Menu

  mailKookgenoten

In onze rijk uitgeruste keuken kunt u met uw gezelschap al komen genieten vanaf 8 personen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een groep van kookvrienden. U kunt onder begeleiding van een professionele kok een mooi en creatief menu bereiden en natuurlijk onder het genot van een lekker glaasje het zelfgemaakte verorberen aan een mooi gedekte tafel. Kortom, de workshop biedt een avondje culinair genieten gebaseerd op verantwoorde producten en bijzondere bereidingstechnieken.

{gallery}kookgenoten{/gallery}

Omschrijving

U bevind zich midden in het dorp Hilvarenbeek, waar in een grote studio gekookt kan worden. Het kookeiland zorgt voor veel ruimte, zodat aan beide kanten gekookt kan worden. Ook word deze ruimte gebruikt als vergaderplek. Voor een workshop kunt u 7 dagen in de week terecht.

Min. 6 en Max. 40 personen (tijdelijk vanwege de corona voorschriften min. 6 en max. 20 personen,  kan in combinatie met een wijnproeverij meerprijs is Eur 7,50 p.p.)

Programma

Wanneer u binnen komt met uw vrienden/familie/personeel, wordt u ontvangen met een drankje vooraf. Er staat een gedekte tafel klaar waar u plaats kunt nemen. De chefkok vertelt u nu het menu. Na deze uitleg legt hij de keuken uit. Waar alle materialen staan, waar u de ingrediënten kunt vinden, en waar u de afwas kan plaatsen (deze hoeft u niet zelf te doen!). Dan komt er een taakverdeling. Wie doet welk gerecht? Wanneer dit alles is besloten en uitgelegd gaat u als groep van start. U bent met het koken en voorbereiden ongeveer 1 uur tot 1,5 uur bezig. Allemaal onder genot van een drankje! Nu alles klaar staat word de keuken gepoetst. De puntjes op de i gezet en degene die het voorgerecht heeft gemaakt, serveerd deze. Zo gaat elk gerecht. Voor grotere groepen bieden wij, indien gewenst, een combinatie aan met een wijnproeverij (ca. Eur 7,50 - 10,00 p.p. meerprijs).

De kookworkshop duurt gemiddeld 4 uur. Er kan ook vergadert worden op deze locatie.

Thema's & Prijzen

Kosten ( vanaf 8 personen )

De kosten voor een kooksessie met drie gangen bedragen € 59,50 per persoon inclusief een welkomstdrankje en overige dranken tijdens het koken en diner. Voor een workshop met vier gangen rekenen wij € 69,50 per persoon inclusief een welkomstdrankje en overige dranken tijdens het koken en diner.

Bij 6 of 7 personen

….zijn de kosten € 67,50 (drie gangen) en € 77,50 bij vier gangen. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje en de gehele avond alle drankjes en wijnen onbeperkt.

Als u met meer dan 12 personen komt is het bij ons gebruikelijk dat men de workshop van te voren betaald.
Wij beschikken tevens over een pin-apparaat!

“No Show” (Afmelden)

Voor afmeldingen minimaal 72 uur van te voren worden geen kosten in rekening gebracht. Bij afmeldingen van 24 uur van te voren rekenen wij € 25,00 bij een drie gangen menu en € 35,00 bij vier gangen. Afmeldingen op de dag zelf betekent dat men het complete menu dient te betalen.

Afmeldingen dienen te allen tijde schriftelijk te gebeuren via mail of ons contactformulier

 

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Kookworkshop biologisch streekmenu (teamuitje) De Luchtmacht

" Voor ons als team was het een hartstikke geslaagde avond. Het was erg leuk dat het heel relaxed ging en dat er echt voor iedereen een taak was weggelegd, ook al waren we met 40 mensen. De begeleiding was goed, het eten heeft bij iedereen zeer goed gesmaakt en de locatie was ook erg leuk en sfeervol. Kortom een top teambuilding! "

Kapitein S. (Sietske) C.W.A. Mensing, MSc.

Kookworkshop luxe tapas (teamuitje) Ezorg

" Met veel enthousiasme kijken we terug op een geslaagde avond bij de Kookgenoten. Met goede uitleg en soms een helpende hand zijn wij gaan koken aan ons drie gangen tapas menu. Twee heerlijke soepjes, vijf hoofdgerechten en twee overheerlijke desserts. We wisten niet dat al onze collega’s zo goed konden koken. We hebben heerlijke gegeten, op een gezellige locatie. Bedankt voor het meedenken en het plannen van deze locatie. "
 
Ingrid de Jong

Kookworkshop streek- en seizoensmenu (vader/zoon dag)

'" Vorige week tijdens onze jaarlijkse vader-zoon dag een geweldige ervaring gehad bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Vooraf alles goed geregeld en ook tijdens de workshop was alles goed voor elkaar. Leuke en goede begeleiding van een aantal chef-koks. We kwamen niets te kort en hebben dus een hele leuke middag/avond gehad! En de pastasalade was heerlijk.... denken we dan! "

 Ruud van Rijt

Kookworkshop Italiaans (teamuitje) Verloskundigen Etten-Leur

" Voor ons teamuitje (6 personen) hadden we een lastminute annulering voor een kookworkshop. Rémon van Kookstudio Brabant heeft ons prima en snel geholpen aan een leuke locatie: Kookgenoten in Hilvarenbeek. We werden gastvrij ontvangen en hebben een heerlijk 4 gangen Italiaans menu gekookt. Goede en gezellige begeleiding gehad van kok Mathijs, die veel geduld met ons had.
Leuk dat je met 6 personen zulke lekkere Italiaanse gerechten kan maken. Recepten na afloop gekregen om het thuis ook te kunnen eten. Echt een aanrader! "

Ingrid Hoosemans

Kookworkshop verrassingsmenu 

" Wij hadden zaterdag 8 juni een workshop gereserveerd in Hilvarenbeek. Niks dan lof! Het was lekker, gezellig en Matthijs legde alles goed en geduldig uit. Echt een aanrader! Sfeer was goed, we hadden het gevoel dat we alle tijd hadden, geen gehaast of gestress, ik kan dit adres van harte aanbevelen. "

Myrka Wisniewski

Kookworkshop Tapas (teamuitje) Buurtzorg BredaZuid

" We vonden het een zeer geslaagde avond en het samen koken was buitengewoon gezellig! Het eten was uiteindelijk ook erg lekker! De organisatie was prima. Daarvoor dank! "

Paulette van Elewout - de Beer

Kookworkshop (verjaardag)

" Wij hadden op 16 februari 2019 een kookworkshop i.v.m. een familie feestje voor 6 personen. De kookworkshop vooraf regelen is zeer goed verlopen. Je kan goed je wensen aangeven, de organisatie is flexibel in de mogelijkheden. Wij werden gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. De kookworkshop zelf verliep goed georganiseerd. Je wordt persoonlijk geholpen door een ervaren kok.
Al met al: we hebben veel geleerd en passen de kookvaardigheden nu toe!"  
 
Francisca Wittkämper

Kookworkshop Italiaans (familiedag)

" Op 29 december met 9 familieleden op een druilerige zaterdagmiddag een gezellige kookworkshop gedaan bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Via een attente medewerker van Kookstudiobrabant.nl verliep de boeking vlot en correct. Na een hartelijke ontvangst bij Kookgenoten hebben we in groepjes een supersmakelijk Italiaans 3-gangenmenu bereid. Dit onder de bezielende begeleiding van een enthousiaste kok, van wie we enkele keukengeheimen leerden. Ons gezelschap was qua leeftijd gemêleerd: twee tieners van 10 en 13 jaar, enkele jongvolwassenen en volwassenen. Door de opmerkzaamheid en goede begeleiding van de kok kreeg eenieder tijdig de juiste aanwijzingen en hulp, hetgeen leidde tot een zeer smakelijke maaltijd en veel plezier tijdens bereiding en uiteraard bij het nuttigen van het resultaat. Tussen de bedrijven door was er even tijd voor pauze(s), drankje(s) en een klein hapje om de ergste trek te stillen. Ook het overige personeel was erg aardig en hulpvaardig, van gastvrouw, overige koks tot afwasser aan toe. Kortom: een aanrader voor iedereen die in groepsverband een leuke activiteit zoekt, lekker wil eten en daarvoor gezellig met zijn allen de handen uit de mouwen wil steken. Wij kijken er met veel plezier op terug en komen beslist nog een keer om een ander menu te bereiden. "
 
Rachel Kwak

Workshop Tapas (vrijgezellenfeest)

" Wij hebben een zeer geslaagde avond gehad. Heerlijk dat alles van tevoren al was betaald en geregeld. We zijn prima ontvangen en hebben heerlijke gerechtjes mogen maken. Er is voldoende tijd ingepland om het eten te bereiden en we hadden vervolgens ook ruim de tijd om alles op te eten. Wij kijken terug op een hele fijne avond! "
 
Kim Maurer

Sushi workshop (gezinsuitje)

" Wij hadden een heerlijke avond met ons gezin, acht personen, onder goede begeleiding van de kok. De recepten waren niet helemaal perfect, maar de uitleg en ondersteuning was prima en maakte dat weer goed. We hebben allemaal sushi leren maken, daar had de kok goed over nagedacht en dat was leuk. Ze werden niet perfect, maar wel lekker. Zeker aan te bevelen als een leuke activiteit in de afwisseling van samen werken en gezellig samen tafelen. "

Leonie van Straaten

Tapas workshop (personeelsuitje) WonenBreburg

" Wij vonden het helemaal super. Ondanks dat wij maar met een kleine groep waren (5 personen, op het laatst nog een zieke). Goed georganiseerd. Vriendelijk personeel. Leuke locatie. Een echte aanrader. "

Hans Goossens

Biologisch / Streekgerechten menu (40 jarige bruiloft)

" We hebben met zessen genoten van de avond. Geduldig en attent personeel heeft ons bij het klaarmaken geholpen. Kwaliteit was prima. Een echte aanrader. Ook fijn dat dit ook voor zes personen mogelijk is."

Yolanda de Jong

Kookworkshop Tapas (teamuitje)

" Wij hebben enorm gezellige en geslaagde kookworkshop gevolgd bij kookgenoten te Hilvarenbeek. Het was een vrolijke en smakelijke avond. Mathijs heeft ons uitstekend begeleid. Kortom, een echte aanrader. "
 
Gonnie Kolsters
Buurtzorg Oirschot team 2

Tapasworkshop (verjaardag)

" Voor mijn 50-ste verjaardag zijn we met ons gezin tapas gaan koken bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Dit was door Kookstudiobrabant voor ons geregeld. We waren met een groep van 7 personen variërend van 13 tot 78 jaar oud. Allemaal hebben we er erg van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. "

Claudia Neumann

Luxe kerst kookworkshop (familie uitje)

" We hebben een super gezellige, leerzame avond gehad. Heerlijk gekookt en gegeten. Voelden ons erg welkom door de gemoedelijke Brabantse sfeer en de hartelijke ontvangst. We hebben jullie al een aantal keren aanbevolen aan onze vrienden! Nogmaals bedankt voor de fijne avond… en fijne feestdagen. "

Kor en Therese Blijenberg

Kookworkshop Italiaans (vrijgezellenfeest)

" Via google ben ik bij de organisatie terecht gekomen en kon ik vrij makkelijk navigeren wat de (on) mogelijkheden waren. Het mooie is van jullie organisatie is dat er koppelingen zijn met meerdere kooklocaties, zodat er altijd wel aansluiting te vinden is. Duidelijke offerte en voorwaarden. Snelle afwikkelingen qua voortraject en afhandeling betaling. Kookstudio zelf in Hilvarenbeek was echt top. Open keuken en kleinschalig, maakt het persoonlijker en intiemer. Dus ik kan jullie aanbevelen! "

Eugene Mureau

Kookworkshop Italiaans 4-gangen (teamuitje) Trust

" We vonden het erg leuk om te doen en fijn dat het met een klein groepje (5 personen,1 viel uiteindelijk af) konden doen. We hadden de keuken helemaal tot onszelf. De recepten waren allemaal lekker en goed gelukt. Zeker voor herhaling vatbaar! "

Rozemarijn Heijman

Kookworkshop Tapas (familie uitje)

" 2e Paasdag een kookworkshop Tapas gehad voor 7 personen bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Ondanks dat ze eigenlijk niet open waren voor een workshop op deze dag waren ze, tegen een meerprijs, bereid ons ter wille te zijn. We werden hartelijk ontvangen door Karin en de recepten waren niet al te moeilijk en erg smaakvol. Kortom een geslaagde middag gehad met ons gezin. "

Alice Jansen-Krijgsman

Kookworkshop Italiaans (teamuitje) Provincie Noord-Brabant

" Wij vonden het heel erg gezellig. Superleuke gastheer en gastvrouw met echte brabantse gastvrijheid en humor. "

Frank Brands
Coördinator/Teamleider vervoer Bestuur

Seizoensmenu (teamuitje) Prisma

" Ik wil je langs deze weg laten weten dat we een leuke en gezellige avond hebben gehad met ons team. We werden goed ontvangen hebben heerlijk gegeten en lekker gekookt met zijn allen. Wij zullen het zeker aanbevelen aan anderen en wie weet komen we nog eens terug. "

Desiree Vromans

Franse kookworkshop (30 jarig huwelijk)

" Zaterdag 12 november gingen we als gezin met zeven personen naar Hilvarenbeek. Kookgenoten bleek een heel leuk en gezellig modern ingericht restaurant in het centrum te zijn. Warm ontvangst (door de kok en zijn echtgenote) stelde ons direct op ons gemak en in de juiste stemming. Onze tafel stond al klaar en na een drankje en verdeling van de gangen in het menu, konden we direct aan de slag in de open keuken. We moesten gelukkig zoveel mogelijk zelf aan de gang en dat is juist de uitdaging. Hans en Karin verleende waar nodig een professionele hand en waren altijd beschikbaar voor vragen, tips en assistentie. Het resultaat was voortreffelijk en dus hebben we er in een mooie ambiance heerlijk van gesmuld. Een echte aanrader. Wij kijken er als gezin en ook ieder individueel met erg veel plezier op terug. Het leuke was ook, dat we hier ook met het beperkte aantal van 7 personen terecht konden. "

Bram de Jong

Herfst kookworkshop (verjaardag)

" Erik en zijn vrienden hebben t erg gezellig gehad. De recepten zijn in goede aarde gevallen. Locatie werd ook als sfeervol getypeerd. Het niveau van de kooktechnieken was makkelijk en goed uitgelegd. "

Debbie Verveer

Kookworkshop Tapas (viering trouwdag)

" Wij vonden de kookstudio erg mooi en de sfeer was vriendelijk, gastvrij en lekker Brabants. Terecht een kookstudio met een zachte G. Het tapasmenu wat we hebben gemaakt met 6 personen was afwisselend en lekker en de gerechtjes waren een leuke uitdaging maar zeker niet te moeilijk. Kok Hans is erg kundig en geeft als je dat leuk vind kooktechnische tips en trucs. Wij vonden het leuk om samen bezig te zijn en waren trots op het lekkere eindresultaat. Kortom, een aanrader voor iedereen die overweegt om deze plek te kiezen. "

Femke en Remco Raessen

Kookworkshop Bourgondische avond (bedrijfsuitje) GrootKeukenTechniek van Rijswijk

" Zaterdag hebben we ons bedrijfsuitje van GKT - van Rijswijk gevierd bij kookgenoten te Hilvarenbeek. Heerlijk gekookt en gegeten met elkaar. Het was supergezellig, de gastvrouw en gastheer waren behulpzaam en gezellig. Prima locatie, prima mensen voor herhaling vatbaar."

Ella van Rijswijk

Kookworkshop Seizoensmenu (personeelsuitje) Kapsalon La Jeunesse

" We hebben Zondag 20 Maart een kookworkshop gehad met collegaatjes van Kapsalon la Jeunesse bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. We hebben een super leuke middag/avond gehad, veel geleerd en veel gelachen. Zelfs voor degene die koken niet bepaald als hobby zien was het een hele leuke ervaring. Lekker relaxed en no nonsens. ....ga zo door !!!! "

Yvonne Adams

Kookworkshop Tapas (teamuitje) Van Mossel Autoschade Groep

" Het was een erg leuke avond. Prachtig gebouw en stijvol aangekleed. Het koken was erg leuk en we hebben het erg naar ons zin gehad. Kortom een geslaagde avond en een echte aanrader! "

Mark Zuiddam

Kookworkshop Seizoensmenu (personeelsuitje) CZ

" We hebben een zeer geslaagde avond gehad, er is terdege rekening gehouden met onze dieet wensen en wij zijn zeer gastvrij ontvangen. Mede dankzij de alom inspringende kok is alles in goede banen geleid en we hebben er ook nog wat van op gestoken. Heerlijk gegeten en iedereen was voldaan. "

Mieke van Heeswijk

Italiaans 4-gangen kookworkshop (vrijgezellenfeest)

" Wij hebben een erg leuke vrijgezellenavond gehad bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Heel vriendelijke mensen, erg lekker eten, leuke begeleiding, kortom een gezellige avond! Ook niets dan lof over de boeking bij kookstudiobrabant, altijd vriendelijk, altijd snelle reacties."

Veronique Adriaansen

Tapas Kookworkshop (familie uitje)

" Met ons gezin een hele leuke workshop gedaan in Hilvarenbeek. Echt een aanrader! "

Manon van de Wetering

Tapas kookworkshop (bedrijfsuitje) Nforza

" Afgelopen vrijdag hebben wij genoten van een hele gezellige avond bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Onze complimenten en jij dank voor deze tip. Eten was heerlijk en gastheer en gastvrouw hebben ons goed begeleid! "

Hendrika Wetters
Office Manager

Italiaans 3-gangen kookworkshop (verjaardagsuitje)

" Zaterdag 7 maart in een ontspannen sfeer een interactief etentje (bij kook)genoten! De ingredienten waren vers en het was een leuk menu. Complimenten aan de gastheer en gastvrouw. Een echte aanrader!"

Petra Kuijsters

vragen   reserveren

 

   

Populaire dagen

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.