Menu

hulp  mail

Acties & Aanbiedingen

Nieuwsgierig naar de Turkse keuken? Profiteer van deze exclusieve aanbieding!

Voor workshops in de maanden Februari en Maart bieden wij een compleet verzorgde Turkse avond, workshop inclusief welkomstdrankje en overige dranken gedurende 4 uur nu slechts Eur 57,50 per persoon incl. BTW. Het programma duurt maximaal 4 uur in totaal. Deze workshop is te volgen in Eindhoven bij Pure Food & Pure Taste. Informeer naar de mogelijkheden via contact.

 


Op het populaire Strijp terrein in Eindhoven zit Starlicious Food met leuke bijzondere kookthema's. Workshopgasten in Februari 2019 verrassen wij met een glaasje bubbels bij de ontvangst als extraatje naast het reguliere drankarrangement. 

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Bij het gastvrije Kookgenoten in Hilvarenbeek hebben wij diverse leuke menu's die u onder begeleiding kan koken. Workshopgasten in Februari of Maart 2019 verrassen wij met een glaasje bubbels bij de ontvangst als extraatje. Daarnaast zijn gedurende 4 uur bier, fris, wijn inbegrepen in het arrangement. 

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren