Menu

hulp  mail

Kookstudio Bastronomie Mierlo

Bij kookstudio Bastronomie worden kooklessen, kookworkshops en cursussen patisserie gegeven. Een bijzondere invulling voor teambuilding, kleinschalige bedrijfsuitjes, klantenbinding maar ook in familiaire sfeer.

Omschrijving

Kookstudio Bastronomie ligt op het Voortje op een van de mooiste plekjes van Mierlo, verscholen in het groen midden in de natuur. De snelle en jachtige wereld is ver van hier. Bij de bouw van de kookstudio was de natuurlijke omgeving belangrijk in het ontwerp. Samen met zijn broer Ad en de nodige professionele hulp is de kookstudio met duurzame materialen gebouwd. Zo maken ze gebruik van zonne-energie en diepteboring. De kookstudio biedt plaats aan maximaal 14 personen en werken in huiselijke sfeer. De SVH Meesterkok heeft jarenlange ervaring in diverse sterrenrestaurants. De keuken is voorzien van moderne en professionele apparatuur. Naast het koken vinden ze de presentatie en het tafelen belangrijk. Er is binnen een klein restaurant gedeelte. Bij mooi weer kunt u buiten zitten en op minder mooie dagen is de buiten openhaard een gezellige plek. Lekker eten begint bij mooie producten, een goede bereiding en in een sfeervolle omgeving wordt het een feestje compeet ingevuld voor uw gezelschap.

Min. 6 en Max. 14 personen

Programma

Men gaat een 4 gangen menu bereiden, starttijd is 18.00 uur en het programma duurt tot 23.00 uur.
De kookworkshops vinden plaats bij kookstudio Bastronomie in Mierlo (Noord - Brabant).

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW en dranken.
U kunt kiezen uit een heerlijk seizoensmenu, een menu met streekproducten (uit eigen tuin), een BBQ menu met The Bastard, Italiaans of Tapas.

6 t/m 9 personen
Maandag t/m donderdag: Eur 67,50
Vrijdag t/m zondag: Eur 72,50

10 t/m 14 personen
Maandag t/m donderdag: Eur 59,50
Vrijdag t/m zondag: Eur 65,00

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Workshop Kerstmenu (personeelsuitje met partners) ASML

" We hebben ontzettend genoten van de kookworkshop! Heel leuk om te horen waar Bas zijn producten vandaan haalt en er veel over weet te vertellen. Veel geleerd, veel gelachen en heerlijk gegeten dankzij de (positief kritische) maar leuke sterren kok Bas! "

Marlou Hakkens

Kookworkshop Tapas (personeelsuitje) SenS!

" Met collega's hebben we afgelopen zaterdagavond een superleuke avond gehad bij Kookstudio Bastronomie Mierlo. Mooie locatie en onder leiding van chef-kok Bas hebben wij heerlijke tapa's mogen maken, met allemaal verse ingrediënten uit zijn eigen kruidentuin. Alle recepten mooi uitgeschreven en met af en toe (soms wat meer) hulp van Bas stond er na ruim 2 uur koken een overdaad aan eten voor ons klaar. Dit werd door Bas mooi uitgeserveerd met heerlijke wijnen of frisdranken erbij. Echt een aanrader!! "

Rosie van der Heide
Management Assistent SenS!
Locatie Veldhoven

Kookworkshop Italiaans (familiedag)

" De workshop is naar volle tevredenheid en naar ieders goesting verlopen. Wat een fantastische kok is dat zeg. We noemden hem Bas, korter dan Mathieu. Ontzettend gezellig zo samen te koken. Heel veel van Bas geleerd en heerlijk gegeten. Om niet gauw te vergeten. Chapeau!! "

Frank Lahaye

BBQ workshop (personeelsuitje) Scito Media B.V.

" Met de collega's zijn we een middag via Kookstudiobrabant.nl naar Mierlo geweest voor een BBQ workshop. We hebben ervan genoten! Matthieu (alias Bas) legde ons alles duidelijk uit, fascinerend hoe snel hij groenten kon snijden ;-P Daarna gingen we zelf aan de slag met het bereiden en bbq-en van het heerlijke eten. Het smaakte super goed! Zeker een aanrader voor een leuk culinair uitje!"

Yvonne Bierings

vragen   reserveren

 

   

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok