Menu

hulp  mailFEMZ Workshops & Events Tilburg

Wees welkom op onze sfeervolle locatie in het centrum van Tilburg. Hier ontvangen staan onze culinaire workshop coaches 7 dagen per week voor u klaar om u een avond te verzorgen waar u nog lang van na zult genieten!

 

Omschrijving

Onze workshop wordt verzorgd op onze sfeervolle en huiselijke locatie in het centrum van Tilburg. Bij de workshop ligt de nadruk op het gezellig samenzijn en samenzijn in een gastvrije en informele setting! De workshop is dan ook laagdrempelig en daardoor geschikt voor ieder uitje. U kunt op directe loopafstand (betaald) parkeren. 

NOOT: deze workshoplocatie kan geen rekening houden met een persoon die ook allergisch is voor sporen van noten/pinda's. 

Min. 15 en Max. 30 personen

Programma

Bij aankomst zult u worden ontvangen met een lekker drankje, daarna worden er groepjes gevormd, worden de recepten van het thema van uw keuze verdeeld. Onze culinaire workshop coach met een passie voor lekker eten en koken zal u voorzien van een korte uitleg en toelichting bij de recepten waarna jullie zelf aan de slag zullen gaan. Wilt u wat meer uitdaging? dat kan! Wilt u vooral lekker genieten van uw wijntje en het samenzijn? Ook dit is geen enkel probleem. Welk thema u ook kiest, aan het einde van het kookgedeelte staat er voor u een tafel klaar met heerlijke zelf gemaakte gerecht waarvan u samen zult genieten onder het genot van een drankje. De recepten zullen na afloop worden nagestuurd zodat u ook de thuisblijvers nog eens kunt verrassen met al het lekkers dat de revue heeft gepasseerd.

Het programma duurt ca. 3 uur.

Thema's & Prijzen

Genoemde thema's/prijzen zijn per persoon en incl. BTW en drankarrangement (drankje bij aanvang, 3 consumpties p.p. naar keuze -bier,fris,wijn- en koffie/thee na). 

Blackbox (deze workshop duurt echter geen 3 uur maar 3,5 uur)

Prijs va. 15 deelnemers: € 49,50
Prijs va. 25 deelnemers: € 47,50

Knipoog naar de erotiek

Prijs va. 15 deelnemers: € 49,50
Prijs va. 20 deelnemers: € 47,50

Tapas

Prijs va. 15 deelnemers: € 49,50
Prijs va. 20 deelnemers: € 47,50 

Italiaans

Prijs va. 15 deelnemers: € 49,50 
Prijs va. 20 deelnemers: € 47,50 

Sushi

Prijs va. 15 deelnemers: € 49,50 
Prijs va. 25 deelnemers: € 47,50 

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Seizoensmenu (teamuitje) PostNL Group Facilities

"Op 1 december hebben wij bij Femz een herfst kookworkshop gehad. We werden heel hartelijk ontvangen en na een welkomstdrankje werd uitleg gegeven. Het menu werd uitgedeeld en er werden spontaan groepjes gevormd en ging iedereen meteen aan de slag. Met een heerlijk menu als beloning. Door de vierkante tafel hadden wij een echt groepsgevoel, doordat je op deze manier met iedereen contact had. De volgende dag hebben Jolanda en ik van alle collega’s complimenten ontvangen, dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en dat het voor herhaling vatbaar was. Dus wie weet in de toekomt komen wij nog eens terug. Bedankt namens alle collega’s van PostNL voor de onvergetelijke kookworkshop."

Jacqueline van der Weijden

Kookworkshop Tapas, familie-uitje

" Gezellige kookworkshop met twee gezinnen bij Femz in Tilburg. Leuke en lekkere tapas gemaakt, ook de kinderen vonden het erg leuk om er mee aan de slag te gaan. Gezellige setting..."

Daisy Willemsen

Kookworkshop Italiaans, familie-uitje

" We hebben met ons gezin een leuke en gezellige kookworkshop gehad bij FEMZ in Tilburg. Ongedwongen sfeer en goeie hulp en tips bij het koken gekregen! En het Italiaanse eten smaakte heerlijk :) en de wijn die erbij geserveerd werd was super!"

Rianne de Putter

Workshop Tapas, vriendinnenuitje

" We hebben zeker genoten, het was een hele leuke gezellige avond, we werden vriendelijk te woord gestaan, en ook niet meteen om 10 uur naar buiten gestuurd, we konden zo nog even gezellig nakletsen. De recepten waren wel wat simpel, maar we hebben er toch ook wel wat van geleerd! Een geslaagde avond was het zeker! "

Jolanda Snoeren

Workshop Italiaans, personeelsuitje St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg

"Ons uitje was erg geslaagd, het was gezellig en het waren erg lekkere recepten".

Monique van Bergen

vragen   reserveren

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.