Menu

hulp  mail

Culinair Centrum SjefWaardig

Culinair Centrum SjefWaardig gezellig industrieel ingericht waar je een geweldige avond beleeft onder begeleiding van de Sjef!

Omschrijving

Wij zijn Mary en Jack van Wanrooij, gepassioneerde ondernemers met ruime ervaring in het restaurantwezen en kooklessen en erg trots op onze nieuw culinair centrum in Rijen. Industrieel en eigentijds ingericht met gevoel voor sfeer en gezelligheid. Culinair Centrum Sjefwaardig is een kookstudio dat een breed aanbod aan heerlijke workshops serveert in een prettige omgeving. Wij hebben een passie voor goed eten, de lokale gemeenschap en het delen van onze liefde voor eten. We werken met zoveel mogelijk lokale leveranciers en onze voorkeur gaat uit naar biologische producten. De stijl van koken is fris, gezond, veel aandacht voor groente bereidingen maar bovenal lekker! We werken met grote SMEG fornuizen, de keukenmachines zijn o.a. van Magimix en Kitchenaid en het servies is onder andere van Serax Belgium. We voeren een mooi assortiment wijnen, Warsteiner bier van de tap en ruime keuze fris.

De gezellige kookstudio is geschikt voor groepen vanaf 6 personen tot maximaal 30 personen. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Het station is op 10 minuten lopen en de bushalte is voor de deur. 

Min. 6 en Max. 30 personen

Programma

Jullie worden om 18:30 gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie, thee of misschien liever een glaasje bubbels? Dan bespreken we het menu van de workshop, worden de groepjes verdeeld. Je krijgt een SjefWaardig schort voor en dan gaan we aan de slag! De Sjef van de avond helpt jullie actief mee in het bereiden van de gerechten, demonstreert evt. snijtechnieken en vis fileren en helpt jullie met het opmaken van de borden. Jullie eten gezamenlijk de gerechten aan de gezellige grote tafels. De makers leggen uit wat ze bereid hebben en wat ze leuk vonden om te doen. De afwas wordt door ons gedaan dus daar heb je geen omkijken naar. Wanneer alle gerechten genuttigd zijn sluiten jullie de avond af met een koffie/thee ronde en nemen we om 22:00 uur afscheid van elkaar met de belofte zeker thuis de gerechten nog eens te maken.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW.

3-gangen basis menu incl. amuse (zoals hieronder omschreven) en inclusief koffie/thee bij ontvangst, 3 drankjes naar keuze, tafelwater + koffie/thee met zelfgemaakte friandises na:  Eur 57,50 

carpaccio van biologisch dubbeldoel koe met truffelmayonaise rucola pesto en verse foccacia
gevulde hoenderfilet met pistache, jus van tuttifrutti en aardappelgratin
dessert van appel met bretonse koek, cidersorbet en krokantje van appel

Uitgebreide thema diners: Japans, Ibiza Style, Indonesische rijsttafel, Klassiek Frans, Bella Italia, Sushi & Sashimi, Mystery box, Molecule R, Mediterrane hapjes, Big Green Egg, Nieuwe Hollandse keuken (vraag naar meer info over deze bijzondere thema's)
Incl. koffie/thee bij ontvangst, 3 drankjes naar keuze, tafelwater + koffie/thee met zelfgemaakte friandises na:  Eur 65,00 

OPTIONEEL: iets te vieren? Ontvangst met glaasje bubbels: Eur 5,00

Aanbieding Big Green Egg workshop, lees meer...

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

"Er iijn nog geen recensies beschikbaar van deze kookstudio"

vragen   reserveren

 

   

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren