Menu

hulp  mail

Vanaf 2017 bieden wij ook Surinaamse kookworkshops aan, een leuke uitdaging voor een groep die op zoek is naar wat unieks. We bieden een kennismakingsworkshop aan en een luxere variant. Voor meer informatie over deze bijzondere workshop bekijk de informatie van Casa Lisetta Prinsenbeek.


Onder de rook van Eindhoven vind u deze nieuwe kooklocatie, Het Bakhuis. Deze volledig gerestaureerde woonboerderij uit 1900 biedt heel veel mogelijkheden. Van vergaderen en koken tot overnachten en ontbijten. In het bakhuis is voldoende ruimte voor 6-10 personen om te koken, te ontspannen en veel werkruimte voor de bereiding van de gerechten. 


Kookstudio Bastronomie ligt op het Voortje op een van de mooiste plekjes van Mierlo, verscholen in het groen midden in de natuur. De snelle en jachtige wereld is ver van hier. Bij de bouw van de kookstudio was de natuurlijke omgeving belangrijk in het ontwerp. Samen met zijn broer Ad en de nodige professionele hulp is de kookstudio met duurzame materialen gebouwd. Zo maken ze gebruik van zonne-energie en diepteboring. De kookstudio biedt plaats aan maximaal 12 personen en werken in huiselijke sfeer. De keuken is voorzien van moderne en professionele apparatuur. Naast het koken vinden ze de presentatie en het tafelen belangrijk. Er is binnen een klein restaurant gedeelte. Bij mooi weer kunt u buiten zitten en op minder mooie dagen is de buiten openhaard een gezellige plek.

Lees meer info


Vanaf Februari 2016 bieden wij de volgende betaalmogelijkheden:

* Bankoverschrijving (geen extra kosten)
* iDEAL (Eur 1,00 per factuur transactiekosten)
* Creditcard VISA, MASTERCARD of AMEX (+ 4% transactiekosten per factuur)
  De mogelijkheid om met creditcard is niet beschikbaar voor particulieren.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.


Aanrader voor regio Eindhoven is deze zeer professionele locatie , onderdeel van een van de grootste fotostudio's in Nederland waar vele creatieve ideeën samenkomen.


Kookworkshops voor Eur 49,50 per persoon incl. BTW. Deze sfeervolle kookstudio in Schijndel is gelegen aan natuurpark ’ T Groene Woud ’ en is gunstig gelegen tussen Den Bosch en Eindhoven.


Kookstudiobrabant.nl hanteert met alle kooklocaties die vermeld staan op onze website een LAAGSTE PRIJS GARANTIE. Prijzen vermeld op Kookstudiobrabant.nl zullen nooit hoger worden aangeboden dan prijzen die rechtstreeks worden gecommuniceerd door de kooklocatie op hun eigen website of via hun social media kanalen. U heeft niet alleen deze garantie maar ook kunt u op de Acties en Aanbiedingen pagina profiteren van exclusieve voordeel-acties die enkel via Kookstudiobrabant.nl worden gepromoot.

 


TIP: Tapas workshop van 3 uur voor slechts € 49,50

Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met het bereiden van diverse zowel koude als warme kleine tapas gerechten. Je wordt ontvangen met een heerlijke Cava de Spaanse champagne en nacho's van de chef. De zelf gemaakte gerechten vormen samen een maaltijd waar jullie aan het einde van de workshop heerlijk van kunnen smullen. De eerste kan sangria voor het geboekte aantal personen is ook in de prijs inbegrepen & koffie/thee als afsluiter.


Afgelopen zaterdag mochten wij een familie ontvangen namens de stichting opkikker: http://www.opkikker.nl/.
Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! Eén leuke dag met het héle gezin geeft de broodnodige afleiding in een dagelijks leven vol ziekenhuisbezoeken en opnames. Samen zijn is voor deze gezinnen niet vanzelfsprekend. Juist daarom is een gezamenlijke dag vol plezier onmisbaar. Stichting Opkikker zet zich daar 2000 keer per jaar voor in! Onze gasten hebben wij verwend met een sushi kookworkshop. Wij zijn dankbaar dat wij dit belangeloos mogen en kunnen doen.


Vanaf heden nu te boeken via Kookstudiobrabant.nl de populaire sushi workshops bij locaties van Sils Place in Tilburg, Moergestel en Hilvarenbeek al vanaf Eur 42,50 p.p. incl. dranken.

De workshop duurt een dikke 3 uur en er wordt het volgende gemaakt:

- Maki-sushi: grote (futomaki) of kleine (hosomaki) sushi-rollen zowel met vlees, met gerookte vis en rauwe vis en vegetarische rollen
- Uramaki sushi (binnenste buiten rol ofwel omgekeerde rol). Deze worden mooi afgewerkt met sesamzaad, zalmkaviaar, gefrituurde ui etc.
-  Nigiri-sushi: balletjes rijst met allerlei beleg
- Japanse omeletjes (Tamago)
- Gefrituurde garnalen in tempurabeslag met panko
- Sereh ijs met mango

De sushi wordt gegeten met stokjes, sojasaus, wasabi en ingelegde gember , daarbij drinken we groene thee en Sake, maar een wijntje of fris kan natuurlijk ook. Wil jij ook sushi leren maken met een groep? Neem dan direct contact op voor meer info en reserveringen.


Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger