Menu

hulp  mail

Kookstudio's in Eindhoven

Gerechten met veel liefde bereiden, presenteren en vooral heerlijk tafelen met elkaar, daar draait het om! De basis van mijn recepten bestaan uit pure ingrediënten die ik ken uit mijn jeugd. Olijven uit de boomgaard van mijn opa, vijgen van mijn oma, papa’s olijfolie en mama’s granaatappeldressing. Deze familieproducten komen terug tijdens het koken!


Het schitterende rijksmonument het Ketelhuis te Eindhoven! Gelegen aan de Bosschdijk in Eindhoven bevindt het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven. Deze bijzondere locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras in deze horeca-gelegenheid. Ook beschikt het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten.


Samen koken & genieten in het culturele erfgoed van Eindhoven: de oude Apparatenfabriek van Philips. Een sfeervolle locatie waar ontmoeten & samenwerken centraal staan. Waar kan dat beter dan in de keuken?


StarliciousFood Kookstudio StrijpT heet je van harte welkom in haar nieuwe locatie; het Innovation Powerhouse in Eindhoven. Een monumentale locatie waarbinnen samen koken en genieten zorgen voor een unieke ervaring. De originele energiecentrale van Philips uit 1958 (Gebouw TR gelegen naast StrijpS) is getransformeerd tot Innovation Powerhouse, een plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Met kookworkshops en (zakelijke)arrangementen ‘op maat’ zorgt Starliciousfood Kookstudio StrijpT voor een complete beleving.


Samen koken, smakelijke menu’s, een informele en unieke sfeer. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Dát is wat Kookstudio Claire Culinair al ruim 18 jaar met veel plezier biedt.Geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, een vergadering of gezellig met vrienden en familie. Mooie gerechten en gezelligheid staan bij ons voorop!


KookSchoolKunsten kookt met u in een oud industrieel gebouw omgetoverd tot een smaakvolle keuken in het centrum van Eindhoven.


Populaire dagen

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger