Menu

hulp  mail

Recensies

Kookworkshop seizoenen (personeelsuitje) Tante Louise

" Wij zijn voor ons teamuitje een kookworkshop gaan volgen bij La Pucelle in Bergen op Zoom (16 personen). We hebben een hele leuke avond gehad! Leuk personeel, goede uitleg tijdens het bereiden van de gerechten (taken wereden eerst op een leuke manier gedemonstreerd, er was voor iedere collega een onderdeel om te bereiden) en lekker gegeten. Enige minpuntje was dat we 2 afmeldingen hadden en dat voor deze personen wel betaald moet worden, ondanks dat dit begrijpelijk is voor de inkopen die van tevoren wordt gedaan door de locatie. Van tevoren is gevraagd naar allergieen en dieetwensen, deze zijn ook daadwerkelijk meegenomen in de keuze voor gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar! "

Saskia van Bezooijen

Ga direct naar Brasserie La Pucelle - Bergen op Zoom


Kookworkshop fingerfood Mediterraan (personeelsuitje) TU/e

" Wij hadden ons personeelsuitje bij Starlicious Food in Eindhoven. Een zeer geslaagd uitje, leuke mensen, lekker eten. Vond begeleiding hier en daar wat matig, eigenlijk had een persoon meer voor de begeleiding beter geweest. De recepten kregen we mee. Erg gezellig. "

Judith Wachters - van Gemert

Ga direct naar Starlicious Food Eindhoven


Kookworkshop Tapas (teamevent) NXP

" Het was een super ontspannende en leerrijke middag mede dankzij de mooie locatie, het enthousiasme van de gastheer en de vele lekkernijen waar we van hebben mogen genieten. " 

Anja Jansen - Beysen

Ga direct naar Kookschoolkunsten in Eindhoven


Tapas workshop (personeelsuitje) WonenBreburg

" Wij vonden het helemaal super. Ondanks dat wij maar met een kleine groep waren (5 personen, op het laatst nog een zieke). Goed georganiseerd. Vriendelijk personeel. Leuke locatie. Een echte aanrader. "

Hans Goossens

Ga direct naar Kookgenoten in Hilvarenbeek


Biologisch / Streekgerechten menu (40 jarige bruiloft)

" We hebben met zessen genoten van de avond. Geduldig en attent personeel heeft ons bij het klaarmaken geholpen. Kwaliteit was prima. Een echte aanrader. Ook fijn dat dit ook voor zes personen mogelijk is."

Yolanda de Jong

Ga direct naar Kookgenoten in Hilvarenbeek


Barbeque workshop

" Het was echt een geslaagde activiteit, de locatie was prima en vooral Wim was top. Niet te serieus gewoon lekker normaal. Ook de recepten waren prima. Iedereen vond het ook leuk om te doen. "

Rob van Lierop
 

Barbecue workshop (MT bijeenkomst) JVH Gaming & Entertainment Group

" De collega’s van JVH gaming & entertainment group hebben genoten van een leuke workshop BBQ bij Pat’s Kitchen in Waalwijk. In drie teams werden diverse gerechten voor op of bij de barbecue bereid. Ook zat er nog een wedstrijdelement in om per groep de lekkerste salade te bereiden met een heerlijke fles wijn als prijs voor ieder teamlid. De locatie was super, de koks waren vriendelijk, het ontbrak ons aan niets en boven dat alles was het ook nog een stralende dag zodat we volop rond de barbecue stonden om de drie professionele koks een handje te helpen. En zelfs voor een afwashulp was gezorgd! Pat’s Kitchen: hartelijk dank voor deze leuke middag! "

Ellis van Velzen

Ga direct naar Pat's Kitchen in Waalwijk


Barbecue workshop (vrijgezellendag)

“Sapor Smaakpaviljoen is echt een toplocatie om een bbq workshop te organiseren. Een prachtige tuin en kookstudio stonden volledig tot onze beschikking en de begeleiding was vriendelijk, had kennis van de recepten en gaf ons tegelijkertijd alle vrijheid om te genieten van een drankje in de tuin. Het eten was bovendien ook erg lekker! Zeker een aanrader en wij komen nog een keer terug.” 
 
Pieter Kuijsten
 

Kookworkshop Tapas (teamuitje)

" Wij hebben enorm gezellige en geslaagde kookworkshop gevolgd bij kookgenoten te Hilvarenbeek. Het was een vrolijke en smakelijke avond. Mathijs heeft ons uitstekend begeleid. Kortom, een echte aanrader. "
 
Gonnie Kolsters
Buurtzorg Oirschot team 2
 

Kookworkshop Italiaans (vrijgezellenfeest)

" Wij hebben met het vrijgezellenfeestje van onze dochter, een Italiaanse kookworkshop gevolgd Bij La Pucelle. Marcel  begon met de uitleg over de drie gangen die we zouden gaan maken, waarbij hij de verschillende gerechten besprak en ons de ingrediënten liet zien. Zeer lekker gegeten, leuke ambiance. Aangenaam restaurant waar de bediening uitstekend is. Zeker een aanrader om een gezellige en lekkere kookworkshop te volgen. "

Sietske van Leeuwen

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger