Menu

hulp  mail

Seats2Meet Strijp-S

Samen koken & genieten in het culturele erfgoed van Eindhoven: de oude Apparatenfabriek van Philips. Een sfeervolle locatie waar ontmoeten & samenwerken centraal staan. Waar kan dat beter dan in de keuken?

Omschrijving

Aan de slag met kersverse (seizoens)producten, verrassende & kleurrijke ingrediënten. Of je nu een uitgebreid 4-, of 5-gangenmenu wil koken of frisse 'bites' zoals Fingerfood, bij Seats2Meet Strijp-S ben je op de goede plek! Je gaat met elkaar (in groepjes) aan de slag en binnen 1/1,5 uur kan je gezellig aan tafel. Uiteraard krijg je de receptuur mee naar huis. Wij leveren maatwerk dus vraag gerust naar de mogelijkheden! De locatie (keuken) bevindt zich op de 1e verdieping van de Apparatenfabriek. Je kunt naast het gebouw (op het parkeerterrein) je auto kwijt en de bus stopt voor de deur. Gezien de opzet van de locatie is het mogelijk om alvorens de workshop een vergadering en/of teambuildings activiteit te plannen. Op deze locatie worden 's avonds kookworkshops gegeven.

Min. 15 en Max. 100 personen

Programma

Jullie worden van harte welkom geheten met een hapje & drankje. Na uitleg van het menu en andere praktische zaken gaan jullie in groepjes aan de slag. Afhankelijk van het menu kunnen jullie na 1 tot maximaal 1,5u al aan tafel. De workshops duren gemiddeld zo'n 3,5 tot 4 uur. De afwas mag u aan ons overlaten!

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW, receptuur en drankarrangement (4 consumpties p.p., keuze uit wijn; rood/wit en in zomermaanden rosé, bier, frisdrank, sap en afsluiting met koffie / thee)

Fingerfood Mediterraan: combi van tapas/antipasti, Mediterrane hapjes en kleine gerechtjes € 57,-
Fingerfood Arabisch: combi van mezze, kleine hapjes/gerechtjes uit het Midden-Oosten € 57,-
Fingerfood Azië: combi van bites/streetfood; kleine hapjes/gerechtjes uit (Zuid-Oost) Azië € 57,-
4-gangen diner Italiaans, Frans of Aziatisch € 60,-
5-gangen diner Italiaans, Frans of Aziatisch € 67,-

In het weekend is het minimum aantal personen 25.

Video

Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Kookworkshop fingerfood Mediterraan (personeelsuitje) TU/e

" Op vrijdagmiddag 17 november hadden we met een groep van 30 personen van de TU/e een workshop Fingerfood bij Seats2Meet op Strijp-S in Eindhoven. We hebben samen 9 verschillende gerechten gemaakt, en het was leuk om iedereen zo enthousiast bezig te zien met wassen/snijden/roeren/koken/proeven etc. Daarna alles lekker samen opgegeten. De sfeer was goed, en de begeleiding (ook Engelstalig) was uitstekend. Als we vragen hadden, werd alles goed en duidelijk uitgelegd. We hebben een leuke avond gehad, en het is zeker voor herhaling vatbaar. "

Ada Rijnberg

Kookworkshop Tapas / Fingerfood (personeelsuitje) Philips

" Het is best een uitdaging om met 60 collega’s van over de hele wereld een leuk uitje te organiseren. De kookworkshop bij Seats2Meet in de Apparatenfabriek op Strijp-S in Eindhoven was voor ons erg geschikt, nietemin omdat de locatie gerelateerd is aan onze werkgever. Het koken in kleine groepjes bevordert de integratie, en het resultaat loog er niet om: we hebben heerlijk gegeten."

Kim van de Ven

Kookworkshop 5-gangen Seizoensmenu (bedrijfsuitje) Universiteit Maastricht

" Op 30 september bedrijfsuitje in Eindhoven. Gezellige avond gehad, gemakkelijk geregeld. Enthousiaste en leuke gastvrouwen. Leuke locatie en een overvloed aan eten en drinken."

Inne Vandyck

Black-Box kookworkshop (personeelsvereniging) ISAAC

" Met zo’n 45 collega’s hebben we een kookworkshop met het thema Black-Box gehad; elk team had een aantal ingrediënten maar geen recept... Zelf moesten we dus bedenken wat voor gerecht we gingen maken, bereiden en presenteren. Voor sommigen een hele uitdaging… De locatie was voor ons vooral ideaal dichtbij. De keuken was misschien net iets te klein voor ons grote gezelschap en we kregen het idee dat onze begeleiding ook met één man meer had mogen zijn om wat beter met de drukte om te kunnen gaan. De kookkunsten van elke groep bleken prima te zijn want we hebben echt heerlijk gegeten! "

CAASI, de personeelsvereniging van ISAAC

Kookworkshop Antipasti (personeelsuitje) USG Restart

" De avond was erg leuk en gezellig; Cis deed het echt met veel bevlogenheid en humor, wij hebben een erg leuke teamavond gehad! "

Manette Pijnenburg

Kookworkshop Antipasti (personeelsuitje) Uitgeverij Malmberg

" We hebben met tien collega's een leuke kookworkshop gehad in een fraai pand. De gerechten waren goed voorbereid door de kok die ons begeleidde en ze waren goed te maken. Niet al te moeilijk, dus ook geschikt om thuis nog eens te maken."

Ingrid van Duren

Kookworkshop Tapas / Fingerfood (teamuitje) Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant

" We hebben een super gezellig teamuitje gehad. Iedereen was zeer tevreden en de dames van de kookworkshop hebben goed voor ons gezorgd, we kwamen niets te kort. De wijn was super lekker (heb ik vernomen van de wijndrinkers). Het is zeker een aanrader voor een teamuitje met een grote groep. Bedankt voor de goede zorg en zeker tot een volgende keer."

Rami Alsiddiq

Antipasti kookworkshop (afdelingsuitje) Gemeente Eindhoven

" We hebben een leuke avond gehad, de recepten waren goed gekozen voor een groep van deze grootte en de aankleding zag er goed uit. Ook de begeleiding was goed geregeld. Mijn enige aanvulling zou zijn warmhouders voor de warme gerechten. Dank voor de organisatie."

Mireille van Hout

Tapas workshop (familie uitje)

" Bij aankomst bij Seats2Meet werden we ontvangen door de receptioniste van Seats2Meet. Zij bracht ons naar een hoge grote ruimte. In de ruimte stonden tafels klaar aangekleed met borden en bestek. We werden ontvangen met een koud glas Prosecco en een hapje. Onze kok Jacky had een duidelijk welkoms verhaal. We werden per groep op een leuke manier aan het werk gezet. De recepten waren duidelijk en eenvoudig te maken. De producten lagen klaar, de voorbereiding was goed. De groepjes waren op ongeveer de zelfde tijd klaar met hun onderdeel van de maaltijd. Tussen het werken door was er ook tijd voor een praatje. Daarna hebben we gezellig gegeten aan de lange tafels. De afwas werd gedaan. Kortom het was een prima avond. Met veel complimenten voor de kok en haar hulp."

Godfried van Hoof en Anneloes van Gelder

Antipasti workshop (uitje personeelsvereniging) MEE Zuidoost Brabant

" We zijn hartelijk ontvangen met een drankje op de mooie, bijzondere locatie op Strijp S. Vervolgens in groepjes uiteen gegaan zodat iedereen aan de slag kon met een gerecht. Iedereen kon zoveel of weinig doen als hij / zij
wilde. Uiteindelijk leverde het een volle tafel met heerlijke gerechten op. We hebben allemaal lekker gegeten onder het genot van een drankje. De ruimte leent zich ook erg om gezellig te kletsen en is heel sfeervol. Kortom een fijne avond gehad!

Ineke Vervoort

Lente workshop, Universiteit van Maastricht

" We hebben een hele gezellige avond gehad, alles wat prima en netjes geregeld! "

Lonneke Timmermans

vragen   reserveren

 

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren