Menu

  mailBollore

Een stijlvolle locatie gelegen aan de "bruisende" Piushaven.

{gallery}bollore{/gallery}

Omschrijving

Onze kooklessen vinden plaats bij aan de Piushaven in belevingsfabriek Falcon en is makkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum. Vanaf 6 personen tot maximaal 20 personen geven wij een op maat gesneden kookworkshop. U kookt in mooie design keukens kan bij mooi weer heerlijk in de tuin dineren. Qua culinair niveau zitten wij hoog in het midden-segment, we staan dan ook voor kwaliteit.

Min. 6 en Max. 20 personen

Programma

U wordt rond 17:00 uur gastvrij onthaald door onze gastheer en chefkok. Na het nuttigen van een heerlijke amuse van het huis wordt de groep opgedeeld in groepjes. En na een korte uitleg over de gerechten gaan wij aan de slag! Een drietal hoogwaardige designkeukens staan tot u beschikking. We gebruiken uitsluitend dagverse producten en combineren in het menu vlees en vis. Rond 22:00 uur serveren wij de koffie en sluiten wij de kooksessie. Duur programma ca. 5 uur. Afwijkende tijden zijn, in overleg, mogelijk.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW en tafelwater. Zaterdag en Zondag geldt een weekendtoeslag van Eur 2,50.

Onze kooksessie's bestaan uit 3 gangen. Wij hebben een drietal menu's voor u samengesteld die seizoensgebonden zijn. De zuidelijke keukens zijn over het algemeen het uitgangspunt. Bijvoorbeeld Frans, Italiaans, Provencaals, maar ook Aziatisch (Thais, Indisch) of Vegetarisch is mogelijk. Ook kunnen wij een wedstrijdelement, op verzoek, toevoegen aan het programma, aanrader voor wie op zoek is naar een leuke invulling met teambuilding.

Workshop BBQ in de tuin (houtskool): Eur 45,00 incl. 3 consumpties per persoon naar keuze (deze workshop duurt 3 tot 4 uur en is pas mogelijk vanaf 12 personen).
Workshop "Porto Di Pius": Eur 59,50 incl. 5 consumpties per persoon naar keuze.
Workshop "Bollore": Eur 65,00 incl. 5 consumpties per persoon naar keuze.
Workshop "Ponte": Eur 65,00 incl. 3 bijpassende wijnen (bij elke gang 1 glas per persoon inbegrepen).
Het verschil in prijs van Undici, Bollore en Ponte zit in de ingredienten die we gebruiken in het menu. 

Workshop Plaatpizza maken (u leert zowel een vlees, vis als vegetarische pizza te bereiden): Eur 37,50 incl. 3 consumpties per persoon (deze workshop duurt  3,5 uur en is pas mogelijk vanaf 12 personen)

Black-Box Experience: Creativiteit, improvisatie en samenwerken staan voorop! Deze workshop kan een mooie aanvulling zijn op de training ‘Effectief Samenwerken’; de theorie wordt direct in praktijk geoefend!
In teams ga je nieuwe gerechten verzinnen en bereiden met de aangeboden ingrediënten. Uiteraard assisteren onze experts bij het bereiden van diverse warme en koude gerechten. Als de culinaire hoogstandjes gereed zijn, worden ze door de teams zelf gepresenteerd aan tafel. Experimenteren met heerlijke producten als Gamba`s, Coquilles of Zwezerik is leuk en leerzaam. Prijs: Eur 65,00 p.p. (diner, 5 uur. Incl. 5 consumpties per persoon naar keuze) of Eur 35,00 p.p. (lunch, 3 uur, excl. consumpties)

Video

Recensies

Kamado Grill Workshop (teamuitje) PI Vught

" We hebben het fantastisch gehad. Super locatie en echt heerlijk gegeten en heel gezellige avond gehad. Heb heel veel complimenten gehad dus ik geef ze door. Echt een aanrader ik heb het al doorgebriefd aan verschillende teams bij ons dus wie weet. "
 
Ida Siepel

Black-Box lunch kookworkshop (particulier uitje)

" Hierbij wil ik je laten weten dat we een hele leuke en leerzame middag hebben gehad bij Bollore. We waren met een klein gezelschap, om met elkaar het 60 jarige huwelijksfeest van mijn ouders te vieren. De locatie is erg mooi en trendy, fijne keuken om in te werken met veel mogelijkheden. Het is relaxed omdat je met elkaar bent zonder andere gasten. Het reserveren via Kookstudiebrabant.nl is heel goed verlopen. "

Mirjam Aerns

Driegangen workshop Bollore (kaderuitje) Plus Lutz

" Bedankt voor de gezellige, leerzame, maar vooral smakelijke avond! "

Mariëlle Lutz
Managementteam PLUS LUTZ

Black-Box lunch kookworkshop (verjaardag)

" We hebben met 8 vrienden een 60 jarige deze kookworkshop aan de Piushaven in Tilburg bij Bollore kado gegeven! Het was een groot succes! Heerlijke pastinaaksoep en een broodtaart, sushi en boterhammetjes ( tramazinideeg) gemaakt en lekker opgegeten onder het genot van een heerlijke wijn! Zelfgemaakte toplunch; de zondag waardig!! Jarige blij en wij natuurlijk ook!! "

Francien Burgers

Workshop Pizza maken (personeelsuitje) Casade

" Was leuk, leerzaam en gezellig bij Bollore in Tilburg. Heel verassend concept en lekkere pizza gemaakt met z'n allen."

Cissie Schellings

Pizzaworkshop (teamuitje) ABN AMRO

" We hebben met het nieuwe team van het werk een fantastische kookworkshop pizza maken gevolgd bij Kookstudiobrabant.nl. Op een zeer leuke en inspirerende locatie in een ongedwongen sfeer met z'n allen aan de slag gedaan, nadat de taken waren verdeeld. Alles onder de zeer deskundige en zeer aardige chef. Heel mooi is ook de lange tafel waaraan we met z'n allen heerlijk hebben genoten van onze pizza's. Zeker een aanrader. "

Marc van Iersel

Workshop Pizza maken (teamuitje) Omron Europe B.V.

" We hebben met onze collega's een hele leuke workshop pizza maken gehad in Tilburg. Het was erg gezellig en lekker! We komen nog zeker eens terug voor een andere leuke workshop hier! "

Chantal van Hout

Workshop Pizza maken (personeelsuitje) Bruna

" Wij hebben met collega's afgelopen zaterdag een pizzaworkshop gehad bij Bollore aan de Piushaven in Tilburg. Gezellig ontspannen ambiance, heerkijk gegeten en gedronken. Ook echt een aanrader. Hartelijke dank aan chef Hans. "

Jessie Dunk-Rijkers

Kookworkshop Italiaans (verjaardagsuitje)

" Op 14 maart hebben wij een kookworkshop gehad bij Bollore in Tilburg. De locatie is een oud fabriekspand en er moest nog heel wat aangepast worden. Des al niet te min kon er wel gekookt worden. Wij werden verwelkomd door Hans, onze kok voor die avond. Na gezellig wat gedronken te hebben werden wij verrast met een heerlijke amuse, die al klaar stond. Vervolgens kregen wij uitleg over wat wij moesten gaan koken en begonnen met de voorbereidingen ervan. Het voorgerecht bestond uit een visgerecht, zalm met spinazie en gamba's. De combinatie was erg geraffineerd. Daarna kwam het hoofdgerecht dat bestond o.a. uit diamanthaas, dat door Hans werd voorbereid. Het geheel was erg smaakvol. Als laatste was er een toetje dat bestond uit creme brulee en chocolade mousse, heel lekker maar erg machtig. Wij waren heel tevreden over de uitleg en hulp van Hans en de gerechten waren bijzonder verfijnd. Het is voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar."

Jan Verhoeven

Kookworkshop Luxe (personeelsuitje) Opera Consultancy

" Was een erg leuke workshop bij Bollore in Tilburg. Lekker en veel eten in een leuke ambiance (ondanks dat het nog niet helemaal af was)! "

Dennis Van de Rijt

Kookworkshop Seizoensmenu (personeelsuitje) Novadic Kentron

" Wij hadden een geweldige avond in de kookstudio Bollore met Hans onze chefkok. Wij vierden een afscheid met ons team van 7 personen. Een hartelijk welkom met een amuse aangeboden door de kookstudio. Een prettige locatie, mooi materiaal, leuke kunst
aan de muur, dus ook voorwaardenscheppend was alles prima. De chefkok was erg relaxed, wat zeker bijdroeg aan de sfeer. Alles kon gezegd of gevraagd worden. We kregen heel leerzame tips mee. We werkten met verse ingredienten en wat ook belangrijk was; toepasbaar in de thuiskeuken. Heerlijk gegeten. De workshop zou 5 uur duren, echter dat tijdstip hebben we overschreden: geen probleem! Lekkere koffie met bonbon toe. Het zelf meenemen van je drank drukt de kosten, dus erg aantrekkelijk. Ik zal deze kookstudio zeer zeker aanraden."

Anne van der Linden

Kookworkshop Seizoensmenu (vrijgezellenfeest)

" Wij hebben met negen vrouwen tijdens een vrijgezellendag deel genomen aan de kookworkshop. Iedereen was super enthousiast hierover. De kok straalde professionaliteit uit, de ruimte was sfeervol en professioneel. Daarnaast was de sfeer heel gemoedelijk en vrij, telkens had je de keuze wel of niet actief deel te nemen. Daarnaast was het eten heerlijk en divers. De prijs/kwaliteit verhouding vonden we dan ook erg goed. Een groot voordeel vonden wij de  mogelijkheid van het zelf meebrengen van de drank. Kortom: een zeer geslaagde avond! "

Linda van Riet

Pizza Workshop (teamuitje) Libra Zorg, RCL Leijpark

" Hoi hier nog een bedankje van ons. Wij vonden het super leuk .Goed verzorgd, voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles."

Diana Kuijpers

Kookworkshop Black-Box (teamuitje) Interpolis

" Wij hebben een erg leuk teamuitje gehad bij Bollore. De Black box challenge was een echte uitdaging voor sommige onder ons die dachten dat ze met kwartels wel kippensoep konden maken. Verrassende gerechten, goede voorbereiding van de kok en een geweldig resultaat. We waren eigenlijk ingedeeld als teams voor elk gerecht maar uiteindelijk stond iedereen elkaar te helpen, wel zo gezellig! "

Nanda van Erven

Kookworkshop Seizoensmenu (uitje met clienten) Kompaan en de Bocht

" We hebben een erg leuke avond gehad! De kok was kundig en kon alles heel goed uitleggen. Ondanks wij met een groep pubers zijn gekomen! De jongeren vonden het ook erg leuk. Het was ook heel fijn dat we rustig konden binnenkomen en gelijk een lekkere bak nachos kregen. Hierdoor was de grootste honger al gestild en konden we rustig koken. Mooie ruimte ook."

Amy

Kookworkshop (teamuitje) Volckaert

" Gisterenavond zijn we met een gezelschap van 8 collega's bij Bollore in Tilburg geweest en hebben daar van een goed verzorgde, originele en leuke kookworkshop genoten. De locatie deed niet groot aan en was met leuke schilderijen en andere decoraties aangekleed waardoor de ambiance erg stijlvol was. Met een goede chefkok, Hans Prevoo, die de tijd nam om dingen uit te leggen en voor te doen was de sfeer erg relaxed en kon ieder zijn of haar ding doen. Het eten was erg lekker met bijzondere gerechten die toch iedereen lekker vond. Hierbij was ook rekening gehouden met de vegetariërs onder ons. De recepten en foto's van de avond hebben we nagestuurd gekregen en is een leuke herinnering aan een zeer geslaagde avond, echte een aanrader en iets wat je zeker een keer gedaan moet hebben! "

Richard Vernimmen
Teamcoördinator (Salaris)Administratie

Kookworkshop Italiaans incl. wijnarrangement (personeelsuitje) De Bibliotheek Midden-Brabant

" Samen met mijn collega's heb ik bij Bollore deelgenomen aan een geweldige kookworkshop vanwege mijn dienstjubileum. Ik heb genoten van de voorbereidingen, het koken zelf, de tips die we kregen en natuurlijk het eten zelf; ik heb volgens mij geen kruimeltje laten liggen! De relaxte houding van chefkok Hans Prevoo zorgde er ook voor dat het allemaal in een aangename ambiance plaats vond. "

Marja Heusschen
Afdeling Innovatie

Kookworkshop incl. wijnarrangement (vriendenuitje)

" We hebben een top avond gehad!! Heerlijk gegeten, veel geleerd, maar vooral ook veel gelachen. Meer dan de moeite en het geld waard. Bonus zijn de foto's die gemaakt worden door een perfecte gastheer. Kortom, onze complimenten dus! "

Richard ter Beek

Kookworkshop seizoensmenu (familiedag)

" We hebben een heel leuke avond gehad. Heerlijk gegeten en ook nieuwe dingen geleerd. De chef nam ruim tijd om dingen uit te leggen. Mooie locatie. Kortom, een succes! "

Kitty Meijer

Kookworkshop 3-gangen seizoensmenu (personeelsvereniging) WIL Research

" De kookworkshop was erg geslaagd! Mooie locatie en erg leuke koks! Ook vooral heel lekker eten, dingen die je anders nooit zou maken. We hebben al heel veel leuke reacties gehad van deelnemers. Kortom een goed geslaagde workshop. Bedankt voor het regelen! "

Steffi de Kort

Kookworkshop 3-gangen seizoensmenu, Vrijgezellenfeest

" Wij hebben een super leuke en heerlijke avond gehad!!! Ècht geweldig! leuke ruimte, goede leuke kok en daarnaast heerlijk genieten van een lekker diner!!! Bedankt!!! "

Janneke van Eijck

Kookworkshop Black Box Teambuilding Experience (teambuildinguitje) Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken

"In een sfeervolle ambiance hebben we als commercieel management team een extra stap gezet door op een leuke manier verbinding en verdieping met elkaar te vinden. Door het black box koken, koken zonder receptuur, werden automatisch rollen verdeeld en kwam creativiteit naar boven. Als team een mooi gerecht en een heerlijk menu samengesteld. Leuke ontvangst met prosecco en goede begeleiding door onze gastheren."

Edith van Gennip-de Leijser

Kookworkshop herfstmenu (familiedag)

" Op zaterdag 30 november hebben wij met elkaar, een ontzettend fijne avond beleefd bij Hans Prevoo en Olger. Wat een plezier, wat een liefde voor de kookkunst en wat geweldig om te ervaren met welke intensiteit deze mannen - nog steeds na zo veel jaren in dit keiharde  vak - hun werk doen. Hoe zij eerlijke en gezonde ingrediënten bij elkaar brengen in de meest heerlijke gerechten. Vier gangen groot feest, veel plezier, wat geleerd, samen gewerkt, veel gelachen, samen afgewassen en dat voor 35 euro per persoon. Heerlijk. Hier komen we graag terug en dan nemen we andere vrienden mee. Dit moet je meemaken! Dit is het nieuwe restaureren: heerlijk, persoonlijk, warm, betrokken en liefdevol. Inderdaad: je komt geheel gerestaureerd weer buiten. DOEN! "

Loek Sijbers

Kookworkshop seizoensmenu (personeelsuitje) Uniekaas

" Bij binnenkomst komt de geur van de verse ingrediënten je al tegemoet. Ik was op tijd aanwezig aangezien ik de drank bij me had ,daar waren ook genoeg mogelijkheden om het koud te zetten. Het verbaasde me dat ik in een zeer moderne ruimte kwam aangezien het ook een showroom was, je voelt je er helemaal thuis. De amuse was een sushi van makreel, was voortreffelijk. Verder een goede uitleg van de chefkok ,die we ook chef moesten noemen en nog een andere persoon die de drankjes verzorgt en de afwas doet. Ze zorgden ervoor dat er een gezellige sfeer was daarvoor pluspunten. Het menu was hoogstaand met de allerbeste ingrediënten. Uitstekende gereedschappen om mee te werken 3 volledig ingerichte keukens, toppie. Alles bij elkaar een zeer geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar. "

Ad van Riel

Kookworkshop seizoensmenu (familiedag)

" Op 9-11-2013 hebben wij met onze familie een kookworkshop gevolgd bij Bollore. Wij hebben erg genoten van de workshop en nadien lekker gegeten."

Marja Groenendaal Tuerlings

Kookworkshop (teamuitje) Vivisol Nederland

" Afgelopen vrijdag hebben we een ontzettend leuke avond gehad bij Bollore. We hebben lekker gekookt en werden hierbij goed bijgestaan door de 2 heren van Bollore. Het eten was uiteindelijk heerlijk. Erg fijn is ook dat goed rekening gehouden was met de dieetwensen die we doorgegeven hadden voor sommige mensen. Tevens was de locatie goed geschikt voor het aantal personen waar wij mee waren. De locatie is niet enorm groot, waardoor het erg knus was voor ons groepje. "

Populaire dagen

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.