Menu

hulp  mail

Een Scherpe (Mexicaanse) Aanbieding

Workshop Mexicaanse taco`s

Bij binnenkomst op deze prachtige locatie in het centrum van Tilburg worden jullie opgewacht door Chef Hans en Tim die jullie zullen voorzien van een zomers welkomstdrankje!

Bij deze kookworkshop gaan wij op de Mexicaanse tour. Bij aanvang van deze kooksessie gaan wij aller eerst Nacho`s bereiden. Daarna gaan wij het deeg bereiden en kneden voor de verse Taco`s. Jullie gaan in deze workshop met een kamado (green egg) werken, de chef zal jullie daarin begeleiden en jullie voorzien van tips en tricks voor slow-cooking in dit stoere ei! In deze workshop gaan wij werken met zacht gegaard buikspek en wij gaan zelf vis roken. Daarnaast gaan wij uiteraard onze eigen verse salsa`s, dips en sauzen bereiden onder begeleiding van de chefs. Deze kookworkshop duurt circa 3,5 uur
De kosten van deze kooksessie bedragen € 29,50 p.p. incl. welkomstdrankje (excl. overige consumpties)

Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl en geldig voor workshops in Juli en Augustus. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger