Menu

hulp  mail

Acties & Aanbiedingen

Onze gastvrije locatie in Hilvarenbeek biedt een herfst workshop aan vanaf 8 personen
Paddenstoelen en wild zijn onderdeel van dit 3-gangen menu voor de prijs van Eur 49,50 per persoon incl. BTW en dranken (bier,fris,wijn,koffie,thee) gedurende 4 - 4,5 uur. Ook zonder wild mogelijk.
 

Deze actie is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 

Dit jaar heeft Kookcentrum Brabant in Beek en Donk de volgende acties lopen:

- Tapas kookworkshop € 50,00 ALL-INN met na afloop een leuke attentie
- Kookworkshop 4 gangen Seizoensmenu € 50,00 ALL-INN met na afloop een leuke attentie.

Aanbieding geldt vanaf 20 personen. Deze actie is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Ieder seizoen kent zijn eigen favoriete recepten! Wat te denken van heerlijke lamsracks en rabarber in het voorjaar of hertenbief en stoofpeertjes in het najaar. In onze kookstudio koken wij dagelijks met verse producten van het seizoen uit de streek en dat proef je! In dit culinair seizoensmenu delen wij onze passie voor verse streekproducten met je! We maken samen een kleurrijke amuse en als voorgerecht een catch of the Day (visje van het seizoen). Het hoofdgerecht op een bedje van stevige groenten met een krachtige saus en mousseline van vergeten groenten. Een heerlijke zelfgemaakte parfait wordt geflankeerd door rood herfstfruit, zomerse kersen of aardbeien of niet te vergeten de peren en appeltjes uit Aarle-Rixtel. U kunt deze workshop boeken vanaf 15 personen voor de speciale aanbiedingsprijs € 52.50 p.p. incl. drankarrangement* en BTW. * drankarrangement: aperitief, 1 drankje tijdens het koken, 2 glaasjes wijn (of andere keuze) en tafelwater bij het diner, koffie of thee na.

Culinair Centrum in Aarle-Rixtel bestaat 25 jaar en dat gaan we vieren met deze geweldige aanbieding! Deze actie is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Kookgenoten in Hilvarenbeek heeft nu een wel heel voordelige actie lopen:

Vanaf 8 personen een 3-gangen seizoensworkshop NU TIJDELIJK € 49,50 p.p. incl. BTW en ALL-IN dranken. (alle dagen van de week te reserveren)

Bij 10 personen of meer helemaal scherp in prijs, NU TIJDELIJK € 45,00 (deze aanbieding geldt enkel op maandag, dinsdag en woensdag)

Deze workshops zijn exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Bij de Tafel van 8 in Breda bieden wij nu wel een heel voordelig arrangement aan!

Tapasworkshop van 3 uur voor slechts € 49,50 inclusief 2 consumpties per persoon naar keuze + koffie/thee na afloop.Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met het bereiden van diverse zowel koude als warme kleine tapas gerechten. Je wordt ontvangen met een drankje en nacho's van de chef. De zelf gemaakte gerechten vormen samen een maaltijd waar jullie aan het einde van de workshop heerlijk van kunnen smullen. Tijdens de workshop zal vers, zelf gebakken brood geserveerd worden.

Deze aanbieding is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


De Italiaanse keuken is geliefd over de hele wereld. Ook in Nederland zijn tal van Italiaanse gerechten volledig ingeburgerd. Iedereen kent onderhand pizza, macaroni (maccheroni), spaghetti, lasagne en tiramisù. De Italiaanse keuken is betrekkelijk eenvoudig. Er wordt altijd maar een beperkt aantal ingrediënten gebruikt en de bereiding van de gerechten is niet ingewikkeld. Italianen zijn van huis uit altijd met eten bezig en de variëteit in gerechten is onuitputtelijk.

Wij willen graag onze "liefde" voor de Italiaanse keuken met u delen. Tijdens deze workshop maken we gezamenlijk een Antipasti van verschillende gerechtjes op grote schalen als voorgerecht. Voor het hoofdgerecht verklappen wij u de geheimen voor een mooie risotto en een variatie met pappardelle (waar u thuis in de keuken ook succes gaat boeken!) Het dessert… dat word Italiaanse liefde. Een klassieker op basis van mascarpone op onze manier.

U kunt deze workshop boeken vanaf 10 personen voor de speciale aanbiedingsprijs € 52.50 incl. drankarrangement* en BTW. * drankarrangement: aperitief, 1 drankje tijdens het koken, 2 glaasjes wijn (of andere keuze) en tafelwater bij het diner, koffie na.

Deze aanbieding is te volgen in Waalwijk bij Pat's Kitchen. RESERVEER NU!