Menu

hulp  mailHoppies

Natuurlijk kook je weleens! Je struint internet af op zoek naar leuke recepten en gaat aan de slag. Vol trots presenteer je je gerechten waar niets mis mee is. Ze zijn goed van smaak en het kunstje is gelukt!
Maar met een recept volgen, ben je er niet. Je mist toch iets. Je hebt gedaan wat de receptuur vroeg, maar eigenlijk heb je geen enkel idee hoe jouw gerecht tot stand gekomen is. In een kookles leer je snij en bereidingstechnieken en handige foefjes in de keuken, maar het draait ook om de gezelligheid. Samen gezellig kokkerellen, met (h)eerlijke produkten, genieten van de heerlijke geuren in de keuken en gezellig ongedwongen samen bezig zijn, dat is koken bij Hoppies!

Omschrijving

Hoppies, een unieke locatie in de weidse polder, verscholen achter champignonkwekerij de Hopwaag,  op ongeveer 10 km vanaf Den Bosch. Van oorsprong ooit begonnen met een maïsdoolhof naast de champignonkwekerij, en in de loop naar 2015 uitgegroeid tot een Natuurspeeltuin, met educatief centrum waar het hele jaar door kookworkshops worden gegeven onder leiding van een ervaren kok die houdt van (h)eerlijke en verse producten. In het industriële/vintage ingerichte educatieve centrum komen de heerlijke geuren je warempel tegemoet! Tevens is het mogelijk een vergadering te plannen eventueel in combinatie met een rondleiding door de Champignonkwekerij/kookworkshop.
De vergaderruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van geluid, en beamer, naar wens worden de stoelen in theater opstelling geplaatst, en natuurlijk een weids uitzicht over de akkers van Hoppies.
Kookworkshops worden in principe iedere dag/avond gegeven. Vergadering al dan niet in combinatie met een rondleiding of kookworkshop van maandag t/m vrijdag mogelijk. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Min. 6 en Max. 100 personen

Programma

Een kookworkshop start bij Hoppies met een welkomstdrankje en een overheerlijk hapje van onze kok Marjan. Het menu wordt uitgelegd, de groepjes (meestal 2 -tallen) worden gemaakt en de werkbladen worden uitgedeeld. In de keukens van Hoppies zijn alle benodigdheden en materialen aanwezig die je nodig hebt voor de bereiding van een gerecht. Uiteraard gaan we eerst onze handen wassen,en schorten aandoen voordat we van start gaan. De materialen die meerdere keren voor een gerecht nodig zijn was je zelf af, als iedereen klaar is met het bereiden van de gerechtjes, nemen wij de afwas over, zodat jullie kunnen genieten van al het lekkers wat op tafel komt. Degene die een gerecht gemaakt heeft, verteld voordat je gaat eten wat ze bereid hebben. Dit alles wordt natuurlijk genuttigd onder het genot van een lekker wijntje of wat fris. Als het nagerecht op is sluiten we af met een kop koffie/thee. Duur 3,5 - 4 uur.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en inclusief BTW. Drankenarrangement af te kopen a 4 drankjes per persoon € 10,00. 
Keuze uit koffie, thee, fris, heineken bier, radler, wijn. Overige biersoorten zijn verkrijgbaar, hiervoor wordt Eur 1,50 extra per consumptie in rekening gebracht.
Rondleiding champignonkwekerij van ca. 45 minuten € 2,50 (min. 10 deelnemers)

* Fingerfood/amuses
* Tapas Wereldreis
* Champignon menu De Hopwaag (TIP!)
* Landen thema 3 gangen menu o.a.: Italiaans, Spaans, Surinaams, Indiaas. Andere landen thema's in overleg mogelijk.

6-10 personen € 50,- 
11-17 personen € 47,50 
Vanaf 18 personen € 45,-

* Sushi

6-10 pers € 55,- 
11-17 pers € 52,50
Vanaf 18 pers € 50,00 

* Vergeten Groenten

6-10 pers € 52,50 
11-17 pers € 50,00 
Vanaf 18 pers € 47,50

* High Tea (deze workshop is pas mogelijk vanaf 8 personen, onbeperkt koffie/thee is inbegrepen)

8-11 pers € 37,50
12 of meer pers € 35,00

Video

Recensies

Kookworkshop tapas maken

" Goede snelle service! Meedenken in oplossingen en mogelijkheden, om een passende locatie bij een datum te vinden! Vooral omdat het op korte termijn was! Topper!! "

Mirjam van den Biggelaar

Tapas workshop (personeelsuitje met partners) Alfa Accountants en Adviseurs

" Vrijdag 12 april hebben wij met het team en partners een Tapas workshop gehad bij Hoppies in Ammerzoden. Een zeer geslaagd uitje, een mooie locatie en lekkere recepten. Een aanrader! "

Daniëlle Geboers

 Seizoenskookworkshop (kookclub)

" Afgelopen vrijdag hebben wij een zeer geslaagde workshop gehad van Marjan en Margo. Van ontvangst tot vertrek hebben ze ons perfect bijgestaan met raad en daad. Allereerst het ontvangst met een drankje naar keuze, de sfeer zat er al gelijk goed in. We hadden het geluk als enige groep aanwezig te zijn (13 pers.), dus konden we rekenen op alle aandacht. Het 4-gangen lente-menu was ook erg verrassend te noemen en gaandeweg begonnen de gerechten steeds meer vorm te krijgen. Uiteindelijk hebben we een super gezellige avond gehad, heerlijk gegeten én nog wat geleerd over koken ook. We waren het er met z’n allen over eens; dit is voor herhaling vatbaar! En, o ja, ook over de drankrekening werd niet moeilijk gedaan. Sommige hadden iets meer gedronken dan de 3 inbegrepen drankjes, maar hoefden niets bij te betalen. Als er dan een puntje van kritiek moet vallen, is het waarschijnlijk over het meubilair. We aten aan picknick tafels en banken, zoals je ze kent van de Duitse bierhallen. Voor even gaat het wel, maar daarna werd het iets oncomfortabel. "

Hans Meuldijk

vragen   reserveren

 

   

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.