen. Bij binnenkomst wordt u ontvangen in onze bar met een aperitief en een amuse van de chef. Na een half uurtje worden de taken verdeelt en gaat iedereen aan de slag in de keuken. Uw gasten dekken de tafel, vouwen een mooi servet en mogen ook zelf voor de drankjes zorgen. De afwas nemen wij graag voor onze rekening! Wij hebben verschillende menu's maar maken ook graag een menu geheel naar uw wensen. Uiteraard houden we ook rekening met dieetwensen. Wij maken voldoende gerechten zodat iedereen actief kan deel nemen aan de kookworkshop. Na het dessert serveren wij nog een vers kopje koffie of thee met een ambachtelijk bonbon.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en drankarrangement; koffie/thee, frisdrank, bier van de tap en huiswijnen. 

Spaanse tapas Eur 52,00 (3 uur incl. 2 consumpties en koffie/thee na afloop)
Streekmenu 4-gangen Eur 61,00
Wereldse gerechten 4-gangen Eur 65,00
Culinair seizoensmenu 4-gangen Eur 65,00
Italiaans menu 4-gangen Eur 65,00
BBQ workshop 4-gangen Eur 67,00
Thais menu 4-gangen Eur 69,00

Groepsgrootte 8 t/m 15 personen duurt het programma maximaal 4 uur en bij groepen vanaf 15 personen maximaal 5 uur. Voor groepen vanaf 25 personen maken we graag een offerte op maat met een aangepast menu naar uw wensen. 

Video

Recensies

 Kookworkshop Wereldse gerechten (personeelsuitje) Z.O.N. Arbeidsvoorziening

" Op zaterdagavond 25 november met collega's en partners een fantastische avond gehad bij Culinair Centrum Aarle-Rixtel. Ongedwongen sfeer, hartelijke ontvangst door onze gastvrouw Dorothé en een humoristische professionele begeleiding van "onze" kok Martijn. Ook "achter de schermen" verloopt het goed met een vrolijk afwasteam. Motto van het centrum is :" what you see is what you get " , en dat is zeker een heel goed gekozen motto. Het eten wat je gaat maken is puur en super van smaak. De begeleiding is ook zonder opsmuk waardoor je je al snel thuisvoelt. Kortom een echte aanrader voor een gezellig avondje uit! "

Toos Claessens

Workshop High Tea (teamuitje) SWZ Zorg

" Voor onze teamdag van de afdeling P&O van SWZ Zorg in Son zijn wij bij het culinair centrum in Aarle-Rixtel geweest. 's Ochtends vergaderd in de prachtige ruimte en 's middags zijn we aan de slag gegaan met het maken van onze eigen high tea. In de gigantische keuken lagen de materialen al voor ons klaar waardoor we snel aan de slag konden. Na ongeveer anderhalf uur in de keuken was het tijd om onze eigen gerechten op te gaan eten. Aan een hele mooie gedekte tafel hebben we gegeten en heerlijk genoten. Deze workshop is absoluut een aanrader, er leuk om te doen en goed voor de samenwerking. "

Sanne Vohs

Kookworkshop Fingerfood / Amuses (personeelsuitje) coöperatie DELA

" Op 9 december 2015 heb ik met mijn collega’s een kookworkshop gehad bij Kookstudio Culinair Centrum. Nadat wij verwelkomt zijn door onze gastvrouw en eigenaresse Dorothe met een welkomstcocktail zijn we aan de slag gegaan. Samen met een privé-kok en duidelijke instructies op papier hebben wij heerlijke tapas gemaakt. Meer maar dan ook meer dan genoeg voor een volwaardige maaltijd. Heel divers en vers. Er werd regelmatig gevraagd of er wijn, bier of andere drank bijgeschonken kon worden. Wij zijn in ieder geval niets te kort gekomen. Kookstudio Culinair Centrum is zeer ruim opgezet en alles ziet er heel verzorgt, schoon en hygiënisch uit. Zeker een aanrader voor groepen van weinig tot veel personen. Nogmaals bedankt Dorothe."

Jolanda van den Boomen - Rossieau

Kookworkshop Italiaans (teamevent) ING

" Wij hebben erg genoten en een heerlijke avond doorgebracht tijdens de kookworkshop bij Culinair Centrum in Aarle-Rixtel. We zijn goed bezig gehouden, actief gekookt, heerlijk gegeten en goed verzorgd door Dorothe en Gert. Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. "

Toos van Rooij

BBQ Workshop (verjaardagsfeest)

" Wij hebben zaterdag een heel geslaagde middag gehad bij je BBQ-workshop. We hebben ontzettend genoten en ik denk de jarige onder ons nog het meest van allemaal! We hebben goede tips gekregen en er allemaal van geleerd. En wat was het lekker! Het
was goed om zo samen als gezin bezig te zijn. Dank voor jullie gastvrijheid en voor de positieve, bemoedigende hulp van Jan. We gaan de recepten zeker nog eens thuis uitproberen! Heel erg bedankt."

Fam. Hendrickx

Streekmenu (teambuildinguitje) Lunetzorg

" Ik vond de ontvangst fijn, het samen eten koken een leuke ervaring in kader van teamwork. Begeleiding van de kok oké. De hoofdmaaltijd viel volgens mij niet bij ieder goed. Sommige lusten geen rode kool/stoofpeertjes? en ik zelf vond de peertjes net iets te flets smaken (zou ze graag wat zoeter willen, maar smaken verschillen). Al met al een geslaagde dag. En bedankt voor de recepten, ga daar zeker nog een keer gebruik van maken. "

Mieke van Riel

vragen   reserveren

 

   

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren