Menu

hulp  mail

Recensies

Kookworkshop Libanees (personeelsuitje) Franchise Connect

' Een week geleden hebben wij een Libanese kookworkshop gevolgd bij Starliciousfood Kookstudio in Eindhoven. Met de hulp van Bionda hebben wij een heerlijk menu op tafel gezet. Het Libanese eten was verrassend en erg lekker! Leuk dat we het menu ook mee naar huis kregen. Bedankt voor de goede organisatie, alles was top geregeld! "

Ga direct naar Starlicious Food in Eindhoven


Kookworkshop Hapas (personeelsuitje) Stichting Amarant

" Het organiseren van de workshop Hapas maken bij Casa Lisetta in Prinsenbeek en de communicatie met Remon vooraf was uitstekend, complimenten hiervoor! De ontvangst was prettig, waarbij we meteen een glaasje prosecco kregen aangeboden! De tapas workshop was leuk om te doen en werd door alle collega's zeer gewaardeerd. Het eten dat we zelf hebben bereid, smaakte daardoor prima. Alleen jammer dat de zwangere onder ons niet alle hapjes kon opeten, wat wel kenbaar was gemaakt door Remon. Een aanrader. "

Marrit Aanraad-Paans

Ga direct naar Casa Lisetta in Prinsenbeek


Kookworkshop Italiaans (vrijgezellenfeest)

" Zaterdag een geweldig leuke kookworkshop gehad bij 't Kookhuysch in Loon op Zand. Echt heel leuk! We werden gezellige ontvangen met een broodje en borrel. De keuken was super gaaf, zag er heel mooi uit, net nieuw, maar ze zaten er wel al 8 jaar. De recepten waren duidelijk en echt heerlijk. Met een combinatie van de bereiden van de Green Egg was het eten echt heerlijk! Leuke mensen, lekker eten en heerlijke wijn en een super avond!! Ik was zelf hopeloos opz oek naar een leuke kookworkshop in de buurt van Waspik, door de goede hulp en veel keuze (ondanks dat ik laat was en in de vakantie viel mijn datum)  Ik had snel contact en alle mijn vragen werden snel beantwoord! Zeker een aanraden als je iets in de buurt bent en snel en goed geholpen wil worden! "

Sanne Meijs

Ga direct naar 't Kookhuysch in Loon op Zand


Kookworkshop Fingerfood Mediterraan (teamuitje) Fontys

" Met collega's een workshop fingerfood gedaan. Super leuke recepten waar iedereen heel actief mee aan de slag is gegaan en achteraf werd gezegd dat deze zeker thuis nog gemaakt zouden worden. Na het koken gezeliig samen getafeld, een volwaardige maaltijd als afsluiting van een leuke middag. Zeker een aanrader voor groepen (collega's). "

Maureen Spiekerman

Ga direct naar Kookstudio StarliciousFood in Eindhoven


Kookworkshop Tapas (vrijgezellenfeest)

" De gastheer en gastvrouw zijn heel vriendelijk en speelde goed in op de groep van ons vrijgezellenfeest. De ruimte ziet er ook erg leuk uit. We hebben veel plezier gehad. Wat we jammer vonden is dat de recepten vrij eenvoudig waren waardoor we al vroeg klaar waren en dus niet tot 22.00 een programma hebben gehad. Verder echt een aanrader. "
 
Wilma Lohman
 

Kookworkshop Seizoensmenu (personeelsuitje) Kindcentrum Westerbreedte

" Bij deze onze terugblik op onze kookworkshop op 9 juni. Wij hebben een gezellige kookworkshop gevolgd met ons team in een mooie sfeervolle ambiance. We werden buiten ontvangen in het zonnetje met een lekker drankje en een hapje. We hebben smaakvolle en originele seizoensgerechten gemaakt. "

Mieke den Otter

Ga direct naar Pat's Kitchen in Waalwijk


Kookworkshop Hapas (personeelsuitje) Stichting Stimulansz

" Op 8 juni hebben we met alle collega's een leuke kookworkshop gevolg bij Casa Lisetta in Prinsenbeek. Het organiseren van de workshop en de communicatie met Remon vooraf was uitstekend. De tapas workshop was leuk om te doen en werd door alle collega's zeer gewaardeerd. Het eten dat we zelf hebben bereid, smaakte daardoor prima. Een aanrader. "

Tijmen Zentveld

Ga direct naar Casa Lisetta in Prinsenbeek


Tapas workshop (vrijgezellenfeest)

" Een ontzettend leuke workshop afgelopen zaterdag gehad bij Pepe de Sol in Den Bosch. Meer dan een warm welkom gehad en superleuke kleine Spaanse gerechtjes mogen maken. De informatie die voor- en achteraf wordt gegeven vanuit Kookstudiobrabant.nl is top! We hadden een groep met wat allergieën, maar ook dat was geen enkel probleem. Remon heeft het super geregeld met Pepe de Sol. Nogmaals een super, supergoede organisatie waar alles tot de puntjes is geregeld en waar het superfijn is dat je gewoon vooraf betaald en tijdens het feestje nergens meer naar hoeft te kijken. "

Jannie Oonincx

Ga direct naar Pepe Del Sol in Den Bosch


Kookworkshop Italiaans (vrijgezellenfeest)

" Via google ben ik bij de organisatie terecht gekomen en kon ik vrij makkelijk navigeren wat de (on) mogelijkheden waren. Het mooie is van jullie organisatie is dat er koppelingen zijn met meerdere kooklocaties, zodat er altijd wel aansluiting te vinden is. Duidelijke offerte en voorwaarden. Snelle afwikkelingen qua voortraject en afhandeling betaling. Kookstudio zelf in Hilvarenbeek was echt top. Open keuken en kleinschalig, maakt het persoonlijker en intiemer. Dus ik kan jullie aanbevelen! "

Eugene Mureau

Ga direct naar Kookgenoten in Hilvarenbeek


Kookworkshop Tapas (personeelsuitje) V&R

" Met het personeel van V&R hebben we een ontzettend leuke tapas workshop gehad bij De Tafel van 8 in Breda. Heerlijke gerechtjes gemaakt met elkaar en veel gelachen. Een absolute aanrader! "

Chimène de Penning

Ga direct naar Kookatelier Tafel van 8 in Breda