Menu

hulp  mailVanaf 1 Januari 2019 bieden wij de volgende betaalmogelijkheden:

* Bankoverschrijving (geen extra kosten)
* iDEAL (geen extra kosten)
* Online betaling met creditcard; VISA, MASTERCARD of AMEX. De mogelijkheid om met creditcard is niet beschikbaar voor particulieren.
(+ 1,4% over het totaalbedrag voor transactiekosten voor Europa cards en 2,9% voor buiten Europa + eenmalig Eur 5,25 excl. BTW administratiekosten)

 


Kookstudiobrabant.nl hanteert met alle kooklocaties die vermeld staan op onze website een LAAGSTE PRIJS GARANTIE. Prijzen vermeld op Kookstudiobrabant.nl zullen nooit hoger worden aangeboden dan prijzen die rechtstreeks worden gecommuniceerd door de kooklocatie op hun eigen website of via hun social media kanalen. U heeft niet alleen deze garantie maar ook kunt u op de Acties en Aanbiedingen pagina profiteren van exclusieve voordeel-acties die enkel via Kookstudiobrabant.nl worden gepromoot.

 


Wilt u binnenkort een teambuilding- of trainings dag / evenement plannen dan is een kookworkshop zeker een goede optie. U ziet uw collega van een andere kant en werkt tevens met elkaar samen tot een mooi eindresultaat. Bij veel kooklocaties van ons is het ook mogelijk om het koken te combineren met een vergadering / meeting / training en zijn er diverse vergaderfaciliteiten aanwezig. In veel gevallen kunt u dan op een voordelige manier een combinatie arrangement ervan maken. Hierbij biedt dit dus diverse voordelen:

- alles via 1 organisatie geregeld
- totale programma op 1 locatie
- vaak aantrekkelijk vergadertarief in combinatie met een kookworkshop
- informele setting

Benieuwd naar wat Kookstudiobrabant.nl voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.