Menu

hulp  mail

Recensies

Kookworkshop Frans (kookclub)

" Zeer warm en gezellige ontvangst. In een losse een huiselijke sfeer lekker koken, eten en drinken. Echt een top locatie! "
 
Marina van Oosterhout 
 

Kookworkshop Italiaans (vriendenuitje)

" Op zaterdag 4 november hebben we (vriendenkring van 15 personen) een reuze gezellige avond gehad bij Marcel en Nancy Villerius van kookatelier Tafelvan8 in Breda. Heerlijke italiaans diner samen gesteld.
Vitello van de chef , Courgette roomsoep met een twist van blauwe kaas, Paddenstoel risotto, Tiramisu Moussse.
Eind resultaat was overheerlijk. Erg leuke avond gehad en voor herhaling vatbaar. "


Kookworkshop Fingerfood Mediterraan (personeelsuitje) Staples Solutions

" We hebben met ons team van Staples Eindhoven/Son een leuke middag gehad bij Starlicious, Gezellig met z'n allen koken, eten en een drankje. Super geregeld! "

Marion Bulle

Ga direct naar Starlicious Food Kookstudio in Eindhoven


Tapas workshop (personeelsuitje met partners) Prokol

" Vrijdag 27 oktober zijn we met collega’s en partners te gast geweest in Beek en Donk. We hebben een leuke en erg gezellige personeelsavond gehad. De locatie was voor ons uitermate geschikt. De bar werd tijdens het koken regelmatig bezocht en “restaurant”  zag er goed uit. We hadden gekozen voor Tapas gerechten en dat beviel uitstekend. Met z’n alle in de keuken was een gezellige boel. In het restaurant was in het midden een tafel gedekt waar de hapjes werden geserveerd. Om deze tafel stonden diverse hangtafels zodat iedereen lekker op z’n gemak een hapje kon halen.  We hadden nog een extra uurtje bijgeboekt en voordat we er erg in hadden was het al weer tijd om naar huis te gaan. Ik kan dus alleen maar zeggen dat Stef alles goed verzorgd en geregeld had. "

Wil van der Zanden

Ga direct naar Kookcentrum Brabant in Beek en Donk


Kookworkshop seizoensmenu (verjaardag)

" Op 14 oktober hebben wij een super leuke kook avond gehad bij La Pucelle in Bergen op Zoom. We werden leuk ontvangen, kregen onze eigen kamer om te eten en heen en weer te lopen. Kok heeft ons veel nuttige kooptips gegeven. Hebben heerlijk gegeten en gedronken en vooral veel gelachen. Heel leuke mensen in de keuken en de bediening en een geweldige locatie. Helemaal goed. "

Natasja Lancel

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Kookworkshop Italiaans (familiedag)

" De workshop is naar volle tevredenheid en naar ieders goesting verlopen. Wat een fantastische kok is dat zeg. We noemden hem Bas, korter dan Mathieu. Ontzettend gezellig zo samen te koken. Heel veel van Bas geleerd en heerlijk gegeten. Om niet gauw te vergeten. Chapeau!! "

Frank Lahaye

Ga direct naar Bastronomie in Mierlo


Kookworkshop Spaanse Tapas (PV uitje) Revant

" Als personeelsuitje hebben wij een Tapas-kookworkshop gevolgd bij de Tafel van 8. Het was op een hele gezellige en sfeervol ingerichte locatie in Breda. De organisatie was professioneel. Alle voorbereidingen waren goed getroffen en alles stond klaar. De faciliteiten mbt kookgerei, oven en kookpitten waren goed geschikt voor een grotere groep. De begeleiding was gezellig. Ze hadden er zichtbaar plezier in en ze hadden ook alles onder controle. De Tapas gerechten waren gevarieerd, niet moeilijk te maken en het belangrijkst: Heerlijk! Kortom, een zeer geslaagde avond en zeker aan te raden! "

Merel Nieuwenhuizen - Varin

Ga direct naar de Tafel van 8 in Breda


Kookworkshop Italiaans (familie uitje)

" Op 9 september zijn wij met ons gezin, plus aanhang, naar 't Kookhuysch in Loon op Zand geweest. Daar werden wij hartelijk ontvangen door de gastvrouw en gastheer in een huiselijke setting. Onder het genot van bubbels kregen wij een verassend menu voorgeschoteld. Omdat wij een Italiaanse kookworkshop hadden gereserveerd, verwachtten wij zelf spaghetti te gaan maken en bruschetta's etc., maar Hans en Nathalie verrasten ons met een leuk samengesteld menu. Per koppel kregen wij een gerecht om voor te bereiden. Onder een relaxte sfeer, op een rustig tempo hebben wij daarna heerlijk getafeld. Per koppel werd er, onder leiding van Hans, afgebakken en uitgeserveerd. De overheerlijke rode wijn hebben we inmiddels via internet nabesteld. Kortom, een echte aanrader om hier een leuke activiteit met vrienden, familie en collega's te organiseren!!! Hans en Nathalie, bedankt voor de goede zorgen en een onvergetelijke avond! Cyrill, Monique en de kinderen. "

Cyrill Nijhuis

Ga direct naar 't Kookhuysch in Loon op Zand


Kookworkshop Libanees (personeelsuitje) Franchise Connect

' Een week geleden hebben wij een Libanese kookworkshop gevolgd bij Starliciousfood Kookstudio in Eindhoven. Met de hulp van Bionda hebben wij een heerlijk menu op tafel gezet. Het Libanese eten was verrassend en erg lekker! Leuk dat we het menu ook mee naar huis kregen. Bedankt voor de goede organisatie, alles was top geregeld! "

Ga direct naar Starlicious Food in Eindhoven


Kookworkshop Hapas (personeelsuitje) Stichting Amarant

" Het organiseren van de workshop Hapas maken bij Casa Lisetta in Prinsenbeek en de communicatie met Remon vooraf was uitstekend, complimenten hiervoor! De ontvangst was prettig, waarbij we meteen een glaasje prosecco kregen aangeboden! De tapas workshop was leuk om te doen en werd door alle collega's zeer gewaardeerd. Het eten dat we zelf hebben bereid, smaakte daardoor prima. Alleen jammer dat de zwangere onder ons niet alle hapjes kon opeten, wat wel kenbaar was gemaakt door Remon. Een aanrader. "

Marrit Aanraad-Paans

Ga direct naar Casa Lisetta in Prinsenbeek