Menu

hulp  mail

Kookcentrum Brabant

Sfeervol en culinair genieten? Dan bent u bij Kookcentrum Brabant aan het juiste adres. Ons prachtig, Bourgondisch ingerichte pand kent twee authentieke restaurants en twee grote keukens, waardoor we hier zelfs groepen tot 80 personen kunnen verwelkomen. Of u nou een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, of familiedag heeft: wij bieden u de meest diverse, uiteenlopende arrangementen aan. Een dag bij Kookcentrum Brabant is een dag om nooit te vergeten!

Omschrijving

In het groene, gezellige Brabant vindt u tussen Gemert en Helmond deze zeer uitgebreide, sfeervolle en makkelijk bereikbare kookstudio. Al meer dan tien jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van kookworkshops. Onze arrangementen hierbij zijn zeer divers. Of u nu een gevarieerd vijfgangendiner, tapas, Italiaans, Frans of een heuse, luxe barbecue wilt: alles is mogelijk. En wat dacht u ervan om voor het koken een activiteiten te ondernemen, zoals schilderen, djembé spelen, klimmen of solexrijden?

Wij zijn zeer nauwkeurig in het samenstellen van de menu's en onze keukens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. Kookfanaat of niet: iedereen kan hier op de meeste uitgebreide wijze zijn of haar 'culinaire ei kwijt'. Onze kookstudio kan op elke dag in de week gereserveerd worden, zowel 's middags als 's avonds. Kookcentrum Brabant is ook uitermate geschikt voor gebruik als vergaderruimte. U vindt ons in Beek en Donk net naast de provinciale weg op een fijne, rustige locatie aan de Zuid-Willemsvaart. Wij hebben hier meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Min. 12 en max. 80 personen

Programma

Kookcentrum Brabant maakt programma's op maat. Dat houdt in dat qua tijden en menu's alles in overleg mogelijk is. Al bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen door één van onze ervaren chef-koks. Na een welkomstdrankje in onze gezellige ontvangstruimte gaat de chef-kok samen met de groep het restaurant in om het menu door te bespreken en de taken te verdelen. Vervolgens gaat u met uw groep de keuken in om uw uitgekozen gerecht te maken. In de keuken staan alle ingrediënten per gang al voor u klaar. Onze chef-kok loopt in de keuken rond voor begeleiding. Nadat bijna iedereen klaar is, schuift de groep aan tafel aan en worden de gangen één voor één klaargemaakt en uitgeserveerd. Samen nuttige we deze culinaire, gerechten in het knusse restaurant, met daarbij natuurlijk een lekker drankje. Wanneer alle gangen zijn geweest, laten we de afwas mooi staan en gaan we weer terug naar de ontvangsthal om daar nog even lekker na te borrelen en afscheid te nemen van deze culinaire middag/avond.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon incl.btw. Prijzen zijn inclusief: Gebruik van keuken, restaurant, bar, terras, schoonmaak, afwas, kookbegeleiding en receptuur na afloop. Ook zijn alle prijzen incl. drank.
Gedurende de workshop kunt u bij ons zelf gebruik maken van de bar, alle drankjes zijn onbeperkt inbegrepen in het programma ( koffie/thee, diverse frisdranken, bier van de tap, en diverse wijnen ( rood, wit, zoet en rosé ). Bij ons is gastvrijheid belangrijk en we zorgen dat de gasten niks te kort komen. We werken niet met streepjes of briefjes achteraf, je betaald één vaste prijs voor het arrangement.

Thema's:

3 - gangen culinair seizoens menu € 45,00 (3 uur), deze 3-gangen workshop is pas vanaf 15 personen te boeken.
4 - gangen culinair seizoens menu € 55,00 (4 uur)
5 - gangen culinair seizoens menu € 57,50 (4 uur)
6 - gangen culinair seizoens menu € 60,00 (5 uur)
8 - gangen culinair seizoens menu amuse/voorgerecht € 65,00 (5 uur)

Black-Box koken, zelfde prijzen en tijden als de bovenstaande gangen menu's. U kookt zonder recepten, een perfect teambuildinguitje!!
Tapas 15 verschillende gerechtjes € 55,00 (4 uur)
Italiaans, Thais of Grieks (5 gangen) € 57,50 (4 uur)
Luxe Barbecue (5 gangen) vanaf 20 personen € 57,50 (4 uur)
High tea € 40,00 (3 uur)
High wine € 42,50 (3 uur)
Amuse/Fingerfood ,12 verschillende luxe gerechtjes € 57,50 (4 uur)

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Barbeque workshop

" Het was echt een geslaagde activiteit, de locatie was prima en vooral Wim was top. Niet te serieus gewoon lekker normaal. Ook de recepten waren prima. Iedereen vond het ook leuk om te doen. "

Rob van Lierop

Tapas kookworkshop (familiedag)

" Wij hebben met onze familie een hele gezellige kookworkshop gedaan op 31 maart. Goed geregeld, hele aparte en leuke recepten. Onder de bezielende leiding van Stef hebben we meer dan 10 verschillende tapasgerechtjes gemaakt. Daarna aan tafel en werd alles in gangen opgediend. Het was echt een topervaring! "

Anneke Pieterse Zwaan

Kookworkshop tapas (familiefeest)

" We hebben een ontzettende leuke Tapas-kookworkshop gehad! Iedereen was erg enthousiast, ook de jeugd (wat ik van te voren lastig vond om in te schatten....). Ik vond het erg leuk dat de recepten zo verdeeld waren dat iedereen in zijn eigen tempo en voorkeur weer een nieuw recept kon uitzoeken en oppakken. Voor onze groep van 22 was er voldoende ruimte in de keuken en het feestzaaltje. Wat ook erg leuk werd gevonden was het barretje waar zelf bier getapt kon worden. Al met al was het een groot succes! Dank ook aan Stef."

Karin Jonkers

Tapas workshop (personeelsuitje met partners) Prokol

" Vrijdag 27 oktober zijn we met collega’s en partners te gast geweest in Beek en Donk. We hebben een leuke en erg gezellige personeelsavond gehad. De locatie was voor ons uitermate geschikt. De bar werd tijdens het koken regelmatig bezocht en “restaurant”  zag er goed uit. We hadden gekozen voor Tapas gerechten en dat beviel uitstekend. Met z’n alle in de keuken was een gezellige boel. In het restaurant was in het midden een tafel gedekt waar de hapjes werden geserveerd. Om deze tafel stonden diverse hangtafels zodat iedereen lekker op z’n gemak een hapje kon halen.  We hadden nog een extra uurtje bijgeboekt en voordat we er erg in hadden was het al weer tijd om naar huis te gaan. Ik kan dus alleen maar zeggen dat Stef alles goed verzorgd en geregeld had. "

Wil van der Zanden

4-gangen seizoensmenu (relatie evenement) Actief Werkt!

" Wij hebben een hele leuke avond gehad, erg lekkere gerechten en de organisatie was Top! Bedankt! "

Gaby van de Kerkhof

Tapas workshop (afdelingsuitje) Defensie

" Ik denk dat ik voor allen spreek als ik zeg dat we een zeer leuke, leerzame en gezellige kookworkshop hebben gehad bij Kookcentrum Beek & Donk! Menigeen was vooraf nogal onzeker over hun eventuele kookprestaties, maar door de goede begeleiding en fijne sfeer, ging iedereen al snel enthousiast aan de slag en was erg trots over de eindresultaten. Erg bedankt voor alles en wellicht tot ziens! Jij ook bedankt Rémon voor het mogelijk maken van deze dag."

José van der Let

Kookworkshop 4-gangen seizoensmenu (verjaardag)

" Het was erg geslaagd afgelopen zondag in Beek en Donk. Stef had alles goed voorbereid en het ontvangst was gezellig en ongedwongen. Ook voor de kinderen was t super, ze hebben allemaal goed mee kunnen helpen. En last but not least: het eten was ook lekker!!! Bedankt voor de goede bemiddeling en we zullen zeker weer eens bij je aan kloppen in de toekomst. "

Simone Janssen

Kookworkshop 3-gangen seizoensmenu (personeelsuitje) De Zorgboog

" Geweldige workshop gehad. Prima begeleiding ook voor de niet zo culinair onderlegde mensen."

Ine Eijdems
Directeur Kraamzorg/Jeugdgezondheidszorg

Kookworkshop Seizoensmenu (teambuildingdag) Sanquin Bloedvoorziening

" De kookworkshop was een groot succes. We kregen een heerlijk menu om te gaan koken en omdat we met 13 waren had ook iedereen wat te doen. Zelfs de mensen die niet zo van het koken zijn, vonden het heel leuk. De locatie is gezellig ingericht. In de keuken vind je alles wat nodig is en de kok begeleidde ons prima. Daarna heerlijk zitten smullen van het bereidde menu. Kortom een zeer geslaagde middag, waarvoor onze dank. Veel succes verder. (We hebben goede reclame gemaakt zodat de afdeling artsen van ons ook gebruik gaan maken van een kookworkshop via Kookstudiobrabant.nl) "

Sylvia Veen- van de Steege,
managementassistent Donorzaken

Kookworkshop Black-Box (personeelsuitje) Autismebegeleiding.nl

" Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad het was erg gezellig om in groepjes te koken. Daarnaast was het ook enorm lekker, wij hebben met zijn alleen een topavond gehad!! "

Chantal van Vugt

Kookworkshop Seizoensmenu (teamuitje) Lunetzorg

" Last-minute hebben we van activiteit moeten wisselen voor ons teamuitje, dit was één week van te voren. Rémon (van Kookstudiobrabant.nl) heeft mij via de chat op de website en later per mail vriendelijk en professioneel geholpen met het vinden van een locatie binnen ons budget en onze wensen. Zo hebben we uiteindelijk toch nog een zeer geslaagd teamuitje gehad!
Vriendelijke ontvangst buiten en er werd meteen een drankje aan iedereen aangeboden. Vervolgens was er zelfbediening van de drank, wat allemaal prima verliep door een toegankelijke bar en aanwezigheid van alle gewenste dranken. De kookworkshop heeft ons hele team als erg leuk ervaren! Vooral omdat het team uit zeer diverse medewerkers bestaat, mannen en vrouwen van 24 tot 50 jaar. Bij binnenkomst in de keuken werden de regels rustig en duidelijk uitgelegd. Stonden alle ingrediënten klaar om mee te werken, inclusief de recepten. De keuken is groot genoeg om met 11 personen uitgebreid te koken zonder elkaar in de weg te lopen. De maaltijden waren allemaal zeer riant en door de zelfbediening is iedereen tevreden en zeker zonder honger weer naar huis gegaan! Een geslaagd uitje voor iedereen, ook voor degenen zonder kook-ervaring. "

Marjolein Smits

Kookworkshop Tapas (vrijgezellenfeest)

" Het koken bij kookcentrum Beek en Donk is netjes, schoon, goed geregeld en overzichtelijk. Alles was netjes klaar gezet en de recepten waren anders dan anders maar toch goed en leuk om zelf te maken. We hadden een goede chef die ons fijne tips gaf en allemaal zijn we het er over eens dat we zeker kookstudio brabant benaderen wanneer we weer opnieuw een kookworkshop willen! Bedankt! "

Michelle van Dinther

Kookworkshop Tapas (personeelsuitje) Gemeente Gemert - Bakel

" We hebben heerlijk genoten van de tapas-avond. Jammer dat het weer tegenwerkte, anders hadden we ook nog gezellig buiten kunnen zitten. Maar dat heeft geen negatief effect gehad op onze gezellige avond. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen en het is zeker nog de moeite waard om nog eens een aan een workshop mee te doen. Eten en drinken was er in overvloed en we hebben genoten van een goede gastheer en kok. Bedankt namens gemeente Gemert-Bakel voor de gezellige avond."

Marij Thijssen

Kookworkshop seizoensmenu (uitje personeelsvereniging) F. Vereijken & Zn. B.V.

" We hebben met zijn allen genoten van de kookworkshop bij Kookcentrum Brabant in Beek en Donk op 21 juni 2014. Geweldig hoe we zijn begeleid op een hele sympathieke en gezellige manier en dit had zijn uitstraling naar ons allemaal het teamwork straalde er vanaf. Het eten was om te smullen en de drankjes waren heerlijk, niets te klagen dus en voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartelijk dank van de hele club."

Personeelvereniging PV 't Hofke
Truus van Dijk-Vereijken

Kookworkshop seizoensmenu (teamuitje) Basisschool St. Odulfus Helmond

" Wij hebben een hele fijne dag gehad. De ontvangst was heel hartelijk, alles was goed verzorgd. Stef en zijn assistente hadden alles prima voor elkaar. Het was goed om eens in een andere setting met elkaar te vertoeven. Stef regelde alles en ook aan de stahulp voor een van onze collega's was gedacht. We hebben lekker gegeten en gedronken, kortom een geweldig leuk teamuitje!! "

Marij Claessens

Kookworkshop seizoensmenu (teamuitje) Kindcentrum "De Bundertjes"

" Namens het team wil ik jullie bedanken voor een fantastische ervaring! De ontvangst was hartelijk. We genoten van een lekker drankje. In de keuken was het behoorlijk hectisch! Dit was te verwachten met zo'n groep mensen. Door de goede instructie verliepen de voorbereidingen voorspoedig. We konden aan tafel, die overigens keurig gedekt was. Iedere groep mocht zijn gang van het diner uitserveren en uitleggen wat er gegeten ging worden. Daar kwamen de heuse koks onder ons boven water. We genoten van het heerlijke diner! Menig recept zal thuis nog eens worden gekookt! Bedankt voor de belevenis! "

Erica Jansen

Kookworkshop seizoensmenu + djembe workshop (familiedag)

" Wij hebben een geweldige familiedag gehad! Iedereen vond het erg leuk en gezellig. De djembeworkshop werd heel enthousiast gebracht en de tijd vloog om. We hadden de deuntjes nog dagen later in ons hoofd....Ook het samen koken was geslaagd. Iedereen was lekker bezig en de resultaten smaakten bijzonder. We willen Stef en team kookstudio bedanken voor de begeleiding en goede sfeer."

Geertje en Frank van der Thiel

Kookworkshop 4-gangen culinair seizoensmenu + kindermenu (verjaardag)

" Op mijn 40-ste verjaardag hebben we met 10 gezinnen een kookworkshop gedaan via kookstudio Brabant. De locatie in Beek en Donk straalde al bij binnenkomst gastvrijheid uit. Het feit dat we na het eerste wijntje zelf onze glazen mochten bijvullen uit de bar, benadrukte voor mij de gemoedelijke sfeer. Hoewel de 20 kinderen in onze groep best druk waren, was dat geen probleem voor de twee chef-koks. Ze deelden de oudere kinderen in met kleineren en al snel was iedereen aan het werk: de volwassenen aan het 4-gangen menu en de kinderen aan hun eigen kindermenu. Tip: er willen best wel wat moeders even helpen met opstarten van hun eigen kroost, hoor! Iedereen heeft genoten van het samen aan het werk zijn en samen eten. Al vond mijn jongste dochter de afwas met de horeca-kraan wel het allerleukste. Zeker ook een tip voor gezinnen dus! "

Femke Zeedijk

Kookworkshop 4-gangen culinair seizoensmenu (personeelsuitje) Carolus Borromeus College

" Bij dezen wil ik u doorgeven dat de kookworkshop zeer geslaagd is geweest! Iedereen was vol lof over de organisatie en heel enthousiast bezig in de keuken (ook de mannen)."

Dorothé Verbakel

Kookworkshop 4-gangen culinair seizoensmenu (bedrijfsuitje) Bekkers Adviesbureau

" We hebben met onze collega's een hele leuke avond gehad bij Kookcentrum Brabant in Beek en Donk. Gezellige locatie met goede begeleiding door de kok, die tijd en aandacht had voor iedereen. De keuken was overzichtelijk met voldoende werkruimte. De gerechten op zich smaakten prima, maar eigenlijk draait het op zo'n avond toch vooral om gezellig samenzijn en samen dingen maken. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Wat ons betreft een aanrader voor een ongedwongen en gezellig (bedrijfs) uitje! "

Helmy Claessen

Workshop Tapas, (vrijwilligersuitje) Scouting Roosevelt Eindhoven

" We hebben een meer dan geslaagde kookworkshop gehad bij kookcentrum Brabant in Beek en Donk. De locatie was ruim en voorzien van prima apparatuur en de tapas recepten waren eenvoudig te maken. Stef gaf een prima uitleg en was er de hele tijd om te helpen. Onze groep vrijwilligers van scouting Roosevelt hebben een topavond gehad. Erg gezellig en we hebben de gemaakte tapas voorzien van een goede wijn heerlijk opgegeten in de sfeervolle ruimte voor de keuken. Nogmaals bedankt voor het regelen."

Myriam van Spengen

Workshop Tapas, Stichting SamenGaan

" We zijn zeer vriendelijk ontvangen op deze leuke lokatie in Beek en Donk. We hebben met een groep van 34 tapas gemaakt, in tweetallen. We werden goed begeleid en niets was ze teveel. De gerechtjes waren goed te maken en het smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar."

 Caroline Vermeulen

Workshop 4-gangen culinair seizoensmenu, Heijmans Wegen B.V.

" We hebben een heel geslaagde avond gehad. De combinatie van zelf bezig zijn en daarna lekker eten is goed bevallen. Het was heel gezellig, we hebben veel gelachen en het koken werd ook als leuk ervaren. We hebben alleen maar positieve reacties van de gasten gehad."

Workshop Tapas, Familiedag

"Super! Het concept om in groepjes gerechten klaar te maken en dat alle recepten er in tweevoud aanwezig waren was leuk. Vooral omdat je daarna met elkaar kan discussiëren welke van de twee het lekkerste is. Ook was het feit dat we staand ons eten konden opeten fijn, en niet zittend omdat dit te statisch is. Al met al, was het een leuke ervaring en zal ik hem zeker aanraden aan andere! Bedankt!"

Frank van den Eijnden

vragen   reserveren

 

Populaire dagen

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger