Menu

hulp  mail

Pat's Kitchen

Verscholen onder eeuwenoude bomen in het centrum van Waalwijk ligt deze grote volledige uitgeruste kookstudio waar u onder professionele begeleiding met groepen tot 60 personen een kookworkshop kan volgen. 

 

Omschrijving

Aan de authentieke Winterdijk is de kookstudio van Patrick Fijneman gevestigd, Pat’s Kitchen. Deze kookstudio ligt verscholen onder eeuwenoude bomen in het centrum van Waalwijk. Alleen de locatie ademt al ambiance. Met onze relatief grote kookstudio, waar groepen tot 60 personen kunnen koken, is Pat’s Kitchen uniek in de regio. Onder leiding van Patrick en andere professionele koks koken dagelijks een diversiteit aan gasten in de volledig uitgeruste kookstudio. Een kookles met kookclubs, kookworkshop, een proeverij, diner, werklunch, demonstratie, presentatie of afscheidsborrel. Daar waar ontmoeten en genieten centraal staat voor elk zakelijk of particulier evenement, kan je met een gerust hart aankloppen bij Kookstudio Pat’s Kitchen.

Min. 10 en Max. 60 personen

Programma

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en hapjes waarna de uitleg van de workshop word gegeven. Gezamenlijk gaan we aan de slag in de keuken om daarna aan tafel te schuiven en te genieten van al het heerlijks wat men heeft bereid. Het programma duurt in totaal ongeveer 4 uur.

Thema's & Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en incl. BTW, aperitief, hapjes bij aanvang en dranken tijdens de workshop en het diner (bier, fris, wijn, koffie, thee)

* Tapas: Eur 60,00
* Pasta e Basta: (heerlijke Italiaanse pasta's) Eur 60,00
* De Bistro keuken (Frans) 3-gangen: Eur 57,50 (4-gangen Eur 67,50)  
* Italiaans 3-gangen: Eur 57,50 (4-gangen: Eur 67,50)
* Seizoenskeuken 3-gangen: Eur 57,50 (4-gangen Eur 67,50)
* BBQ (Kamado): vanaf Eur 65,00
* High Tea: Eur 39,50 inclusief bubbels, tafelwater en thee. Duur 3,5 uur

Video

Recensies

Barbecue workshop (MT bijeenkomst) JVH Gaming & Entertainment Group

" De collega’s van JVH gaming & entertainment group hebben genoten van een leuke workshop BBQ bij Pat’s Kitchen in Waalwijk. In drie teams werden diverse gerechten voor op of bij de barbecue bereid. Ook zat er nog een wedstrijdelement in om per groep de lekkerste salade te bereiden met een heerlijke fles wijn als prijs voor ieder teamlid. De locatie was super, de koks waren vriendelijk, het ontbrak ons aan niets en boven dat alles was het ook nog een stralende dag zodat we volop rond de barbecue stonden om de drie professionele koks een handje te helpen. En zelfs voor een afwashulp was gezorgd! Pat’s Kitchen: hartelijk dank voor deze leuke middag! "

Ellis van Velzen

Kookworkshop Seizoensmenu (personeelsuitje) Kindcentrum Westerbreedte

" Bij deze onze terugblik op onze kookworkshop op 9 juni. Wij hebben een gezellige kookworkshop gevolgd met ons team in een mooie sfeervolle ambiance. We werden buiten ontvangen in het zonnetje met een lekker drankje en een hapje. We hebben smaakvolle en originele seizoensgerechten gemaakt. "

Mieke den Otter

Kookworkshop Oosterse Tapas (vrijgezellenfeest)

" Onze aanstaande bruid heeft een heerlijke vrijgezellen dag gehad waarin we onder andere Oosterse tapas en sushi hebben gemaakt. Een geslaagde workshop met goede uitleg en producten van mooie kwaliteit! We hebben er allemaal heerlijk van gesmuld en gaan de recepten thuis zeker nog eens proberen."

Rosalie Reichardt

Kookworkshop Italiaanse Liefde (personeelsuitje) Berkeloo

" We hebben een geslaagde workshop gehad. We hebben een leuke ontvangst met hapjes en een drankje gehad. Daarna een goede uitleg over hetgeen wat gedaan moest worden. We zijn in 3 groepen uiteen gegaan en iedereen kon iets maken. Er was een ontspannen, gezellige sfeer. Wat het extra leuk maakte was dat elke groep de uitdaging kreeg om de langste pastasliert te maken. We hebben heerlijk gegeten. We zijn heel tevreden over het contact, snelle reacties en dat onze wensen meegenomen werden. Al met al een zeer leuke en smakelijke workshop die we iedereen kunnen aanbevelen. "

Patricia en Gemma

Kookworkshop Italiaans (verjaardagsfeest) 

" Afgelopen weekend hebben we met 30 man bij Pat's Kitchen in Waalwijk gekookt en gegeten. We hebben een superleuke avond gehad waar we nog lang met heel veel plezier op zullen terugkijken. Bij aankomst was alles tot in de puntjes verzorgd, borrel buiten, mooie entourage, streling voor het oog! Het koken was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten. Wat we erg leuk vinden aan Pat's Kitchen is ook de sfeervolle ruimte, gezellig maar ook stijlvol. We hebben veel goede en bruikbare tips gehad ook, en heerlijke recepten om thuis nog eens na te genieten. "

Karen Verschelden

Sushi workshop (familiedag)

" Wij zijn erg tevreden over de kookstudio. Vanaf het opvragen van de offerte tot aan het laatste kopje koffie op de avond zelf was alles prima geregeld. De enige opmerking die ik van vooral de jongeren uit de groep heb terug gehoord is dat ze de informatie vooraf wat lang vonden duren. Misschien een idee om eerst de info over de noodle-soep te geven en nadat deze is gegeten met de uitleg over de sushi verder te gaan. Verder niks dan complimenten. Iedereen heeft zich prima vermaakt en heeft lekker gegeten."

Mirjam de Schepper

Kookworkshop Italiaans (personeelsuitje) Verti Advies & Partners BV

" Wij kunnen terugkijken op een hele gezellige, smaakvolle avond! Wij hebben genoten en willen jullie bedanken voor de deskundige hulp en goede sfeer! "

Annemarie Treffers

Tapas Workshop (familiedag) 

" Gisteren een hele gezellige avond gehad bij Pat's Kitchen geboekt via Kookstudio Brabant, contact verliep makkelijk en vlot over de mail. Een aanrader! "

Danielle Gilbert

Workshop Italiaaanse Liefde (personeelsuitje) Metalura

" Wij hebben als personeelsuitje vrijdag 30 oktober een kookworkshop ‘’Italiaanse liefde’’ bij Pat’s kitchen gehad. Iedereen was erg enthousiast! Het eten was heerlijk, de sfeer in Pat’s Kitchen is erg gezellig (top locatie) en we kregen een leuke uitleg waardoor alle gerechten heerlijk smaakte. Voor herhaling vatbaar, we zullen jullie zeker aanraden bij familie, vrienden etc.! "

Jaimy van Noordenne

Workshop Black-Box koken - koken zonder recepten- (Directie en bestuur Raad van Toezicht) Stichting Best Onderwijs

" We hebben als groep collega's een hele fijne avond gehad bij jullie. Het was een mooie gelegenheid, schoon, stijlvol en sfeervol. Wat grootte betreft prima voor de hoeveelheid personen. Het black box koken werd prima begeleid. De service vanuit de bar was zeker vlot en vriendelijk. Ik heb jullie al hier en daar aangeraden. "

Mevr. P. Timmermans

Workshop Italiaans 3-gangen (hockeyteam uitje)

" 17 DollyDotjes hebben zicht uitstekend vermaakt bij Pat's Kitchen. Een prachtige industriële locatie, makkelijk te bereiken in Waalwijk. Na een hartelijk ontvangst met een glaasje bubbels en een hapje werden we naar de keuken gedirigeerd. Daar hebben we laten zien dat we niet alleen op het hockeyveld ons mannetje / vrouwtje staan. Het italiaanse menu met liefde was eenvoudig en snel te bereiden en zoals het italiaans eten betaamt zeer smaakvol. We hebben een heerlijke avond gehad. Kookstudiobrabant.nl bedankt voor het efficiënt regelen van onze winteractiviteit."

Stephanie Coolen - de Gouw

Thema "Nice to Meat you" (personeelsuitje) Verbrugge

" Ontvangst was goed, we kregen een heerlijk drankje aangeboden en op de bar stonden allerlei lekkere hapjes. Personeel was erg aardig en de te maken gerechten waren eenvoudig te bereiden. Het was een erg gezellig avond en zelfs toen het arrangement afgelopen was, mochten we blijven borrelen! "

Kim Vermeulen

Workshop Pizza maken (afdelingsuitje) Revalidatiecentrum Tolbrug

" Teamuitje met de verpleging van revalidatiecentrum Tolbrug, doorgebracht bij Pat 's Kitchen in Waalwijk. We hadden gekozen voor de pizzaworkshop .Niet te moeilijk en gezellig met elkaar bezig zijn. Met 25 personen hebben we een geslaagde avond gehad. Het was prima georganiseerd en de pizza's smaakte heerlijk. Een aanrader...."

Marie-Louise Glandorff

Italiaanse kookworkshop (Familiedag)

" Wij hebben een heerlijke avond gehad bij Pat's Kitchen. Ontvangst, instructie, begeleiding en verzorging was geweldig. Ook de boeking en het contact via kookstudiobrabant.nl liet niets te wensen over. Bedankt. "

Yvonne Zeegers

Workshop sushi maken (netwerkbijeenkomst) Advocatenkantoor Mr. G.W.M. Janssen en Rotaryclub Zaltbommel

" Wij kunnen terugkijken op een geslaagde Sushi Kookworkshop. Na een zeer gastvrij ontvangst zijn we op de gezellige en goed geoutilleerde bovenverdieping onder leiding van een professionele kok gestart. Deze bleek naast een gedegen kookkunst ook een voortreffelijke productkennis te bezitten en deze combinatie maakte het voor ons allen tot een fijne avond! Voor herhaling en aanbeveling vatbaar! "

Mr. G.W.M. Janssen

Workshop Italiaans (lenteborrel) Gezondheidscentrum Maaspoort

" Op 26 maart 2014 heeft het team van het Gezondheidscentrum Maaspoort in 's-Hertogenbosch een uiterst plezierige kookavond beleefd in Pat's Kitchen in Waalwijk. Het thema van die avond was: "Italiaans Liefde" en dat hebben we geweten! Na de hartelijke ontvangst met een heerlijk glas bubbels en een algemene introductie van de studio en wat we die avond zouden gaan beleven, werd het gezelschap van een mens of 40 ingedeeld in 3 groepen. Elke groep kreeg een kok toegewezen die de groep aan de hand door het menu leidde. Binnen de
kortste keren werd de kookruimte doortrokken van de heerlijkste geuren. Tijdens het koken was er voldoende gelegenheid om even met iemand te overleggen, zakelijk of privé en dat geschiedde steeds met een drankje. Het was niet gemakkelijk om niet af en toe iets te proeven van wat er aan de diverse kookeilanden werd gemaakt.

Het koken was gezellig en stond onder leiding van drie goed ingevoerde en behulpzame koks die behalve kijken of alles naar wens verliep ook nu en dan aanwijzingen gaven of alternatieven bespraken voor de gerechten. Toen we om 20:30 uur aan tafel gingen voor de antipasti gerechten was het een half uur opmerkelijk stil. Het was genieten en dat ging voort via het hoofdgerecht tot en met het nagerecht. Kopje koffie na en vervolgens keerde een ieder voldaan naar lichaam en geest huiswaarts. Veel dank voor de deskundige kwaliteit en betrokkenheid van de koks en van de materialen waar we mee werkten. Het smaakte allemaal even lekker. Zeker voor herhaling vatbaar."

Arthur Kuilboer

Kookworkshop De Bistro Keuken Frans (teamuitje) Stichting Prisma

" We hebben genoten van een heel gezellige dag en heerlijk gegeten. Bedankt namens Prisma Team Woudrichem. "

Jeanet van Tilborg

Italiaanse Kookworkshop (vrijgezellenfeest)

" We hebben een geweldige vrijgezellenavond gehad, waarbij we elkaar allemaal hebben leren kennen en we veel lol gemaakt hebben. De locatie was mooi en het eten heerlijk, wat ons betreft voor herhaling vatbaar maar dan zonder de vrijgezel maar met een getrouwde dame! "

Iris van Dalsen

Kookworkshop Pizza maken (personeelsuitje), Van Lanschot Bankiers

" Het was een geslaagde workshop op een mooie, passende locatie. De uitleg van de koks was goed en de verhouding tussen uitleg en zelf aan de slag kunnen was prima. We hebben er van genoten."

Patrick van Weert

Kookworkshop Italiaans (personeelsuitje), High Five Health Promotion & Intenz Gezondheidsplan

" Ik moet zeggen dat we, met de collega's die er waren, een erg leuke avond hebben gehad. Bij binnenkomst zijn we netjes ontvangen met een lekker glaasje prosecco. Toen iedereen uiteindelijk gearriveerd was, heeft onze gastheer uitgelegd wat de bedoeling was. Daarbij werden ook de recepten van de verschillende gerechten toegelicht en vervolgens konden we samen aan de slag om alles klaar te maken. Onder het genot van een drankje en veel gezelligheid hebben we het eten klaargemaakt om het vervolgens aan twee grote tafels gezellig met z'n allen op te eten. Na een kopje koffie en een klein afzakkertje zijn we uiteindelijk rond 21.45 voldaan weer richting huis gegaan. Al met al een erg gezellige avond en een erg geschikte manier om collega's op een andere manier te leren kennen. Dank en wie weet tot in te toekomst! "

Bart Groen

Workshop high tea, bedrijfsuitje Rechtbank Zeeland-West-Brabant

"Op 6 juni 2013 stond er een bedrijfsuitje gepland voor de medewerkers van Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda, team Familierecht. Het organisatie comité kwam bijeen en zij bogen zich over de vraag hoe deze dag in te vullen. De weergoden waren ons de voorliggende weken niet goed gezind dus werd er al snel gezocht naar een binnenlocatie. Na heel wat brainstormsessies popte het idee op om iets te gaan ondernemen waarbij iedereen betrokken zou zijn en waarbij het ook om samenwerken zou gaan. Welke mensen hadden verborgen talenten, welke mensen zouden zich ontpoppen tot culinaire wonders! De antwoorden op voorgaande vragen werden gevonden in de kookworkshop "High tea in een hollands jasje". Via kookstudiobrabant.nl vonden we een prachtige lokatie in Waalwijk, kookstudio Pat's Kitchen. Verrassend gelegen in een monumentaal pand, voorheen een oude schoenfabriek. Pat's Kitchen bood plaats aan al onze 52 medewerkers, er waren genoeg kookeilanden aanwezig om iedereen gelijktijdig aan het werk te zetten en de veelheid aan gerechten te bereiden. In groepjes van tien ging men onder professionele leiding aan de slag. Na een uur of drie intensief koken werden alle heerlijkheden uitgestald en bewonderd, waarna men, in de vorm van een lopend buffet, de cullinaire hoogstandjes van de collega's kon proeven. Onder het genot van een glas bubbels werd de workshop afgesloten en werden er veel lofuitingen gehoord. De oh's en ah's klonken nog lang na. Als extra service kregen we vervolgend de recepten nog gemaild, zodat we ook thuis aan de slag kunnen. We hebben een heerlijke culinaire dag gehad en kijken er met veel plezier op terug...echt een aanrader als bedrijfsuitje! "

Gianna Leijs

vragen   reserveren

 

Populaire dagen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren