Menu

hulp  mail

Kookstudio's in Eindhoven

StarliciousFood Kookstudio StrijpT heet je van harte welkom in haar nieuwe locatie; het Innovation Powerhouse in Eindhoven. Een monumentale locatie waarbinnen samen koken en genieten zorgen voor een unieke ervaring. De originele energiecentrale van Philips uit 1958 (Gebouw TR gelegen naast StrijpS) is getransformeerd tot Innovation Powerhouse, een plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Met kookworkshops en (zakelijke)arrangementen ‘op maat’ zorgt Starliciousfood Kookstudio StrijpT voor een complete beleving.


KookSchoolKunsten kookt met u in een oud industrieel gebouw omgetoverd tot een smaakvolle keuken in het centrum van Eindhoven.


Het schitterende rijksmonument het Ketelhuis te Eindhoven! Gelegen aan de Bosschdijk in Eindhoven bevindt het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven. Deze bijzondere locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras in deze horeca-gelegenheid. Ook beschikt het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten.


Welkom in de wereld van John Geven Studio's. In een zeer professionele kookstudio, kunt u en uw gasten een heerlijke en interessante avond beleven vol met bijzondere smaakbelevingen die u zelf hebt gecreëerd. Het restaurant is sfeervol en trendy ingericht en voor iedere groep en gelegenheid geschikt. Ook vergader mogelijkheden!


Gerechten met veel liefde bereiden, presenteren en vooral heerlijk tafelen met elkaar, daar draait het om! De basis van mijn recepten bestaan uit pure ingrediënten die ik ken uit mijn jeugd. Olijven uit de boomgaard van mijn opa, vijgen van mijn oma, papa’s olijfolie en mama’s granaatappeldressing. Deze familieproducten komen terug tijdens het koken!


Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok