Menu

hulp  mail

Het Bakhuis

Kom gezellig koken, eten en drinken in een huiselijke sfeer. We gebruiken eenvoudige en lekkere recepten met goede ingredienten. Vooraf stellen we samen een menu vast, rekening houdend met dieetwensen en/of smaak.

Omschrijving

Het bakhuis is verhuisd naar de andere zijde van deze grote woonboerderij. Er is plek in de grote keuken tot 9 personen. Het werkeiland heeft een lengte van 3,70 dus er kunnen veel mensen tegelijk aan het kokkerellen gaan. We koken en bakken op inductie terwijl er ook 2 ovens aanwezig zijn waaronder een stoomoven.

Min. 6 en Max. 9 personen

Programma

Na ontvangst met een hapje en een drankje gaan we aan de slag. In duo’s bereiden we de gerechten terwijl de gastheer/vrouw meekijkt. Eventueel zijn er al voorbereidingen getroffen als de bereidingstijd wat langer is. Reken op de eerste gang ongeveer 1,5 uur na binnenkomst. Het totale programma neemt zo’n 4 uur in beslag. Het kookeiland is zeer ruim te noemen: er is voldoende werkruimte voor elke kok. De gastheer of –vrouw ziet toe op de logistiek en zorgt dat de keuken er opgeruimd op staat. Van de gasten wordt een inspanning gevraagd bij de bereiding van de gerechten maar we steken dit in op een eenvoudig niveau. Hier staat vooral de gezelligheid, samen gerechten bereiden met mooie ingrediënten en uitgebreid tafelen voorop. 

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW.

Voor het menu van diverse amuses, voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht rekenen we op een bijdrage van € 70. Dit is inclusief (goede) wijn, fris en bier.

De mediterrane keuken heeft onze voorkeur waarbij je kunt denken aan:
• Oesters met rode biet, escargots of garnalen met peterselie en look;
• Een pasta zoals spaghetinni met pesto of een zelfgemaakte ravioli met verse tomaten;
• Lendebiefstuk met verse rozemarijn of kabeljauw met pecannoten;
• Groentegarnituren bijvoorbeeld groene asperges met mozzarella of gegrilde aubergines;
• Tiramisu, chocolademousse of tarte tatin.

Alles geserveerd met bijpassende wijnen, ciabatta en olie.

Video

"Er is nog geen video beschikbaar van deze kookstudio"

Recensies

Kookworkshop Frans (kookclub)

" Zeer warm en gezellige ontvangst. In een losse een huiselijke sfeer lekker koken, eten en drinken. Echt een top locatie! "
Marina van Oosterhout 

vragen   reserveren

 

   

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren