Logo
 Print deze pagina

Het Ketelhuis

Het schitterende rijksmonument het Ketelhuis te Eindhoven! Gelegen aan de Bosschdijk in Eindhoven bevindt het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven. Deze bijzondere locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras in deze horeca-gelegenheid. Ook beschikt het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten.

{gallery}hetketelhuis{/gallery}

Omschrijving

Als party catering met unieke en stijlvolle catering locaties is La Casserole Party Service in staat om elk feest tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat. Wilt u samen met uw collega's, vrienden of familie een leuke culinaire kookclinic volgen onder professionele begeleiding? Wij hebben diverse culinaire kookworkshops voor u samen gesteld. Deze workshops organiseren wij op één van onze locaties.   

Min. 30 en Max. 200 personen

Programma

U gaat, onder leiding van onze chef-kok, met een besloten gezelschap zelf de handen laten wapperen. Tijdens deze kookles in onze kookstudio gaat u samen onder begeleiding van onze kok een heerlijk diner bereiden. Tenslotte gaan u en uw gasten zelf de tafel dekken. De kooklessen zijn helemaal op de praktijk gericht, de beste manier om het echt te leren. Onze chef-kok is er om te demonstreren en te begeleiden. Samen op een plezierige manier een lekkere maaltijd klaarmaken. In het samenstellen van de menu's zijn we zeer flexibel waarbij we rekening houden met u voorkeuren. Het programma duurt in totaal 5 uur.

Thema's & Prijzen

Heerlijke 3-gangen kookworkshop inclusief een drankarrangement voor 5 uur; selectie van diverse huiswijnen, spa blauw, getapt bier, diverse frisdranken, koffie/thee. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en het gewenste thema, vanafprijs Eur 75,00 p.p. incl. BTW. Geef ons uw wensen door en u ontvangt direct een offerte op maat.

- Tapas
- Frans
- Italiaans
- Luxe Barbeque
- Black - Box (voor ervaren kokers)

TAPAS AANBIEDING WINTER, LEES MEER.....

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

BBQ workshop (personeelsuitje) Bubbelkoning / Saunakoning

" We hebben een geweldige avond gehad met ons team van Bubbelkoning / Saunakoning. Veel gelachen en enkele van ons hebben zowaar iets geleerd! :-) We willen de organisatie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen! Top-uitje! Tot de volgende keer! "

Bas Brokken

Kookworkshop (40 jaar getrouwd)

" Op 28 april j.l. hebben wij, ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijk, een topavond gehad in het Ketelhuis aan de Boschdijk. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken, heeft voldoende parkeerruimte en is erg sfeervol ingericht. We hebben met 34 familieleden en vrienden een kookworkshop gedaan die erg goed verzorgd was. De begeleiding was prima en het eten heerlijk. Onze dank voor de organisatie en de begeleiding. "

Jan en Margriet Geenen

Kookworkshop WK menu (bedrijfsevenement) Bayer B.V.

" Het was een erg geslaagde kookworkshop. De gastvrouw Esther was erg professioneel en heeft de groep goed onder controle gehouden. Het eten was erg lekker. Bedankt voor de uiterst prettige samenwerking."

Andrea Krischke
Congress & Events Officer

Vergaderarrangement & Kookworkshop Franse Keuken (teamuitje) Lunetzorg

" Het was zeer zeker geslaagd! Prachtige locatie, fijne, vlotte bediening. De kookworkshop was een groot succes, iedereen vond het erg leuk om met elkaar een lekkere maaltijd te maken. We hebben zo genoten dat we vergeten zijn foto's te maken. Een zeer geslaagd teamuitstapje, wij kunnen het aanbevelen! "

Mayke Zeegers

Tapas workshop (International teambuilding event) Philips

"Again thanks for the workshop, it was great team building, beautiful location and good coaches! Till again!"

Agnieszka Kudyba, Philips

Italiaanse kookworkshop (teamevent) KPMG Accountants N.V.

" Na besloten te hebben een kookworkshop te gaan volgen volgde de eerste uitdaging, het vinden van een geschikte locatie. Na veel kookstudio's tegen gekomen te zijn welke zich op industrieterreinen bevinden en bijna de handdoek in de ring gegooid te hebben stuitte ik op de site kookstudiobrabant.nl, waar veel mooie/leuke locaties aangeboden worden. Er werd geen moment meer getwijfeld want de kookworkshop moest op korte termijn (binnen twee weken) plaatsvinden. Na goed contact met de woordvoerder van Kookstudiobrabant hebben wij dan ook een zeer goed verzorgde kookworkshop mogen volgen van een zeer capabele kok op een prachtige locatie. (Het Ketelhuis in Eindhoven is zeker een aanrader!) Al met al was de kookworkshop een geweldig succes en hier wil ik Kookstudiobrabant dan ook hartelijk voor bedanken! "

Bruce van den Broek

vragen   reserveren