Menu

hulp  mailRecensies

Kookworkshop (gezinsuitje)

" Zondag 29 december hebben wij een kookworkshop gevolgd met ons hele gezin. Allereerst waren we erg enthousiast over de locatie waar de kookmiddag plaats heeft gevonden. Een mooie kookruimte gelegen in de bossen van Mierlo. Deze middag zijn we erg vriendelijk ontvangen in combinatie met een heerlijk glaasje bubbels. De chef vertelde met enthousiaste woorden over het oprichten van de kookstudio. Wij merkten meteen dat hij met veel passie zijn werk doet en dat hij er zelf veel plezier uithaalt. Mooi om te zien dat je van je hobby je beroep mag maken. We hebben de kookworkshop met zes personen gevolgd. Het ene gezinslid had al wat meer ervaring in de keuken dan de andere, maar door de duidelijk receptuur en hulp was het voor iedereen goed te doen. Zelf heb ik in het verleden de koksopleiding gevolgd. Tijdens een gesprek met de chef, vertelde ik hier het een het ander over. Hij was erg enthousiast en wilde er van alles over weten. Leuk om zo iemand te leren kennen en naar elkaars ervaringen te luisteren. We hebben bij jullie aangegeven dat mijn zus verschillende voedingsintoleranties heeft (gluten, lactose, knoflook en ui). Tijdens de reservering werd al aangegeven dat hier rekening mee zou worden gehouden. Wij als gezin eten vaker zonder deze ingrediënten, dus we vonden het ook geen probleem om daar deze middag weer rekening mee te houden. Het is namelijk toch gezellig om met z’n alle hetzelfde te mogen eten tijdens het diner. Er werd een taakverdeling gemaakt, zodat uiteindelijk aan het begin van de avond alle gerechten klaar zouden staan om geconsumeerd te gaan worden. Leuk om nieuwe gerechten te maken en hiervan samen in een gezellige sfeer van te mogen leren (en stiekem van te proeven!) Toen de gerechten gereed stonden om op te worden gegeten, mochten we plaats nemen aan een prachtig gedekte tafel (in kerstsfeer, erg mooi gedaan!) Bij de gerechten werden bijpassende wijnen geserveerd. Lekker en mooie combinaties. Afsluiten met een kopje koffie of verse thee (zelf geplukt in de bossen en daarna gedroogd). Heerlijk, leuk dat veel producten uit de chef zijn eigen tuin komen. Kleine tip: de chef praat veel in vaktermen (wat normaal is als je in een professionele keuken werkt). Maar wij als amateurkoks vonden dit af en toe wat moeilijker te begrijpen. Kortom, wij hebben ontzettend genoten van ons uitje tussen kerst en nieuw. Mooie gerechten, goede sfeer en een prachtige locatie. Wij willen jullie graag bedanken voor de gezellige en leerzame middag. Dank! "

Romy van Doormalen

Ga direct naar Kookstudio Bastronomie in Mierlo


Kookworkshop Mediteraans Fingerfood (teamuitje) Combinatie Jeugdzorg

" Leuke locatie in een gebouw wat nieuwsgierigheid opwekt. Een gezellige activiteit met z’n allen in de keuken en daarna gezamenlijk dineren. Goed verzorgd en gastvrij. "

Anke van der Zanden

Ga direct naar Starlicious Food Strijp-T Eindhoven


Kookworkshop Libanees koken luxe versie (teamuitje) ASML

" We hebben vorige week een gezellige Midden-Oosten kookworkshop gehad. Goed verzorgd en lekker gegeten, nadat we het uiteraard allemaal zelf (met behulp van leuk personeel) gemaakt hadden. Tip: zet ook Starlicious op de deur van East, zodat gasten in de gaten hebben dat ze buiten bij East naar binnen kunnen ;) "

Esther van Aarle - Janssen

Ga direct naar Starlicious Food Eindhoven


Workshop Italiaans koken (teamuitje) Playgro

'" Wij hebben heel erg genoten van de heerlijk Italiaanse gerechten. Alles was erg goed verzorgd, aardig en vriendelijk personeel. Kortom, zeker een aanrader! "

Amanda Nijssen-Metz

Ga direct naar Tafelen.nu in Rosmalen


BBQ Workshop (personeelsuitje) Bubbelkoning / Saunakoning

" We hebben een geweldige avond gehad met ons team van Bubbelkoning / Saunakoning. Veel gelachen en enkele van ons hebben zowaar iets geleerd!:-) 
We willen de organisatie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen! Top-uitje! Tot de volgende keer! "

Bas Brokken

Ga direct naar Het Ketelhuis in Eindhoven


Kookworkshop Italiaans (teamuitje) Verloskundigen Etten-Leur

" Voor ons teamuitje (6 personen) hadden we een lastminute annulering voor een kookworkshop. Rémon van Kookstudio Brabant heeft ons prima en snel geholpen aan een leuke locatie: Kookgenoten in Hilvarenbeek. We werden gastvrij ontvangen en hebben een heerlijk 4 gangen Italiaans menu gekookt. Goede en gezellige begeleiding gehad van kok Mathijs, die veel geduld met ons had.
Leuk dat je met 6 personen zulke lekkere Italiaanse gerechten kan maken. Recepten na afloop gekregen om het thuis ook te kunnen eten. Echt een aanrader! "

Ingrid Hoosemans

Ga direct naar Kookgenoten in Hilvarenbeek


Tapas kookworkshop (teamuitje) Loxodon BV

" Afgelopen maandag een tapas workshop gehad bij PePe del Sol in Den Bosch. Wat een leuke en lieve mensen zijn dat, super avond gehad! En sommige collega’s hebben zowaar ook nog wat geleerd ;) We zijn prima geholpen door Remon bij het boeken ervan, top! "

Hanneke Ramaekers

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Kookworkshop seizoenen (netwerkclub)

" Dank je wel Rémon voor de goede organisatie van onze Kookworkshop vorige week bij La Pucelle in Bergen op Zoom; met de leden van BNI Markiezaat hebben we de kookworkshop gevolgd. Het samen koken was erg gezellig, ongekende talenten kwamen boven en we hebben heerlijk gegeten! "

Patty van Kerckhoven

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Kookworkshop Thais (wijnclub)

'" Voor het uitje met onze wijnclub (7 personen) hadden we op 2 november 2019 een Thaise kookworkshop geboekt bij Kookstudio Brabant. Met Remon hebben vantevoren prima kunnen communiceren. De locatie was Eindhoven en we hebben onder de gezellige en goede begeleiding van Cis een heerlijke Thaise maaltijd gekookt. ? "

Henny Adams

Ga direct naar Kookschoolkunsten te Eindhoven


Workshop 1001 nacht fingerfoods (vriendenuitje)

"Wij hebben op 7 sept. samen met vrienden een supergezellige middag gehad bij Beans & Greens in Aarle Rixtel. Gastvrouw Marieke had haar zaakjes prima voor elkaar en alles goed voorbereid. Het thema van de kookworkshop was "1001 nacht - Fingerfoods" Midden-Oosterse hapjes ...de hele tafel vol lekkers! Per groepje van 2 a 3 mensen maakte je 3 tot 4 heerlijke receptjes, en na een paar uurtjes kokkerellen heeft het heerlijk gesmaakt. Eigenlijk had ik ergens anders een afspraak voor een kookworkshop maar die werd twee weken voor de datum op een vreemde manier afgezegd. Gelukkig wist Kookstudio Brabant ons meteen te zeggen waar we op deze korte termijn nog terecht konden en was een en ander binnen hele korte tijd opgelost!" 

Lia Hendriks

Ga direct naar Beans&Greens in Aarle-Rixtel


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.