Menu

hulp  mail

Recensies

Kookworkshop 3-gangen (teambuilding uitje) Layher Benelux

" We hebben een zeer aangename avond beleeft. Een goede balans tussen koken en eten. Complimenten voor de Chef, aardige kerel die er een gezellige avond van weet te maken. We hebben heerlijk gegeten en lekkere wijnen gedronken. Wij raden iedereen aan om ook een keer een avond te gaan koken."

Hans Pluimes

Ga direct naar The Table in 's Hertogenbosch


Kookworkshop seizoensmenu (teamuitje) DLL

" We hebben een workshop in Sint Oedenrode met een internationaal gezelschap van 9 personen gehad. Franca en haar compagnon hebben ons uitstekend begeleid wat resulteerde in 4 heerlijke gerechten! De locatie is uitermate geschikt voor groepen van zo’n 10 personen en de kamer waar uiteindelijk gegeten wordt is erg gezellig en intiem ingericht. Een absolute aanrader. "

Nils Baanstra

Ga direct naar Koken in Stijl te St. Oedenrode


Pintxos workshop (project teamuitje) Rijkswaterstaat

" We hebben een ontzettend leuk uitje gehad bij PePe del Sol, lekker gegeten en gedronken. Heerlijk gekookt in een ongedwongen sfeer. Helemaal top. "

Nienke Venema

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Tapas kookworkshop (personeelsuitje) Open Atelier

" We hebben een gezellige geslaagde kookworkshop mogen beleven bij Sapor in Valkenswaard in een mooie locatie. Onder leiding van de gastvrije kok Lucas hebben we genoten van de voorbereidingen en gesmult van de resultaten. Deze teambuildingsactiviteit is zeker voor herhaling vatbaar, gelukkig zijn er nog meerdere thema’s. "

Ella Kuppens

Ga direct naar Sapor Smaakpaviljoen in Valkenswaard


Kookworkshop Green Egg

" Zaterdag 16 maart hebben wij met ons veteranen voetbalteam een BBQ workshop gehad . Ik kan niet anders zeggen dat dat deze ons uitstekend is bevallen. Na de hartelijke ontvangst door Boy met een glaasje bubbels meteen aan de slag onder de kundige leiding van Boy, je merkt dat hij er lol in heeft mensen bekend te maken met het barbecueën met de Green Egg. Heerlijk gegeten, met goede wijnen erbij op een schitterende locatie ( oude jenever fabriek) We hadden wat pech met het weer, was vrij koud en je BBQ't buiten uiteraard. wel overdekt, maar een paar terrasverwarmers zouden wonderen doen..( tip). Kan iedereen deze workshop aanraden!"

Hans van den Ham

Ga direct naar BBQ Experience Center in Roosendaal


Vergaderarrangement en kookworkshop (personeelsuitje) Dongemond College

Bedankt voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt. We kijken terug op een hele geslaagde middag en avond. Nancy en Marcel zijn fantastische mensen met passie voor hun vak. Alles was heel gemoedelijk en niets was te gek. De gerechten werden goed uitgelegd en waren uiteindelijk erg lekker. We hebben allemaal enorm genoten. " 

Ilona Leijs

Ga direct naar Kookatelier Tafel van 8 in Breda


Kookworkshop (verjaardag)

" Wij hadden op 16 februari 2019 een kookworkshop i.v.m. een familie feestje voor 6 personen. De kookworkshop vooraf regelen is zeer goed verlopen. Je kan goed je wensen aangeven, de organisatie is flexibel in de mogelijkheden. Wij werden gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. De kookworkshop zelf verliep goed georganiseerd. Je wordt persoonlijk geholpen door een ervaren kok. Al met al: we hebben veel geleerd en passen de kookvaardigheden nu toe!"  
 
Francisca Wittkämper
 

Kookworkshop Italiaans (personeelsuitje) Voogd & Voogd Verzekeringen

" Met ons personeelsuitje hebben wij een kookworkshop gehad in Breda. Dit was uitstekend geregeld door zowel de locatie als Kookstudiobrabant. Er werd altijd snel gereageerd op onze mail met eventuele vragen."

Manon Jansen

Ga direct naar de Tafel van 8 in Breda

 


Kookworkshop Italiaans (familiedag)

" Op 29 december met 9 familieleden op een druilerige zaterdagmiddag een gezellige kookworkshop gedaan bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Via een attente medewerker van Kookstudiobrabant.nl verliep de boeking vlot en correct. Na een hartelijke ontvangst bij Kookgenoten hebben we in groepjes een supersmakelijk Italiaans 3-gangenmenu bereid. Dit onder de bezielende begeleiding van een enthousiaste kok, van wie we enkele keukengeheimen leerden. Ons gezelschap was qua leeftijd gemêleerd: twee tieners van 10 en 13 jaar, enkele jongvolwassenen en volwassenen. Door de opmerkzaamheid en goede begeleiding van de kok kreeg eenieder tijdig de juiste aanwijzingen en hulp, hetgeen leidde tot een zeer smakelijke maaltijd en veel plezier tijdens bereiding en uiteraard bij het nuttigen van het resultaat. Tussen de bedrijven door was er even tijd voor pauze(s), drankje(s) en een klein hapje om de ergste trek te stillen. Ook het overige personeel was erg aardig en hulpvaardig, van gastvrouw, overige koks tot afwasser aan toe. Kortom: een aanrader voor iedereen die in groepsverband een leuke activiteit zoekt, lekker wil eten en daarvoor gezellig met zijn allen de handen uit de mouwen wil steken. Wij kijken er met veel plezier op terug en komen beslist nog een keer om een ander menu te bereiden. "
 
Rachel Kwak
 

Workshop Kerstmenu (personeelsuitje met partners) ASML

" We hebben ontzettend genoten van de kookworkshop! Heel leuk om te horen waar Bas zijn producten vandaan haalt en er veel over weet te vertellen. Veel geleerd, veel gelachen en heerlijk gegeten dankzij de (positief kritische) maar leuke sterren kok Bas! "

Marlou Hakkens

Ga direct naar Bastronomie in Mierlo


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren