Menu

hulp  mailKookstudio John Geven

Welkom in de wereld van John Geven Studio's. In een zeer professionele kookstudio, kunt u en uw gasten een heerlijke en interessante avond beleven vol met bijzondere smaakbelevingen die u zelf hebt gecreëerd. Het restaurant is sfeervol en trendy ingericht en voor iedere groep en gelegenheid geschikt. Ook vergader mogelijkheden!

Omschrijving

Onder de rook van Eindhoven, ligt onze kookstudio. Onderdeel van een van de grootste fotostudio's in Nederland waar vele creatieve ideeën samenkomen. Niet voor niets de ruimte voor creatie genoemd. Ook de gerechten die u bij ons kunt bereiden zijn zeer creatief en verrassend. Geïnspireerd op het leven van Vincent van Gogh die 2 jaar in Nuenen schilderde, hebben wij een workshop gebaseerd. Maar ook voor de klassieke of trendy keuken hebben wij diverse mogelijkheden. Op ons dakterras (40 zitplaatsen) kunt u met mooi weer heerlijk buiten vertoeven en bezig zijn met culinaire barbecue workshop op een van onze Big green Eggs. Ons restaurant “the white room” kunnen we flexibel indelen voor kleine en grote groepen (12 tot ±100 personen). Er is volop gratis parkeergelegenheid op ons terrein en u bent welkom vanaf 12 tot 100 personen. Wilt u vooraf een vergadering organiseren, vraag naar onze mogelijkheden! Onze studio is geheel rolstoeltoegankelijk!

Min. 12 en Max. 100 personen

Programma

U gaat, onder leiding van onze chef, met uw eigen gezelschap culinair aan de slag in onze kookstudio. U gaat tijdens deze kookworkshop onder begeleiding van onze kok een overheerlijk en culinair diner bereiden. Daarna gaat u en uw gasten aan tafel in ons restaurant de White room wat ook een testruimte is voor Philips HUE. Wij kunnen voor u naast onze standaard kookworkshop ook een speciaal menu samenstellen. Het programma duurt in totaal 4 tot 5 uur. De avondsessies eindigen uiterlijk om 23:00 uur. De kookstudio sluit haar deuren om 23:30 uur uiterlijk.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW  en inclusief drankarrangement; selectie van geselecteerde huiswijnen, bier, frisdranken, koffie & thee.

vanaf 12 personen Eur 69,50: Kookworkshop 5-gangen bestaat uit: amuse (door chef bereid) | voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie of thee met friandises. 
vanaf 20 personen Eur 65,00: Kookworkshop 5-gangen bestaat uit: amuse (door chef bereid) | voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie of thee met friandises.

* Signature du Chef
* Trendy world
* Frans
* Italiaans
* Barbecue DeLuxe
* Vincent van Gogh kookexperience (evt. inclusief bezoek aan het Vincentre in Nuenen).

Tijdelijke aanbieding, lees meer....

Video

Er is op dit moment geen video beschikbaar van deze kooklocatie.

Recensies

"Er zijn nog geen recensies van deze kookstudio"

vragen   reserveren

 

 

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.