Menu

hulp  mail

Pure Food & Pure Taste

Gerechten met veel liefde bereiden, presenteren en vooral heerlijk tafelen met elkaar, daar draait het om! De basis van mijn recepten bestaan uit pure ingrediënten die ik ken uit mijn jeugd. Olijven uit de boomgaard van mijn opa, vijgen van mijn oma, papa’s olijfolie en mama’s granaatappeldressing. Deze familieproducten komen terug tijdens het koken!

Omschrijving

De locatie waar de workshops worden gegeven is een oud industrieel gebouw die omgetoverd is tot een smaakvolle keuken. Het is op loopafstand van het centrum en je kunt gratis parkeren. 

Min. 10 en Max. 40 personen

Programma

Samen met je collega’s, kookclub, vrienden, familie of andere gelegenheid gezellig koken. Kookworkshop start met een uitleg over de verse ingrediënten, bereidingswijzen en tips over de producten. We gaan ongeveer 1,5 uur koken en daarna ga je gezellig aan tafel om heerlijk te genieten van de gerechten. Ondertussen zorgt het team van
Pure Food & Pure Taste de afwas en de rest! Pure Food & Pure Taste zal afhankelijk van de wensen en grootte van de groep meedenken om er een onvergetelijke avond van te maken. Belangrijkste doel is om gezamenlijk kookplezier te hebben! Het programma duurt ongeveer 4 uur.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW, amuse, welkomstdrankje, bier, wijn, Ottomaanse vruchtensiroop (homemade), koffie & thee, recepten, afwas en ingrediënten. Drinken is voor maximaal 4 uur daarna zal het op basis van nacalculatie zijn.

Turkse keuken (authentieke en ambachtelijke gerechten):

* 4 gangen diner, 65 euro per persoon (voor bedrijven is dit excl. BTW en is het Eur 70,40 incl. BTW)
* Shared Dining: groepen vanaf 15 personen is het leuk om kleinere gerechtjes met elkaar te delen, 65 euro per persoon (voor bedrijven is dit excl. BTW en is het Eur 70,40 incl. BTW)

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

"Er zijn nog geen recensies beschikbaar van deze kookstudio"

vragen   reserveren

 

   

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok