Menu

hulp  mail

Kookstudio's in Tilburg

Wees welkom op onze sfeervolle locatie in het centrum van Tilburg. Hier ontvangen staan onze culinaire workshop coaches 7 dagen per week voor u klaar om u een avond te verzorgen waar u nog lang van na zult genieten!


Bij Undici keukens, een stijlvolle locatie gelegen aan de "bruisende" Piushaven verzorgen wij onze culinaire workshops.


In hartje centrum hebben onze koks hun plek gevonden in een van de mooiste evenementlocaties, Qlubhouse Tilburg. Aan de Tivolistraat in Tilburg opende enkele jaren geleden Qlubhouse Tilburg haar deuren. Direct bij de start maakte de club een statement. ‘Club, a place to open up’. Een authentieke villa sfeervol gerestyled met een adembenemende centrale bar en een open keuken, opgebouwd met stoer zwart staal, eikenhouten details en koperen elementen. Op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, vergadering, brainstormsessie of besloten meeting? Bij Qlubhouse Tilburg hebben we de geschikte ruimtes, artistiek, inspirerend en alles behalve standaard. 


Josjes culinair kookschool voor moderne gastronomie. laat je verrassen door spannende wijn-spijs combinaties of geniet van een unieke tripel achter een dampende BBQ.


Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok