Menu

hulp  mail

Acties & Aanbiedingen

Workshop Mexicaanse taco`s

Bij binnenkomst op deze prachtige locatie in het centrum van Tilburg worden jullie opgewacht door Chef Hans en Tim die jullie zullen voorzien van een zomers welkomstdrankje!

Bij deze kookworkshop gaan wij op de Mexicaanse tour. Bij aanvang van deze kooksessie gaan wij aller eerst Nacho`s bereiden. Daarna gaan wij het deeg bereiden en kneden voor de verse Taco`s. Jullie gaan in deze workshop met een kamado (green egg) werken, de chef zal jullie daarin begeleiden en jullie voorzien van tips en tricks voor slow-cooking in dit stoere ei! In deze workshop gaan wij werken met zacht gegaard buikspek en wij gaan zelf vis roken. Daarnaast gaan wij uiteraard onze eigen verse salsa`s, dips en sauzen bereiden onder begeleiding van de chefs. Deze kookworkshop duurt circa 3,5 uur
De kosten van deze kooksessie bedragen € 29,50 p.p. incl. welkomstdrankje (excl. overige consumpties)

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl en geldig voor workshops in Augustus. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Bent u op zoek naar een kookworkshop in de omgeving van Breda? Kom dan bij Casa Lisetta in Augustus of September een workshop Tapas & Hapas volgen incl. een drankarrangement voor nu slechts Eur 52,00 per persoon incl. BTW

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl en geldig bij minimaal 12 deelnemers. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Een moderne variant op tapas maar allen bereid als grote amuses (kleine voorgerechten), met originele recepten, leuk en eigentijds gepresenteerd en in het totaal maaltijd vervangend (incl. dessert). Deze workshop 6 gangen met ontvangst van prosecco met hibiscus bloesem en hapjes aan de bar en incl. dranken is nu slechts Eur 57.50 per persoon incl. BTW en te reserveren bij Pat's Kitchen in Waalwijk.

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 


Kookstudio John Geven in Nuenen heeft voor u een fantastische aanbieding vanwege hun 10 jarig bestaan:

  • - MOUSSEREND WELKOMSTDRANKJE
  • - AMUSE | TARTE FLAMBE
  • - ZALM VERPAKT IN HOOIDEEG.
  • - SOEP VAN GEROOSTERDE TOMATEN EN GEPOFTE PAPRIKA
  • - KALF |  BIG GREEN EGG | HOLLANDAISE | VERGETEN GROENTEN
  • - DESSERT | CHOCOLADE BROWNIE | VANILLE PARFAIT
  • - KOFFIE | THEE | FRIANDISES

Prijs arrangement bij minimaal 25 personen Eur 62,50 per persoon incl. Huisgeselecteerde wijnen, Pilsener & frisdranken.

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 


Kookgenoten in Hilvarenbeek heeft nu een wel heel voordelige actie lopen:

Vanaf 8 personen een 3-gangen of tapas thema of een BBQ (Weber) workshop slechts € 45,00 p.p. incl. BTW en drankarrangement bestaande uit 3 drankjes per persoon naar keuze, tafelwater + koffie of thee na afloop. Deze aanbieding geldt enkel voor workshops in de maand Augustus. Deze workshops zijn exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


Bij de Tafel van 8 in Breda bieden wij nu wel een heel voordelig arrangement aan!

Tapasworkshop van 3 uur voor slechts € 49,50 inclusief 2 consumpties per persoon naar keuze + koffie/thee na afloop.Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met het bereiden van diverse zowel koude als warme kleine tapas gerechten. Je wordt ontvangen met een drankje en nacho's van de chef. De zelf gemaakte gerechten vormen samen een maaltijd waar jullie aan het einde van de workshop heerlijk van kunnen smullen. Tijdens de workshop zal vers, zelf gebakken brood geserveerd worden.

Deze aanbieding is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.


De Italiaanse keuken is geliefd over de hele wereld. Ook in Nederland zijn tal van Italiaanse gerechten volledig ingeburgerd. Iedereen kent onderhand pizza, macaroni (maccheroni), spaghetti, lasagne en tiramisù. De Italiaanse keuken is betrekkelijk eenvoudig. Er wordt altijd maar een beperkt aantal ingrediënten gebruikt en de bereiding van de gerechten is niet ingewikkeld. Italianen zijn van huis uit altijd met eten bezig en de variëteit in gerechten is onuitputtelijk.

Wij willen graag onze "liefde" voor de Italiaanse keuken met u delen. Tijdens deze workshop maken we gezamenlijk een Antipasti van verschillende gerechtjes op grote schalen als voorgerecht. Voor het hoofdgerecht verklappen wij u de geheimen voor een mooie risotto en een variatie met pappardelle (waar u thuis in de keuken ook succes gaat boeken!) Het dessert… dat word Italiaanse liefde. Een klassieker op basis van mascarpone op onze manier.

U kunt deze workshop boeken vanaf 20 personen voor de speciale aanbiedingsprijs van Eur 52.50 per persoon incl. BTW en ALL-IN drankjes.

Deze aanbieding is te volgen in Waalwijk bij Pat's Kitchen. RESERVEER NU!

 


Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger