Menu

hulp  mail

Kookstudio's in Eindhoven

Samen koken & genieten in het culturele erfgoed van Eindhoven: de oude Apparatenfabriek van Philips. Een sfeervolle locatie waar ontmoeten & samenwerken centraal staan. Waar kan dat beter dan in de keuken?


Samen koken, smakelijke menu’s, een informele en unieke sfeer. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Dát is wat Kookstudio Claire Culinair al ruim 18 jaar met veel plezier biedt.Geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, een vergadering of gezellig met vrienden en familie. Mooie gerechten en gezelligheid staan bij ons voorop!


Het schitterende rijksmonument het Ketelhuis te Eindhoven! Gelegen aan de Bosschdijk in Eindhoven bevindt het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven. Deze bijzondere locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras in deze horeca-gelegenheid. Ook beschikt het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten.


Kom koken en gezellig tafelen in de sfeervolle kookstudio van StarliciousFood te Eindhoven. De kookstudio, gevestigd in een sfeervol industrieel pand (in de jaren '50 van de vorige eeuw gebruikt als bakkerij) is van alle gemakken voorzien om heerlijk te koken, gezellig te tafelen en eventueel te vergaderen.


KookSchoolKunsten kookt met u in een oud industrieel gebouw omgetoverd tot een smaakvolle keuken in het centrum van Eindhoven.


Populaire dagen