Menu

hulp  mail

Recensies

Workshop 1001 nacht fingerfoods (vriendenuitje)

"Wij hebben op 7 sept. samen met vrienden een supergezellige middag gehad bij Beans & Greens in Aarle Rixtel. Gastvrouw Marieke had haar zaakjes prima voor elkaar en alles goed voorbereid. Het thema van de kookworkshop was "1001 nacht - Fingerfoods" Midden-Oosterse hapjes ...de hele tafel vol lekkers! Per groepje van 2 a 3 mensen maakte je 3 tot 4 heerlijke receptjes, en na een paar uurtjes kokkerellen heeft het heerlijk gesmaakt. Eigenlijk had ik ergens anders een afspraak voor een kookworkshop maar die werd twee weken voor de datum op een vreemde manier afgezegd. Gelukkig wist Kookstudio Brabant ons meteen te zeggen waar we op deze korte termijn nog terecht konden en was een en ander binnen hele korte tijd opgelost!" 

Lia Hendriks

Ga direct naar Beans&Greens in Aarle-Rixtel


Kookworkshop tapas maken (teambuilding uitje) SAI Global | BWise

" Als persooneelsuitje en teambuilding event hebben we kookworkshop bij PePe del Sol in ’s-Hertogenbosch gevolgd. Hier mochten we na een zeer warm en enthousiast ontvangst aan de slag in de keuken. Als je 12 man in een keuken zet heb je al snel lichte chaos maar dit draagde bij aan de ongedwonge sfeer. Wij hebben ons enorm vermaakt en heerlijk gegeten. Top avond! " 

Jochem Pontzen

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Kookworkshop Italiaans koken

In een mooie ambiance hebben we met ons gezin (8 personen) een zeer geslaagde Italiaanse kookworkshop gehad bij Jack, kookstudio Sjefwaardig in Rijen. We zijn zeer gastvrij ontvangen, de recepten waren goed te bereiden en superlekker. De begeleiding van Jack was prettig, hij ging geduldig in op vragen en bood volop ruimte om zelf de recepten te ontdekken. Nadat alles voorbereid was hebben we in een knusse sfeer heerlijk kunnen tafelen en genoten van ons viergangen menu. Voor ons een Topper!

Ga direct naar Culinair Centrum Sjefwaardig in Rijen


Kookworkshop verrassingsmenu 

" Wij hadden zaterdag 8 juni een workshop gereserveerd in Hilvarenbeek. Niks dan lof! Het was lekker, gezellig en Matthijs legde alles goed en geduldig uit. Echt een aanrader! Sfeer was goed, we hadden het gevoel dat we alle tijd hadden, geen gehaast of gestress, ik kan dit adres van harte aanbevelen. "

Myrka Wisniewski

Ga direct naar Kookgenoten in Hilvarenbeek


BBQ Big Green Egg workshop (burenuitje)

" We hebben een zeer geslaagde, leuke, informatieve en smaakvolle avond gehad. Gezellige en deskundige gastheer en gastvrouw in een relaxte sfeer met prima kwaliteitsproducten. Green egg voegt echt wat toe. Ook super fijn rekening gehouden met lastige allergieën. Al met al super en zeker aan te bevelen . "

Mark en Nicole
 

Tapas workshop (buurtvereniging de Driebok)

" We hebben een supergezellige middag gehad bij Sapor in Valkenswaard. Ook het contact met Kookstudio Brabant verliep zeer goed. Dank aan iedereen voor de zeer geslaagde middag. Zeker voor herhaling vatbaar. "
 
Suzan Verwey
 

Workshop Mediterraans 4-gangen (teambuilding event) Baker Hughes

" Het was een zeer geslaagde avond! In het begin van de avond nog bij enkele deelnemers wat bedenkingen over het “moeten” koken maar al gauw vond iedereen het erg leuk en leerzaam. De locatie is geweldig, ruim opgezet en op loopafstand van het station. Wat ook erg prettig was, was de relaxte sfeer. Het eten was heerlijk, kortom; iedereen had een geweldige avond! Bedankt en wellicht tot een volgende keer! "

Emilia Jongen

Ga naar Starlicious Food Eindhoven


Kookworkshop seizoen (personeelsuitje) Geluk Groep B.V.

" Een leuke en leerzame workshop gehad met het kantoorpersoneel van Geluk Groep B.V. uit Sint Philipsland. Een uitstekende manier van teambuilding! "

Anja Neele  

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Kookworkshop Italiaanse kennismaking (familie uitje)

" Wij hebben als gezin genoten van de gezellige kookworkshop, het samen een gerecht bereiden en gezamenlijk genieten van het diner is een hele leuke ervaring. De ambiance erom heen maakte het helemaal af.  De enthousiaste kok die alles tot in de puntjes geregeld had en in de gaten hield maakte de Italiaanse sfeer compleet. "
 
Ella Mulders
 

Kookworkshop Tapas (teamuitje) Buurtzorg BredaZuid

" We vonden het een zeer geslaagde avond en het samen koken was buitengewoon gezellig! Het eten was uiteindelijk ook erg lekker! De organisatie was prima. Daarvoor dank! "
 
Paulette van Elewout - de Beer
 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok