Menu

hulp  mail

Acties & Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een gevarieerde kookworkshop in de maanden April, Mei of Juni? En bent u met een gezelschap vanaf 10 personen? Dan hebben wij een gezellige TAPAS workshop in de aanbieding bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Voor slechts Eur 47,50 per persoon incl. BTW en ALL-IN drankarrangement kunt u deze heerlijke tapas gezamenlijk bereiden onder professionele begeleiding van onze chef.

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen

 


Vier de lente met een verrassende Fingerfood/Sharing dinner kookworkshop bij StarliciousFood Kookstudio StrijpT in Eindhoven. Maak samen met collega's, familie of vrienden een heerlijke tafel vol verschillende hapjes en kleine gerechten. Voor ieder wat wils; vlees, vis en vegetarisch. Je kunt kiezen uit 3 verschillende kookregio's: Mediterraan, Midden-Oosten of Aziatisch.

Nu slechts 47,50 per persoon incl. BTW en bijbehorend drankarrangement.

Deze aanbieding is geldig voor workshops tot 1 juni en voor groepen vanaf 15 personen en exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Vanaf 8 personen kunt u terecht bij 't Kookhuysch in Loon op Zand als u echt houdt van Brabantse gezelligheid! De chef (tevens slager) gaat samen met u aan de slag om een seizoensmenu voor te bereiden. Een 4-gangen verrassingsmenu (bij 15 personen of meer 5-gangen), u kunt u nu profiteren van deze actie voor slechts Eur 57,50 per persoon incl. BTW en een drankarrangement heeft u een avondvullend programma voor u en uw gasten.

Deze workshop is exclusief te reserveren voor workshops in de maanden April, Mei en Juni 2018 via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen


Een moderne variant op tapas maar allen bereid als grote amuses (kleine voorgerechten), met originele recepten, leuk en eigentijds gepresenteerd en in het totaal maaltijd vervangend (incl. dessert). Deze workshop 6 gangen met ontvangst van prosecco met hibiscus bloesem en hapjes aan de bar en incl. dranken is nu slechts Eur 57.50 per persoon incl. BTW en te reserveren bij Pat's Kitchen in Waalwijk.

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 


Kookstudio John Geven in Nuenen heeft voor u een fantastische voorjaarsaanbieding vanwege hun 10 jarig bestaan:

  • - MOUSSEREND WELKOMSTDRANKJE
  • - AMUSE | TARTE FLAMBE
  • - ZALM VERPAKT IN HOOIDEEG.
  • - SOEP VAN GEROOSTERDE TOMATEN EN GEPOFTE PAPRIKA
  • - KALF |  BIG GREEN EGG | HOLLANDAISE | VERGETEN GROENTEN
  • - DESSERT | CHOCOLADE BROWNIE | VANILLE PARFAIT
  • - KOFFIE | THEE | FRIANDISES

Iedereen krijgt extra een gratis toegangsticket voor 25e editie van Bloem & Tuin t.w.v. 12,- euro.  
Prijs arrangement bij minimaal 20 personen Eur 67,00 per persoon incl. Huisgeselecteerde wijnen, Pilsener & frisdranken.

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 


Bent u op zoek naar een kookworkshop in de omgeving van Breda? Casa Lisetta heeft voor workshops in April een avondvullende Italiaanse kookworkshop in de aanbieding. Bij minimaal 12 personen van Eur 72,50 voor slechts Eur 65,00 incl. dranken. Prijzen zijn per persoon en incl. BTW.

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Kookgenoten in Hilvarenbeek heeft nu een wel heel voordelige actie lopen:

Vanaf 8 personen een 3-gangen seizoensworkshop NU TIJDELIJK € 49,50 p.p. incl. BTW en ALL-IN dranken. (alle dagen van de week te reserveren)

Bij 10 personen of meer helemaal scherp in prijs, NU TIJDELIJK € 45,00 (deze aanbieding geldt enkel op maandag, dinsdag en woensdag)

Deze workshops zijn exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Bij de Tafel van 8 in Breda bieden wij nu wel een heel voordelig arrangement aan!

Tapasworkshop van 3 uur voor slechts € 49,50 inclusief 2 consumpties per persoon naar keuze + koffie/thee na afloop.Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met het bereiden van diverse zowel koude als warme kleine tapas gerechten. Je wordt ontvangen met een drankje en nacho's van de chef. De zelf gemaakte gerechten vormen samen een maaltijd waar jullie aan het einde van de workshop heerlijk van kunnen smullen. Tijdens de workshop zal vers, zelf gebakken brood geserveerd worden.

Deze aanbieding is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


De Italiaanse keuken is geliefd over de hele wereld. Ook in Nederland zijn tal van Italiaanse gerechten volledig ingeburgerd. Iedereen kent onderhand pizza, macaroni (maccheroni), spaghetti, lasagne en tiramisù. De Italiaanse keuken is betrekkelijk eenvoudig. Er wordt altijd maar een beperkt aantal ingrediënten gebruikt en de bereiding van de gerechten is niet ingewikkeld. Italianen zijn van huis uit altijd met eten bezig en de variëteit in gerechten is onuitputtelijk.

Wij willen graag onze "liefde" voor de Italiaanse keuken met u delen. Tijdens deze workshop maken we gezamenlijk een Antipasti van verschillende gerechtjes op grote schalen als voorgerecht. Voor het hoofdgerecht verklappen wij u de geheimen voor een mooie risotto en een variatie met pappardelle (waar u thuis in de keuken ook succes gaat boeken!) Het dessert… dat word Italiaanse liefde. Een klassieker op basis van mascarpone op onze manier.

U kunt deze workshop boeken vanaf 20 personen voor de speciale aanbiedingsprijs van Eur 52.50 per persoon incl. BTW en ALL-IN drankjes.

Deze aanbieding is te volgen in Waalwijk bij Pat's Kitchen. RESERVEER NU!