Menu

hulp  mail

Kookstudio Claire Culinair

Samen koken, smakelijke menu’s, een informele en unieke sfeer. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Dát is wat Kookstudio Claire Culinair al ruim 18 jaar met veel plezier biedt.Geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, een vergadering of gezellig met vrienden en familie. Mooie gerechten en gezelligheid staan bij ons voorop!

Omschrijving

Bij Kookstudio Claire Culinair kook je in een gezellige, huiselijke sfeer. Je kunt bij ons alle dagen van de week terecht met een groep van 10-60 personen. Door de centrale ligging nabij het centrum van Eindhoven is het makkelijk om de workshop met een andere activiteit te combineren. Ook is het mogelijk om bij ons te vergaderen. Dit kan met een groepsgrootte van maximaal 18 personen.

Min. 10 en Max. 60 personen

Programma

We starten met uitleg over het programma en het menu. Dan beginnen we met waar het om draait, de gerechten! Samen koken we in een ontspannen sfeer. Wij zijn er voor begeleiding en vragen. Bijpassende wijnen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Wij stellen bij elk menu een wijnarrangement samen, dat perfect past bij de gerechten. Een héél belangrijk detail: Wij doen de afwas! Een workshop start om 18.00 uur en is om 22.30 uur afgelopen.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW en excl. dranken.

Seizoensmenu Eur 52,50
Italiaans Eur 52,50
Oosters Eur 52,50
Bistromenu Eur 49,50
Tapasmenu Eur 47,50

Drankarrangement is mogelijk voor € 19,50 p.p. (rode en/of witte huiswijn, bier en frisdrank onbeperkt) anders op nacalculatie.

 

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

"Er zijn nog geen recensies van deze kookstudio"

Kaart

{zhgooglemap:2}

vragen   reserveren

 

   

Populaire dagen

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger