Menu

hulp  mail

Recensies

Kookworkshop seizoen (personeelsuitje) Geluk Groep B.V.

" Een leuke en leerzame workshop gehad met het kantoorpersoneel van Geluk Groep B.V. uit Sint Philipsland. Een uitstekende manier van teambuilding! "

Anja Neele  

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Kookworkshop Italiaanse kennismaking (familie uitje)

" Wij hebben als gezin genoten van de gezellige kookworkshop, het samen een gerecht bereiden en gezamenlijk genieten van het diner is een hele leuke ervaring. De ambiance erom heen maakte het helemaal af.  De enthousiaste kok die alles tot in de puntjes geregeld had en in de gaten hield maakte de Italiaanse sfeer compleet. "
 
Ella Mulders
 

Kookworkshop Tapas (teamuitje) Buurtzorg BredaZuid

" We vonden het een zeer geslaagde avond en het samen koken was buitengewoon gezellig! Het eten was uiteindelijk ook erg lekker! De organisatie was prima. Daarvoor dank! "
 
Paulette van Elewout - de Beer
 

Tapas workshop (personeelsuitje met partners) Alfa Accountants en Adviseurs

" Vrijdag 12 april hebben wij met het team en partners een Tapas workshop gehad bij Hoppies in Ammerzoden. Een zeer geslaagd uitje, een mooie locatie en lekkere recepten. Een aanrader! "

Daniëlle Geboers

Ga direct naar Hoppies in Ammerzoden


Kookworkshop 3-gangen (vrijgezellenfeest)

" Geweldige kookworkshop gehad van Edwin (ChocolEd) bij The Table in Den Bosch. Verrassende en heerlijke combinaties van smaken en producten, bijpassende wijnen en ontzettend gastvrij ontvangen! We hebben een top avond gehad!  "

Kookworkshop 3-gangen (teambuilding uitje) Layher Benelux

" We hebben een zeer aangename avond beleeft. Een goede balans tussen koken en eten. Complimenten voor de Chef, aardige kerel die er een gezellige avond van weet te maken. We hebben heerlijk gegeten en lekkere wijnen gedronken. Wij raden iedereen aan om ook een keer een avond te gaan koken."

Hans Pluimes

Ga direct naar The Table in 's Hertogenbosch


Kookworkshop seizoensmenu (teamuitje) DLL

" We hebben een workshop in Sint Oedenrode met een internationaal gezelschap van 9 personen gehad. Franca en haar compagnon hebben ons uitstekend begeleid wat resulteerde in 4 heerlijke gerechten! De locatie is uitermate geschikt voor groepen van zo’n 10 personen en de kamer waar uiteindelijk gegeten wordt is erg gezellig en intiem ingericht. Een absolute aanrader. "

Nils Baanstra

Ga direct naar Koken in Stijl te St. Oedenrode


Pintxos workshop (project teamuitje) Rijkswaterstaat

" We hebben een ontzettend leuk uitje gehad bij PePe del Sol, lekker gegeten en gedronken. Heerlijk gekookt in een ongedwongen sfeer. Helemaal top. "

Nienke Venema

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Tapas kookworkshop (personeelsuitje) Open Atelier

" We hebben een gezellige geslaagde kookworkshop mogen beleven bij Sapor in Valkenswaard in een mooie locatie. Onder leiding van de gastvrije kok Lucas hebben we genoten van de voorbereidingen en gesmult van de resultaten. Deze teambuildingsactiviteit is zeker voor herhaling vatbaar, gelukkig zijn er nog meerdere thema’s. "

Ella Kuppens

Ga direct naar Sapor Smaakpaviljoen in Valkenswaard


Kookworkshop Green Egg

" Zaterdag 16 maart hebben wij met ons veteranen voetbalteam een BBQ workshop gehad . Ik kan niet anders zeggen dat dat deze ons uitstekend is bevallen. Na de hartelijke ontvangst door Boy met een glaasje bubbels meteen aan de slag onder de kundige leiding van Boy, je merkt dat hij er lol in heeft mensen bekend te maken met het barbecueën met de Green Egg. Heerlijk gegeten, met goede wijnen erbij op een schitterende locatie ( oude jenever fabriek) We hadden wat pech met het weer, was vrij koud en je BBQ't buiten uiteraard. wel overdekt, maar een paar terrasverwarmers zouden wonderen doen..( tip). Kan iedereen deze workshop aanraden!"

Hans van den Ham

Ga direct naar BBQ Experience Center in Roosendaal


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok