Menu

  mailKookatelier Tafel van 8

Welkom bij De tafel van 8. De tafel van 8 is een gezellig en leerzaam atelier, welke culinaire en creatieve workshops organiseert. Het is een bijzondere ambiance, welke bestaat uit gezellig ingerichte ruimtes voorzien van grote keukens. Het is gelegen net buiten de bebouwde kom van Breda makkelijk bereikbaar van beide kanten via de A16.

Omschrijving

Je kunt bij ons met minimaal 8 personen tot ca. 35 personen standaard komen koken. Wij zijn beschikbaar op alle dagen. De tafel van 8 is hoe dan ook anders, een fraaie ambiance waar je terecht kunt voor creatieve kookworkshops. Samen aan de slag in onze fijne keukens, onder aanvoering en bezielende leiding van de chef, in een ongedwongen sfeer. Thema en recepten zijn naar keuze uit ons programma of op maat in overleg. Samen maaltijden voorbereiden, ingrediënten verzamelen, gerechten maken, bijpraten en potjes koken, wijnen proeven en menu's samenstellen dragen automatisch bij aan een fantastische sfeer. En als daarna al dat lekkers nog samen opgepeuzeld mag worden is onze succes formule food, FUN and Friends geslaagd.

Min. 8 en Max. 50 personen (in de winter is het maximum 35)

Programma

Tijdens een aperitief en amuse van het huis worden de werkzaamheden verdeeld. U krijgt advies, tips en recepten voor het koken. Het menu bestaat uit een voorgerecht, (tussen-) en hoofdgerecht en dessert. De samenstelling is een verrassing, er wordt per groepjes van twee of drie personen gewerkt aan het gerecht of onderdeel van het menu. Vanzelfsprekend is er bij dit alles uitstekende begeleiding. En na een ongedwongen voorbereiding schuift iedereen aan voor een zelfgemaakt diner. Ruimschoots overgoten met een heerlijke wijn of wat fris. We sluiten af met koffie en dessert.

De duur van een workshop is 4,5 uur. 2 uur koken 2,5 uur tafelen. Aanvangstijd 17.00 uur of in overleg.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW en drankarrangement.

Avondworkshops

Een mooi menu van het seizoen met zorg uitgezochte producten:
* 3 - gangen Eur 67,50 incl. drankjes.
* 4 - gangen Eur 72,50 incl. drankjes.

Verder hebben we de keuze uit diverse thema's:

* Spaans: Eur 74,50 incl.drankjes.
* Italiaans: Eur 74,50 incl.drankjes.
* Indisch: Eur 74,50 incl.drankjes
* Fusion: Eur 74,50 incl.drankjes
* Oma's streekgerechten: Eur 74,50 incl.drankjes
* Het witte goud: Eur 76,00 p.p. incl.drankjes (enkel tijdens het asperge seizoen)

All-in drankarrangement: welkomstdrankje, gedurende de workshop onbeperkt koffie of thee, bier, rode en witte huiswijn, rosé, sherry, port, vruchtensappen, tafelwater, spa rood en limonades. De avond wordt afgesloten met koffie of thee bij het dessert.


Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Vergaderarrangement en kookworkshop (personeelsuitje) Dongemond College

Bedankt voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt. We kijken terug op een hele geslaagde middag en avond. Nancy en Marcel zijn fantastische mensen met passie voor hun vak. Alles was heel gemoedelijk en niets was te gek. De gerechten werden goed uitgelegd en waren uiteindelijk erg lekker. We hebben allemaal enorm genoten. " 

Ilona Leijs

Kookworkshop Italiaans (personeelsuitje) Voogd & Voogd Verzekeringen

" Met ons personeelsuitje hebben wij een kookworkshop gehad in Breda. Dit was uitstekend geregeld door zowel de locatie als Kookstudiobrabant. Er werd altijd snel gereageerd op onze mail met eventuele vragen."

Manon Jansen

Kookworkshop seizoen 4-gangen (familie uitje)

“ Wij hebben met 12 personen in familieverband een heerlijke avond beleefd bij de Tafel van 8 in Breda. Onder deskundige begeleiding van chef Marcel zijn wij culinair tot grote hoogten gestegen aan de hand van fantastische recepten.”

Jan Kooijman

Kookworkshop Italiaans (vriendenuitje)

" Op zaterdag 4 november hebben we (vriendenkring van 15 personen) een reuze gezellige avond gehad bij Marcel en Nancy Villerius van kookatelier Tafelvan8 in Breda. Heerlijke italiaans diner samen gesteld.
Vitello van de chef , Courgette roomsoep met een twist van blauwe kaas, Paddenstoel risotto, Tiramisu Moussse.
Eind resultaat was overheerlijk. Erg leuke avond gehad en voor herhaling vatbaar. "

Jaap Hage

Kookworkshop Spaanse Tapas (PV uitje) Revant

" Als personeelsuitje hebben wij een Tapas-kookworkshop gevolgd bij de Tafel van 8. Het was op een hele gezellige en sfeervol ingerichte locatie in Breda. De organisatie was professioneel. Alle voorbereidingen waren goed getroffen en alles stond klaar. De faciliteiten mbt kookgerei, oven en kookpitten waren goed geschikt voor een grotere groep. De begeleiding was gezellig. Ze hadden er zichtbaar plezier in en ze hadden ook alles onder controle. De Tapas gerechten waren gevarieerd, niet moeilijk te maken en het belangrijkst: Heerlijk! Kortom, een zeer geslaagde avond en zeker aan te raden! "

Merel Nieuwenhuizen - Varin

Kookworkshop Tapas (personeelsuitje) V&R

" Met het personeel van V&R hebben we een ontzettend leuke tapas workshop gehad bij De Tafel van 8 in Breda. Heerlijke gerechtjes gemaakt met elkaar en veel gelachen. Een absolute aanrader! "

Chimène de Penning

Kookworkshop Italiaans (teamuitje) COA

" Dinsdag 21 februari hebben we met ons team een Italiaanse kookworkshop gevolgd bij De Tafel van 8 in Breda. Onze kok Marcel was enorm enthousiast, vrolijk en actief om ons de fijne kneepjes van het koks vak te leren. Met elkaar hebben we de prachtigste en heerlijkste gerechten bereid en nadien hebben we er heerlijk van gesmuld, onder het genot van een goed glas wijn. De Tafel van 8 en Kookstudiobrabant hebben er voor gezorgd dat ons teamuitje bijzonder geslaagd was. Beide bedrijven raad ik van harte aan! "

Robert Hofland

Kookdiner (afdelingsuitje) SPIE Nederland B.V.

"Afgelopen donderdag een workshop gehad in De Tafel van 8 in Breda. Een echte aanrader! Heerlijke recepten, duidelijke uitleg, zeer geduldige kok. Echt top was de uitleg over het gebruik van de mandoline en het werken ermee! Zo'n ding moet ik thuis ook hebben! "

Gabrielle van Klaveren

Kookdiner (vriendenuitje)

" We hebben een fantastische avond gehad.  Wij hebben een avond geregeld met vrienden niemand wist wat we gingen doen. Er waren mensen bij die vaak hadden gezegd mij niet gezien in de keuken!!! Je begrijpt dat de verontwaardiging groot was na het horen wat het uitje betekende, opmerkingen 40 jaar vriendschap in 5 minuten voorbij was een van de uitspraken. Maar niets was minder waar het was een uitstekende verzorgde avond we hebben veel plezier gehad en veel gelachen. De chef kok en zijn hulp waren zeer vriendelijk en behulpzaam. En het allermooiste was dat we zowaar een prima 4 gangen diner hadden en dan zelf gemaakt. Zeker voor iedereen die een gezellige leerzame en gewoon een uitje wil met vrienden is dit een prima aanrader. Onze dank voor deze gezellige en prima verzorgede avond van ons vrienden uitje. "

Frans en Anita Tijs

Kookdiner 4-gangen (vriendinnenuitje)

" Vorige week vrijdag superleuke workshop gehad bij de tafel van 8 in Breda. Duidelijke recepten en goede begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar. "

Cora Vrolijk

Kookworkshop Spaans (teamuitje) Prime Polymers BV

" Op 10 juni 2016 hebben wij bij de Tafel van 8 in Breda een kookworkshop Tapas maken gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld, de uitleg en hulp was zeer duidelijk. Zeker een aanrader voor een groepsuitje. "

Irene Arnold

Tapas kookworkshop (personeelsuitje) SOVAK

" 20 april met collega's van SOVAK een workshop bij De Tafel van 8 in Breda, de tapas workshop geboekt via kookstudiobrabant.nl, was super geregeld, regelmatig telefonisch contact geweest om e.e.a. af te spreken. Als de telefoon niet werd opgenomen, werd je keurig terug gebeld, heb dit als zeer prettig ervaren! "

Diana van Eck

Indische kookworkshop (bedrijfsuitje) BOBELDIJCK VASTGOED BV

" Het was zeker een geslaagde avond afgelopen vrijdag. Ontvangst was zeer gastvrij en het eten heerlijk. Er was goed ingespeeld op ons verzoek om vegetarisch en halal te kunnen koken, hiervoor alle lof. Verder waren de drankjes prima geregeld. Dit was vooraf afgekocht via een all-inn prijs. Dit weerhield de bediening er niet van om vrijwel continue met volle dienbladen rond te lopen, uitstekend! De workshop was goed en vol toewijding verzorgd. Enig minpuntje waren de recepten, die niet helemaal op maat waren (qua aantal personen) en soms onduidelijk of onvolledig waren. Hierdoor waren er meer vragen voor de begeleiding dan nodig en dit maakte het soms vrij hectisch. De vragen werden wel steeds vakkundig en vriendelijk opgelost en dat is natuurlijk het belangrijkste. We hebben het enorm naar ons zin gehad en zouden de locatie zeker aanbevelen aan anderen. Bedankt voor je hulp in het voortraject en wellicht tot een volgende keer! "

Danny Janssen

Kookworkshop Tapas (verjaardag)

" Een hele leuke ervaring om eerst je eten zelf klaar te moeten maken met z'n allen! We werden uitstekend ontvangen bij een keurig gedekte tafel. De instructies waren helder en duidelijk en we kregen een goede, professionele begeleiding. Super feestelijk en vriendelijk allemaal. De studio ligt wel een beetje verstopt, je rijdt er zo voorbij. "

Carin Brouwer

Kookworkshop 4-gangen seizoensmenu (familiedag)

" Zaterdag j.l. een kookworkshop gehad bij De Tafel van 8 in Breda. We hebben gelachen en genoten om alles zelf klaar te maken en uiteraard op te eten. Service van moeder en dochter was uitstekend. Een leuke ambiance maakte het uitje compleet. Top!! "

Wendy Mulder-van Loenhout

Kookworkshop Tapas (vriendinnenuitje)


" Wij hebben met 8 meiden op 25 april een kookworkshop gehad, was erg leuk en goed voor elkaar! "

Esther Slot

Kookworkshop Italiaans, (viering jubilea) Stichting Amarant Groep

" We kijken allemaal terug op een gezellige, lekkere en leuke kookworkshop. De locatie was voor iedereen nieuw en vonden het allemaal een gezellige, knusse locatie met goede begeleiding."

Thea de Laat

Kookworkshop tapas, familiedag
 
" Eindelijk was het dan zover, 23 november koken met 11 dames. Heel verrassend was de locatie, erg leuk, warme uitstraling en mooi aangekleed. Ontvangst met een hapje van de kok viel ook heel goed in de smaak. Gezellig samen gekookt en gegeten. Inmiddels recepten ontvangen, hartelijk dank hiervoor. Zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar."
 
Gaytrie Chauthi

Workshop Indisch, vriendenuitje

"Het was voor ons gezelschap een fantastische avond. Marcel heeft er door zijn enthousiasme en vakkennis een onvergetelijke avond van gemaakt. Het Indische menu wat hij had samengesteld voldeed aan onze verwachtingen en met een hoop kooktips en mooie verhalen zijn we weer huiswaarts gekeerd. Voor herhaling vatbaar! "

Frank van der Marel

vragen   reserveren

 

 

Populaire dagen

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.