Menu

hulp  mail

Acties & Aanbiedingen

Zijn ze gek geworden? Voor workshops in de maanden April, Mei en Juni biedt Kookgenoten in Hilvarenbeek (bij Tilburg) een workshopmenu aan excl. consumpties voor Eur 35,00 per persoon incl. BTW. Deze aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid en vanaf 10 personen. Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nll Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Bij deze fantastische pas geopende locatie in Roosendaal kunt u een Big Green Egg workshop volgen en ontvangt u in April, Mei of Juni een glaasje bubbels bij de ontvangst als extraatje. Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 


Volg bij Het Ketelhuis in Eindhoven een Asperge workshop!

Voorgerechten
In groene kruiden dressing gemarineerde asperges/ taartje van gerookte beenham/ crème fraiche Of
In citroen dressing gemarineerde asperges/ a la minute gemarineerde zalm/ mosterd dille Of
Romige aspergesoep/ verse doperwt/ gerookte krieltjes

Hoofdgerechten
Gegrilde asperges/ gewokte gamba’s/ kerrie limoensaus Of
Geroerbakte asperges/ gegrild kalfsvlees/ eigen jus met dragon Of
Gekookte asperges/ gebakken lamsfilet/ eigen jus met honing en tijm

Nagerecht
Panna cotta van asperges/ gemarineerde aardbeien/ espuma van pina colada

De prijs hiervoor bedraagt vanaf € 69,95 per persoon inclusief dranken en is te reserveren voor data tot 1 juli 2019 en vanaf 25 personen. Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nll Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Lentehapjes maken met verse ingrediënten van het seizoen, dat is koken bij Hoppies in Ammerzoden. Tijdens de workshop ga je onder begeleiding van onze ervaren kok een heerlijk hapjes buffet maken. Nadat de hapjes zijn bereidt, en de spullen zijn opgeruimd, wordt het genieten van alles wat er bereidt is. De kookworkshop is inclusief een welkomst drankje en heeft de duur van max 4 uur. Te reserveren doordeweeks en in de weekenden, vanaf 8 personen.
8 tot 10 personen 47,50 pp
11 t/m 17 personen 45,- pp
18 personen of meer 42,50 pp
 
Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl en geldig voor workshops t/m 29 juni. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

Bij John Geven in Nuenen kunnen wij vanaf 12 personen de volgende aanbieding voor u organiseren:

Binnenkomst feestelijk glaasje bubbels (Prosecco)

  • Amuse: bereid door onze Chef
  • Voor: Watermeloensteak van de grill met Acceto Balsamico crème  en huisgerookte Parelhoenfilet
  • Tussen: Antiboise van tomaat met warm gerookte Zalm van de Big Green Egg
  • Hoofd: Op de bbq gegaarde varkenshaas met een sjalottenpepersaus, asperges en gebakken krielaardappeltjes met Hollandaise saus
  • Dessert: Chocolade brownie van de Big Green Egg met chocolade parfait
  • Koffie en Thee – huisgemaake zoetigheden

Inclusief drankarrangement. Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 


 

Wordt een echte BBQ sjef op het original Big Green Egg! Zelf gehakt draaien van het beste biologische rund en varkensvlees voor moinkballs en burgers. De lekkerste spare ribs, ever! Van Hollandse bio varkens. Prachtige flanksteak van blaarkop rund! Zelf je BBQ sauce brouwen uiteraard met een slok bourbon erin! Natuurlijk is Zeeuws spek een traktatie om niet te versmaden! Dus geen groene en oranje lapjes meer voor jou! Deze aanbieding vindt plaats bij Sjefwaardig in Rijen en is nu scherp in prijs voor € 65 per persoon inclusief Warsteiner bier van de tap, koffie, thee en tafelwater. 

Minimaal 6 personen, maximaal 14 personen. Drankarrangement voor 3 uur inbegrepen en aanbieding geldt voor workshops in April en Mei. Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren