Menu

hulp  mail

KookSchoolKunsten

KookSchoolKunsten kookt met u in een oud industrieel gebouw omgetoverd tot een smaakvolle keuken in het centrum van Eindhoven.

Omschrijving

KookSchoolKunsten biedt (nieuwe) kansen voor bedrijven en particulieren om door koken te verbinden, nodigt uit de ruimte te gebruiken als vergader/inspiratieplek in combinatie met een kook les- of workshop. Educatief, gezond en vooral lekker koken met elkaar. Parkeren aan de klink van de voordeur.

Min. 6 en Max. 50 pax

Programma

Een kookavond: duurt van 18.00 tot 22.00 uur.
Een kookmiddag: duurt van 12.00 tot 16.00 uur.
Om uiterlijk 16.30 uur starten wij met de voorbereidingen voor de avond.
High Tea's: van 12.00 tot 16.00 uur

Het is tevens mogelijk om een spel / teambuilding element toe te voegen aan het programma.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven.
Een drankarrangement is inbegrepen; 4 consumpties per persoon naar keuze. U betaalt een basistarief van Eur 450,00.

Seizoensmenu: € 54,50 (amuse + 3 gangen)
Italiaans koken: € 54,50 (antipasti, primi, secondi en dolce)
Speciaal vismenu: € 54,50 (amuse + 3 gangen met o.a. een mooi dessert als afsluiter)
Tapas: € 49,50 (10 verschillende hapjes en een mooi dessert)
Thais koken: € 49,50 (6 bijzondere Thaise bereidingen)
Lunch: € 46,50 (3-gangen lunch)
High Tea workshop: € 45 (incl. koffie/thee, excl. overige dranken)

Op aanvraag zijn vergaderarrangementen en wijnproeverijen op deze locatie ook mogelijk.

Video

Recensies

Kookworkshop seizoensmenu (heidag) Gemeente Eindhoven

" Hoewel de heidag al geruime tijd gepland stond, besloten we op het laatste moment om deze op een externe locatie te organiseren. Via www.kookstudiobrabant.nl konden we toch nog aan de Hallenweg terecht. We konden gebruik maken van een multifunctionele en sfeervolle ruimte, geschikt voor zowel het inhoudelijk deel van ons programma, als de informele afsluiting in de vorm van een kookworkshop. Om 14.00 uur werden we hartelijk ontvangen met koffie/thee en vers gebakken ambachtelijke lekkernijen. We hadden diverse werkplekken en een beamer ter beschikking, konden zelf meegebrachte materialen gebruiken en, als het ware, helemaal ons eigen ding doen. Om 18.00 uur hebben we het formele deel afgerond en gingen we onder genot van een welverdiend drankje onder leiding van Cis van Abbe gezellig aan de slag met receptuur en ingrediënten. Een prima driegangen seizoensmenu was het resultaat. Kortom, goede, sfeervolle (vergader)locatie met parkeergelegenheid in de directe omgeving en heel geschikt voor een kookworkshop in groepsverband. "

Ingeborg Wadners

Kookworkshop Tapas (teamevent) NXP

" Het was een super ontspannende en leerrijke middag mede dankzij de mooie locatie, het enthousiasme van de gastheer en de vele lekkernijen waar we van hebben mogen genieten. " 

Anja Jansen - Beysen

Workshop Thais koken (personeelsuitje) Gemeente Eindhoven

" Ook wij hebben hier een afdelingsuitje gehad. De kookstudio betrof Thais koken. De dag nadien hebben wij middels een enquête navraag gedaan bij alle collega's en iedereen was heel lovend over de avond.Het was een gezellige avond met als resultaat zeer lekker eten dat bestond uit een 6-gangen menu. Het klaarmaken van de gerechten werd gedaan door personeel met verstand van zaken. Het is echt een aanrader om dit met een groep te gaan doen!! "

Camille Ijzermans

Kookworkshop Italiaans (vrijgezellenfeest)

" Het was zeker een geslaagde avond. Kenmerkend: gastvrij, ontspannen, mooie ruimte, goede ondersteuning (flexibel, helpende hand) en lekker eten. We hebben een prima avond gehad. Dat straalt meegestuurde foto ook uit! "

Pim Beekman en Godfried Boers

Lunch kookworkshop (teambuilding uitje) Thermo Fisher Scientific

" 30 maart een heerlijk ontspannen kookworkshop gehad onder de bezielende leiding van "Met van Abbe" op de Hallenweg. De organisatie in samenwerking met Remon ging soepel, de lokatie is prima en de verzorging was uitstekend. Een aanrader voor elk team. En nog beter, het eten was superlekker. "

Theo de Bruin 

Kookworkshop Tapas (relatie evenement) Vogel's Products

" Met enkele Duitse klanten wilden we een leuke activiteit organiseren, en Cis heeft deze belofte meer dan waargemaakt. De voorbereidingen waren uitstekend, de instructies duidelijk en de ondersteuning van Cis en zijn collega's dik in orde. We waren wat bezorgd over hoe een groep van 35 man in goede banen te leiden, maar voor Cis was dit geen probleem. Het voorgestelde tapas menu was heerlijk. Zo kon men tijdens het koken al het eea eten, waarna aan het einde van de avond een complete maaltijd klaar stond. Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt en voor allen die een leuke, lekkere activiteit zoekt is dit zeker een aanrader. "

Frank van den Putte

Kookworkshop Tapas (personeelsuitje) Belastingdienst

" Op 14 december een bijzonder geslaagde kookmiddag in Van Abbe Kookstudio in Eindhoven gehad. Prettige begeleiding en heerlijk gegeten. Is beslist voor herhaling vatbaar. "

Henk Smits

Kookworkshop Tapas (personeelsuitje) Philips

" Met 9 (oud) collega’s hebben wij een super gezellige avond gehad, heerlijk gegeten en het was goed georganiseerd. Zeker een aanrader "

Wilma Peters

Kookworkshop Tapas (teamevent) Philips Healthcare Benelux

" De kookworkshop was helemaal geslaagd. De deelnemers waren zeer enthousiast, de tapas gerechten waren prima gelukt ook mede door de prima begeleiding. Bedankt voor de recepten. "

Erick Herten
Technical Support Manager

Frans seizoensmenu met wild (teamuitje) Fresh Fruit Digital

" We hebben afgelopen vrijdag met collega's bij Kookschoolkunsten in Eindhoven gegeten en gekookt en het was echt heel erg gezellig. Leuke sfeer in de ruimte en goede voorbereiding waren het halve werk. Cis hielp ons goed en liet ons ook ons eigen ding doen. Erg veel hulp gehad van Remon van Kookstudiobrabant.nl bij de boeking. Zeker een aanrader! "

Lesley Dings

vragen   reserveren

 

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok