Menu

hulp  mail

Acties & Aanbiedingen

Kookgenoten in Hilvarenbeek heeft nu een wel heel voordelige actie lopen:

Vanaf 8 personen een 3-gangen of tapas thema slechts € 45,00 p.p. incl. BTW en drankarrangement bestaande uit 3 drankjes per persoon naar keuze, tafelwater + koffie of thee na afloop. Deze aanbieding geldt enkel voor workshops in de maand Juli en Augustus. Deze workshops zijn exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Bij de Tafel van 8 in Breda bieden wij nu wel een heel voordelig arrangement aan!

Tapasworkshop van 3 uur voor slechts € 49,50 inclusief 2 consumpties per persoon naar keuze + koffie/thee na afloop.Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met het bereiden van diverse zowel koude als warme kleine tapas gerechten. Je wordt ontvangen met een drankje en nacho's van de chef. De zelf gemaakte gerechten vormen samen een maaltijd waar jullie aan het einde van de workshop heerlijk van kunnen smullen. Tijdens de workshop zal vers, zelf gebakken brood geserveerd worden.

Deze aanbieding is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


De Italiaanse keuken is geliefd over de hele wereld. Ook in Nederland zijn tal van Italiaanse gerechten volledig ingeburgerd. Iedereen kent onderhand pizza, macaroni (maccheroni), spaghetti, lasagne en tiramisù. De Italiaanse keuken is betrekkelijk eenvoudig. Er wordt altijd maar een beperkt aantal ingrediënten gebruikt en de bereiding van de gerechten is niet ingewikkeld. Italianen zijn van huis uit altijd met eten bezig en de variëteit in gerechten is onuitputtelijk.

Wij willen graag onze "liefde" voor de Italiaanse keuken met u delen. Tijdens deze workshop maken we gezamenlijk een Antipasti van verschillende gerechtjes op grote schalen als voorgerecht. Voor het hoofdgerecht verklappen wij u de geheimen voor een mooie risotto en een variatie met pappardelle (waar u thuis in de keuken ook succes gaat boeken!) Het dessert… dat word Italiaanse liefde. Een klassieker op basis van mascarpone op onze manier.

U kunt deze workshop boeken vanaf 20 personen voor de speciale aanbiedingsprijs van Eur 52.50 per persoon incl. BTW en ALL-IN drankjes.

Deze aanbieding is te volgen in Waalwijk bij Pat's Kitchen. RESERVEER NU!

 


Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger