Menu

hulp  mail

Vlaamsche Hofstee

HET ‘WATER IN DE MOND’ BIJ DE VLAAMSCHE HOFSTEE. Aan alles is gedacht bij de Vlaamsche Hofstee. Het pand met een bijzondere architectuur en een schitterende rieten kap straalt klasse en sfeer uit. De bomenrijke omgeving maakt dat je je ook echt even weg bent van alle drukte en weg kan dromen. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit met een plafond van maar liefst 10 meter hoog, sfeervolle kroonluchters en verfijnde aankleding.

Omschrijving

KOKEN OP HET PLATTELAND BIJ DE BOER IN DE MEEST EXCLUSIEVE STUDIO VAN BRABANT

Volg een kookworkshop op de meest ‘boergondische’ locatie van Brabant, namelijk bij de Vlaamsche Hofstee in Drunen. Een schitterende kookstudio met een restaurant tussen de aspergevelden met het heerlijke ‘witte goud’. Daar waar eerst alleen asperges gekweekt werden door familie Van Rooij, is sinds enige tijd de Vlaamsche Hofstee ontstaan. Een mooiere plek in Brabant om te culinair te genieten op het land is er niet. Zonder nog maar een hap gegeten te hebben loopt het water je al in de mond bij het zien van de locatie. Aan alles is gedacht bij de Vlaamsche Hofstee. Het pand met een bijzondere architectuur en een schitterende rieten kap straalt klasse en sfeer uit. De bomenrijke omgeving maakt dat je je ook echt even weg bent van alle drukte en weg kan dromen. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit met een plafond van maar liefst 10 meter hoog, sfeervolle kroonluchters en verfijnde aankleding.

De prachtige kookstudio van de Vlaamsche Hofstee is hét kloppend hart van de accommodatie. Daar worden de opbrengsten van het boerenland in Drunen omgetoverd tot heerlijke gerechten. Door de gasten zelf! Daarnaast is er een grote zaal, met een capaciteit tot 150 personen, en een heerlijke tuin voor de meest romantische tuinfeesten. De verschillende ruimtes vormen een ideale ruimte voor huwelijksinzegening, een grootse receptie en een gezamenlijk diner maar zijn ook afzonderlijk geschikt voor een intiem en klein gezelschap.

Min. 12 en Max. 100 personen

Programma

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en hapjes waarna de uitleg van de workshop word gegeven. Gezamenlijk gaan we aan de slag in de keuken om daarna aan tafel te schuiven en te genieten van al het heerlijks wat men heeft bereid. Het programma duurt in totaal ongeveer 4 uur.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW, aperitief, hapjes bij aanvang en dranken tijdens de workshop en het diner (bier, fris, wijn, koffie, thee)

* De Bistro keuken (Frans) 3-gangen: Eur 72,50 (4-gangen Eur 82,50)  
* Italiaans 3-gangen: Eur 72,50 (4-gangen: Eur 82,50)
* Seizoenskeuken 3-gangen: Eur 72,50 (4-gangen Eur 82,50)
* Luxe BBQ workshop: Eur 82,50

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

"Er is nog geen recensie beschikbaar van deze kookstudio"

vragen   reserveren

 

   

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren