Menu

hulp  mail

Vanaf Februari 2016 bieden wij de volgende betaalmogelijkheden:

* Bankoverschrijving (geen extra kosten)
* iDEAL (Eur 1,00 per factuur transactiekosten)
* Creditcard VISA, MASTERCARD of AMEX (+ 4% transactiekosten per factuur)
  De mogelijkheid om met creditcard is niet beschikbaar voor particulieren.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.


Kookstudiobrabant.nl hanteert met alle kooklocaties die vermeld staan op onze website een LAAGSTE PRIJS GARANTIE. Prijzen vermeld op Kookstudiobrabant.nl zullen nooit hoger worden aangeboden dan prijzen die rechtstreeks worden gecommuniceerd door de kooklocatie op hun eigen website of via hun social media kanalen. U heeft niet alleen deze garantie maar ook kunt u op de Acties en Aanbiedingen pagina profiteren van exclusieve voordeel-acties die enkel via Kookstudiobrabant.nl worden gepromoot.

 


Wil je Me nu?(utje) Euro 49.50 p.p. incl. Cocktail d'amour en hapjes

Ideaal voor een vriendinnen/vrienden of vrijgezellenworkshop! Tijdens deze workshop kan de temperatuur flink oplopen! Met respect voor de producten en de klassieke keuken maken we een aantal gerechten die door samenstelling en uitvoering een knipoog geven naar de wereld van erotiek. Van ontvangst tot aan de gerechten van de dranken tot aan de tafelaankleding toe zullen de kleinste details u op het humoristische en erotische vlak rode wangen bezorgen. Euro 49.50 p.p. met Cocktail d'amour en hapjes bij binnenkomst.

Prijs is incl. BTW, gebaseerd op min. 10 personen en geschikt voor leeftijd vanaf 18 jaar en ouder.
De workshop wordt gegeven bij Pat's Kitchen in Waalwijk. Neem contact op voor meer info en beschikbaarheid.


Wilt u binnenkort een teambuilding- of trainings dag / evenement plannen dan is een kookworkshop zeker een goede optie. U ziet uw collega van een andere kant en werkt tevens met elkaar samen tot een mooi eindresultaat. Bij veel kooklocaties van ons is het ook mogelijk om het koken te combineren met een vergadering / meeting / training en zijn er diverse vergaderfaciliteiten aanwezig. In veel gevallen kunt u dan op een voordelige manier een combinatie arrangement ervan maken. Hierbij biedt dit dus diverse voordelen:

- alles via 1 organisatie geregeld
- totale programma op 1 locatie
- vaak aantrekkelijk vergadertarief in combinatie met een kookworkshop
- informele setting

Benieuwd naar wat Kookstudiobrabant.nl voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.


Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger