Menu

hulp  mail

BBQ workshop BIG GREEN EGG

 

Wordt een echte BBQ sjef op het original Big Green Egg! Zelf gehakt draaien van het beste biologische rund en varkensvlees voor moinkballs en burgers. De lekkerste spare ribs, ever! Van Hollandse bio varkens. Prachtige flanksteak van blaarkop rund! Zelf je BBQ sauce brouwen uiteraard met een slok bourbon erin! Natuurlijk is Zeeuws spek een traktatie om niet te versmaden! Dus geen groene en oranje lapjes meer voor jou! Deze aanbieding vindt plaats bij Sjefwaardig in Rijen en is nu scherp in prijs voor € 65 per persoon inclusief Warsteiner bier van de tap, koffie, thee en tafelwater. 

Minimaal 6 personen, maximaal 14 personen. Drankarrangement voor 3 uur inbegrepen en aanbieding geldt voor workshops in April en Mei. Deze workshop is exclusief te reserveren via Kookstudiobrabant.nl. Neem direct contact op voor meer informatie en reserveringen.

 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren