Menu

hulp  mail

Recensies

Kookworkshop seizoenen (verjaardagsuitje)

" Zaterdag 30 december zijn we met een groep van 12 personen bij La Pucelle in Bergen op Zoom geweest. Wat een sfeervolle entourage en een erg leuke verrassing als blijkt dat we het restaurant voor ons alleen hebben. De kok heeft ons op een rustige manier de gerechten uitgelegd. Alles was vers en erg lekker. We hebben enorm genoten van de tijd in de keuken, maar ook aan de tafel. Wat een geweldig leuke middag en avond. Echt een aanrader om hier je feest te vieren."

Nienke Korevaar

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Luxe kerst kookworkshop (familie uitje)

" We hebben een super gezellige, leerzame avond gehad. Heerlijk gekookt en gegeten. Voelden ons erg welkom door de gemoedelijke Brabantse sfeer en de hartelijke ontvangst. We hebben jullie al een aantal keren aanbevolen aan onze vrienden! Nogmaals bedankt voor de fijne avond… en fijne feestdagen. "

Kor en Therese Blijenberg

Ga direct naar Kookgenoten in Hilvarenbeek


Kookworkshop kerstmenu (verjaardag)

" We vierden allebei onze 50ste verjaardag deze zondag bij Koken in Stijl in Sint-Oedenrode. Het had deze dag enorm gesneeuwd (code rood). Gelukkig waren bijna alle genodigden toch gekomen. We hebben gekookt met het thema Kerst en dat met de sneeuw erbij op deze prachtige locatie was echt bijzonder. Omdat we eigenlijk met te veel gasten waren voor deze locatie heeft Remon van Kookstudio Brabant geregeld dat we van te voren eerst konden gaan kijken om de mogelijkheden te bespreken met Franca van Koken in Stijl. Daar hebben we alles kunnen bespreken en een verdeling in het koken afgesproken. (ook buiten, in de sneeuw op de barbeque/grill ;-) ) We waren uiteindelijk met 17 personen, waarvan de jongste 14 en de oudste 83 is. Voor iedereen heeft Franca en haar team een hele leuke kookworkshop verzorgd. We hebben daarna heerlijk gegeten. Onze gasten waren ook heel enthousiast. We hebben genoten! "

Diana Maas

Ga direct naar Koken in Stijl in Sint-Oedenrode


Workshop Thais koken (personeelsuitje) Gemeente Eindhoven

" Ook wij hebben hier een afdelingsuitje gehad. De kookstudio betrof Thais koken. De dag nadien hebben wij middels een enquête navraag gedaan bij alle collega's en iedereen was heel lovend over de avond.Het was een gezellige avond met als resultaat zeer lekker eten dat bestond uit een 6-gangen menu. Het klaarmaken van de gerechten werd gedaan door personeel met verstand van zaken. Het is echt een aanrader om dit met een groep te gaan doen!! "

Camille Ijzermans

Ga direct naar Kookschoolkunsten in Eindhoven


Seizoens kookworkshop (personeelsuitje) SHL Group

" Wij hebben een hele leuke kookworkshop gehad bij La Pucelle in Bergen op Zoom. Mooie locatie. Goede uitleg en heerlijk gegeten. "

Els van Zaanen

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Tapas workshop (personeelsuitje) Jeroen Bosch Ziekenhuis

" Ontzettend leuke workshop tapas maken gehad op 28 november bij Pepe del Sol in Den Bosch. Ontspannen sfeer, mede door de enthousiaste begeleiding van de eigenaren. De bijbehorende winkel geeft nog een extra dimensie vanwege de bijzondere producten die ze er verkopen (ook leuk als kadootjes!!). In twee woorden dus: absolute aanrader!!! "

Joke van Wijk

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


 Kookworkshop Wereldse gerechten (personeelsuitje) Z.O.N. Arbeidsvoorziening

" Op zaterdagavond 25 november met collega's en partners een fantastische avond gehad bij Culinair Centrum Aarle-Rixtel. Ongedwongen sfeer, hartelijke ontvangst door onze gastvrouw Dorothé en een humoristische professionele begeleiding van "onze" kok Martijn. Ook "achter de schermen" verloopt het goed met een vrolijk afwasteam. Motto van het centrum is :" what you see is what you get " , en dat is zeker een heel goed gekozen motto. Het eten wat je gaat maken is puur en super van smaak. De begeleiding is ook zonder opsmuk waardoor je je al snel thuisvoelt. Kortom een echte aanrader voor een gezellig avondje uit! "

Toos Claessens

Ga direct naar Culinair Centrum in Aarle-Rixtel


Kookworkshop Frans (familiedag)

" Zaterdagavond 25 november een geweldig leuke kookworkshop gehad bij Hans en Nathalie! Met 12 broers,zussen en aanhang veel kookplezier gehad! We hadden gekozen voor de Franse keuken dit was een goede keus het was heerlijk. Smaakvolle en verse producten! Wij als amateurs hebben met hulp van Hans en Nathalie een top 4 gangen menu geserveerd. Het is leuk dat je van a tot z alles zelf aan het bereiden bent.....tot het serveren toe! Prachtige schone moderne maar zeer sfeervolle kookstudio! Ontvangst en uitleg met een drankje en hapje en dan aan de slag. Wat wij prettig vonden is dat het kleinschalig en persoonlijk is. Zeker de moeite waard zou deze Kookstudio dan ook aan zeker aanbevelen!! "

Liesbeth Blokland

Ga direct naar kookstudio 't Kookhuysch in Loon op Zand


Kookworkshop fingerfood Mediterraan (personeelsuitje) TU/e

" Op vrijdagmiddag 17 november hadden we met een groep van 30 personen van de TU/e een workshop Fingerfood bij Seats2Meet op Strijp-S in Eindhoven. We hebben samen 9 verschillende gerechten gemaakt, en het was leuk om iedereen zo enthousiast bezig te zien met wassen/snijden/roeren/koken/proeven etc. Daarna alles lekker samen opgegeten. De sfeer was goed, en de begeleiding (ook Engelstalig) was uitstekend. Als we vragen hadden, werd alles goed en duidelijk uitgelegd. We hebben een leuke avond gehad, en het is zeker voor herhaling vatbaar. "

Ada Rijnberg

Ga direct naar Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven


Kookworkshop Frans (kookclub)

" Zeer warm en gezellige ontvangst. In een losse een huiselijke sfeer lekker koken, eten en drinken. Echt een top locatie! "
 
Marina van Oosterhout