Menu

hulp  mail

Kookstudio Bastronomie Mierlo

Bij kookstudio Bastronomie worden kooklessen, kookworkshops en cursussen patisserie gegeven. Een bijzondere invulling voor teambuilding, kleinschalige bedrijfsuitjes, klantenbinding maar ook in familiaire sfeer.

Omschrijving

Kookstudio Bastronomie ligt op het Voortje op een van de mooiste plekjes van Mierlo, verscholen in het groen midden in de natuur. De snelle en jachtige wereld is ver van hier. Bij de bouw van de kookstudio was de natuurlijke omgeving belangrijk in het ontwerp. Samen met zijn broer Ad en de nodige professionele hulp is de kookstudio met duurzame materialen gebouwd. Zo maken ze gebruik van zonne-energie en diepteboring. De kookstudio biedt plaats aan maximaal 14 personen en werken in huiselijke sfeer. De SVH Meesterkok heeft jarenlange ervaring in diverse sterrenrestaurants. De keuken is voorzien van moderne en professionele apparatuur. Naast het koken vinden ze de presentatie en het tafelen belangrijk. Er is binnen een klein restaurant gedeelte. Bij mooi weer kunt u buiten zitten en op minder mooie dagen is de buiten openhaard een gezellige plek. Lekker eten begint bij mooie producten, een goede bereiding en in een sfeervolle omgeving wordt het een feestje compeet ingevuld voor uw gezelschap.

Min. 6 en Max. 14 personen

Programma

Men gaat een 4 gangen menu bereiden, starttijd is 18,00 uur en het programma duurt tot 23.00 uur.
De kookworkshops vinden plaats bij kookstudio Bastronomie in Mierlo (Noord - Brabant).

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW.

De kookworkshops zijn inclusief dranken en de prijs hiervan is Eur 65,00. U kunt kiezen uit een heerlijk seizoensmenu, een menu met streekproducten (uit eigen tuin), een BBQ menu met The Bastard, Italiaans of Tapas.
Voor kleine groepen geldt een toeslag: groepen van 6 t/m 9 personen betalen de prijs van Eur 72,50.

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Kookworkshop Italiaans (familiedag)

" De workshop is naar volle tevredenheid en naar ieders goesting verlopen. Wat een fantastische kok is dat zeg. We noemden hem Bas, korter dan Mathieu. Ontzettend gezellig zo samen te koken. Heel veel van Bas geleerd en heerlijk gegeten. Om niet gauw te vergeten. Chapeau!! "

Frank Lahaye

BBQ workshop (personeelsuitje) Scito Media B.V.

" Met de collega's zijn we een middag via Kookstudiobrabant.nl naar Mierlo geweest voor een BBQ workshop. We hebben ervan genoten! Matthieu (alias Bas) legde ons alles duidelijk uit, fascinerend hoe snel hij groenten kon snijden ;-P Daarna gingen we zelf aan de slag met het bereiden en bbq-en van het heerlijke eten. Het smaakte super goed! Zeker een aanrader voor een leuk culinair uitje!"

Yvonne Bierings

vragen   reserveren

 

   

Populaire dagen