Menu

hulp  mail

Recensies

Kookworkshop Italiaans (personeelsuitje) Voogd & Voogd Verzekeringen

" Met ons personeelsuitje hebben wij een kookworkshop gehad in Breda. Dit was uitstekend geregeld door zowel de locatie als Kookstudiobrabant. Er werd altijd snel gereageerd op onze mail met eventuele vragen."

Manon Jansen

Ga direct naar de Tafel van 8 in Breda

 


Kookworkshop Italiaans (familiedag)

" Op 29 december met 9 familieleden op een druilerige zaterdagmiddag een gezellige kookworkshop gedaan bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Via een attente medewerker van Kookstudiobrabant.nl verliep de boeking vlot en correct. Na een hartelijke ontvangst bij Kookgenoten hebben we in groepjes een supersmakelijk Italiaans 3-gangenmenu bereid. Dit onder de bezielende begeleiding van een enthousiaste kok, van wie we enkele keukengeheimen leerden. Ons gezelschap was qua leeftijd gemêleerd: twee tieners van 10 en 13 jaar, enkele jongvolwassenen en volwassenen. Door de opmerkzaamheid en goede begeleiding van de kok kreeg eenieder tijdig de juiste aanwijzingen en hulp, hetgeen leidde tot een zeer smakelijke maaltijd en veel plezier tijdens bereiding en uiteraard bij het nuttigen van het resultaat. Tussen de bedrijven door was er even tijd voor pauze(s), drankje(s) en een klein hapje om de ergste trek te stillen. Ook het overige personeel was erg aardig en hulpvaardig, van gastvrouw, overige koks tot afwasser aan toe. Kortom: een aanrader voor iedereen die in groepsverband een leuke activiteit zoekt, lekker wil eten en daarvoor gezellig met zijn allen de handen uit de mouwen wil steken. Wij kijken er met veel plezier op terug en komen beslist nog een keer om een ander menu te bereiden. "
 
Rachel Kwak
 

Workshop Kerstmenu (personeelsuitje met partners) ASML

" We hebben ontzettend genoten van de kookworkshop! Heel leuk om te horen waar Bas zijn producten vandaan haalt en er veel over weet te vertellen. Veel geleerd, veel gelachen en heerlijk gegeten dankzij de (positief kritische) maar leuke sterren kok Bas! "

Marlou Hakkens

Ga direct naar Bastronomie in Mierlo


Kookworkshop Italiaans (teamuitje) Simac Electronics bv

" Wij hebben een erg leuke kookworkshop gehad bij ’t Kookhuysch in Loon op Zand. Na een gastvrije ontvangst zijn we allemaal aan het werk gezet en met een duidelijke uitleg hebben we erg lekkere gerechten bereid. Van de recepten hebben we een boekje gemaakt zodat we deze zelf ook nog regelmatig kunnen maken. Dank jullie wel voor een geslaagde avond."

Jeanne Boeren 

Ga direct naar 't Kookhuysch in Loon op Zand


Workshop Feestelijk Fingerfood (personeelsuitje met partners) EasternGraphics Benelux B.V.

" We hebben een hele fijne gezellige avond gehad. Eten was lekker en de locatie sfeervol. Ook alle lof voor Margriet. Een lief enthousiast mens met passie voor koken."

Connie van de Vorstenbosch

Ga direct naar Starlicious Food in Eindhoven


Tapas workshop (personeelsuitje) IND

" Wij hebben enorm genoten van de workshop. Zowel de Gastvrouw als de 2 koks die hielpen in de keuken waren super. We hebben gezellig gekookt, gelachen en heerlijk gegeten. TOP avond met dank aan Mecheline."

Minka Maulany

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Kookworkshop Italiaans (personeelsuitje) Provincie Noord-Brabant

" We hebben op 26 november jl. een kookworkshop gedaan bij Tafelen.nu in de Stationsstraat in Rosmalen. Het was een bijzonder gezellige avond! Goede, verse ingrediënten, lekkere recepten, leuke locatie en vooral de begeleiding van Ans was uit de kunst. Ik weet zeker dat ik namens ons allen spreek als ik zeg dat het zeer aanbevelenswaardig is! "

Sasja van den Heuvel-van de Grint 

Ga direct naar Tafelen.nu in Rosmalen


Kookworkshop fingerfood Mediterraan (personeelsuitje) Ned. Spoorwegen Ehv.

" Wij werden vriendelijk ontvangen en onder het genot van een drankje kregen we uitleg over wat ons te doen stond :-)) Daarna werden we in groepjes verdeeld en gingen aan de slag met de, lekkere, recepten die we kregen. Ook als je geen kookwonder bent was het goed te doen, we werden goed in de gaten gehouden. Het was een gezellige drukte in de keuken maar goed georganiseerd. Nadat we klaar waren met koken, konden we plaatsnemen aan een mooi gedekte tafel en gaan genieten van onze kookkunsten. En lekker dat het was!! Een drankje erbij en het geheel was compleet , een kopje koffie na maakte het af. Afwassen was niet nodig en dat was alweer een zorg minder. Dus kijken we terug op een geslaagde avond. Met nog een compliment aan de begeleiding."

Herman Arts

Ga direct naar Starlicious Food in Eindhoven


Kookworkshop seizoensmenu (heidag) Gemeente Eindhoven

" Hoewel de heidag al geruime tijd gepland stond, besloten we op het laatste moment om deze op een externe locatie te organiseren. Via www.kookstudiobrabant.nl konden we toch nog aan de Hallenweg terecht. We konden gebruik maken van een multifunctionele en sfeervolle ruimte, geschikt voor zowel het inhoudelijk deel van ons programma, als de informele afsluiting in de vorm van een kookworkshop. Om 14.00 uur werden we hartelijk ontvangen met koffie/thee en vers gebakken ambachtelijke lekkernijen. We hadden diverse werkplekken en een beamer ter beschikking, konden zelf meegebrachte materialen gebruiken en, als het ware, helemaal ons eigen ding doen. Om 18.00 uur hebben we het formele deel afgerond en gingen we onder genot van een welverdiend drankje onder leiding van Cis van Abbe gezellig aan de slag met receptuur en ingrediënten. Een prima driegangen seizoensmenu was het resultaat. Kortom, goede, sfeervolle (vergader)locatie met parkeergelegenheid in de directe omgeving en heel geschikt voor een kookworkshop in groepsverband. "

Ingeborg Wadners

Ga direct naar Kookschoolkunsten in Eindhoven


Kookworkshop seizoensmenu (ondernemersvereniging)

" Superleuke avond gehad met zijn 6-en. Volop aandacht van Chef Marcel in zijn keuken met duidelijke uitleg over hoe bepaalde gerechten aan te pakken. Een bezoek gebracht aan de kruidentuin waaruit we zelf mochten plukken. En we werden uit-ste-kend bediend door eigenaar Harko Everts. Dit is echt een aanrader. Gemakkelijk parkeren is ook een pré. "

Silvia Heijnen

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren