Menu

hulp  mail

StarliciousFood Kookstudio Strijp-T

StarliciousFood Kookstudio StrijpT heet je van harte welkom in haar nieuwe locatie; het Innovation Powerhouse in Eindhoven. Een monumentale locatie waarbinnen samen koken en genieten zorgen voor een unieke ervaring. De originele energiecentrale van Philips uit 1958 (Gebouw TR gelegen naast StrijpS) is getransformeerd tot Innovation Powerhouse, een plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Met kookworkshops en (zakelijke)arrangementen ‘op maat’ zorgt Starliciousfood Kookstudio StrijpT voor een complete beleving.

Omschrijving

Bij StarliciousFood Kookstudio Strijp-T kun je kiezen uit verschillende thema workshops, van bestaand tot ‘op maat’. In groepjes ga je in de keuken aan de slag met kersverse ingrediënten en verrassende recepturen. Binnen 1,5 uur zijn de eerste gerechten klaar en kun je gezellig aan tafel. De workshops worden verzorgt op een unieke locatie op Strijp-T, het Innovation Powerhouse. Graag vertellen wij meer over deze locatie en het gebied Strijp-T. Het is tevens mogelijk om een workshop te combineren met een rondleiding. Strijp-T is zeer goed bereikbaar per trein (3 minuten loopafstand van station Strijp-S), auto (voldoende gratis parkeermogelijkheid voor de deur en slechts 5 minuten vanaf de A2) en fiets (10 minuten vanaf het stadscentrum). Bij StarliciousFood Kookstudio Strijp-T kun je terecht met groepen tot 100 personen. Er is ruimte om te koken, te tafelen en eventueel te vergaderen. Het is mogelijk om verschillende (vergader)arrangementen bij te boeken, indien gewenst in combinatie met ontbijt, lunch, of diner. Informeer naar de mogelijkheden.

Min. 6 en Max. 100 personen

Programma

StarliciousFood Kookstudio Strijp-T heet je van harte welkom met een hapje & drankje voor aanvang van de kookworkshop. Na uitleg van het menu en andere praktische zaken gaan jullie in groepjes aan de slag. De workshops duren gemiddeld zo'n 3 tot 4 uur. De afwas neemt StarliciousFood voor haar rekening!

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW, 4 consumpties per persoon, onbeperkt tafelwater, koffie/thee na afloop & receptuur. StarliciousFood Kookstudio heeft een gevarieerd en verrassend aanbod in kookworkshops. Wij vragen geen minimum aantal personen maar vragen een starttarief van € 500,-
Je kunt kiezen uit het gevarieerde aanbod:

 Fingerfood/Sharing Diner - € 52,50 per persoon – een gevarieerd aanbod in diverse smakelijke gerechtjes (maaltijdvullend) in de volgende thema’s:
- Mediterraan
- Midden-Oosten
- Azië

4-gangen € 55,00 per persoon of 5-gangen diner € 60,00 per persoon

Keuze uit de volgende thema’s:
- Mediterraan (Italiaans, Frans, Spaans of Siciliaans)
- Midden-Oosten (Libanees of Grieks/Turks)
- Azië (Indiaas, Thais of Maleisisch)

Zakelijk – workshops op maat
- Out of the box (koken zonder receptuur) - € 62,00 per persoon
- Cross-cultural - € 65,00 per persoon
Inhoud in overleg. Samengestelde workshop met diverse culturele invalshoeken met betrekking tot de achtergrond van de gasten.

Alle bovengenoemde workshops verzorgen wij zowel in het Nederlands als in het Engels.

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Workshop Feestelijk Fingerfood (personeelsuitje met partners) EasternGraphics Benelux B.V.

" We hebben een hele fijne gezellige avond gehad. Eten was lekker en de locatie sfeervol. Ook alle lof voor Margriet. Een lief enthousiast mens met passie voor koken."

Connie van de Vorstenbosch

Kookworkshop fingerfood Mediterraan (personeelsuitje) Ned. Spoorwegen Ehv.

" Wij werden vriendelijk ontvangen en onder het genot van een drankje kregen we uitleg over wat ons te doen stond :-)) Daarna werden we in groepjes verdeeld en gingen aan de slag met de, lekkere, recepten die we kregen. Ook als je geen kookwonder bent was het goed te doen, we werden goed in de gaten gehouden. Het was een gezellige drukte in de keuken maar goed georganiseerd. Nadat we klaar waren met koken, konden we plaatsnemen aan een mooi gedekte tafel en gaan genieten van onze kookkunsten. En lekker dat het was!! Een drankje erbij en het geheel was compleet , een kopje koffie na maakte het af. Afwassen was niet nodig en dat was alweer een zorg minder. Dus kijken we terug op een geslaagde avond. Met nog een compliment aan de begeleiding."

Herman Arts

Kookworkshop fingerfood Mediterraan (personeelsuitje) TU/e

" Wij hadden ons personeelsuitje bij Starlicious Food in Eindhoven. Een zeer geslaagd uitje, leuke mensen, lekker eten. Vond begeleiding hier en daar wat matig, eigenlijk had een persoon meer voor de begeleiding beter geweest. De recepten kregen we mee. Erg gezellig. "

Judith Wachters - van Gemert

Workshop Fingerfood (teamuitje) Philips Personal Health

" Alles was super goed geregeld. Een leuke ontvangst op een hele leuke, mooi ingerichte locatie. We werden goed aan het werk gezet, en wat het leuke was van de Fingerfood, is dat we allemaal tegelijk aan het bereiden waren en daarna ook weer samen gezellig van alle gerechten konden genieten. Voor ieder was er wat wils, ook voor degenen met speciale dieetwensen was er genoeg keuze. We werden goed begeleid bij het eten en hoefden niet eens af te wassen. Ook het boeken van de kookworkshop was makkelijk en snel en goed geregeld. We kijken tevreden terug op een gezellige avond met het team, met heel lekker eten! "

Anouk Cissen

Workshop Italiaans (Gepla BV) teamuitje

" Het was zeker een geslaagde avond. Het was leerzaam en gezellig en we hebben met z’n allen genoten van elkaars gezelschap en als een hecht “team” samen gekookt. Daarna hebben we pér gang onze eigen baksels heerlijk samen genuttigd met een drankje erbij. "

Karel Olfers

vragen   reserveren

 

   

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok