Menu

hulp  mail

Recensies

Workshop Feestelijk Fingerfood (personeelsuitje met partners) EasternGraphics Benelux B.V.

" We hebben een hele fijne gezellige avond gehad. Eten was lekker en de locatie sfeervol. Ook alle lof voor Margriet. Een lief enthousiast mens met passie voor koken."

Connie van de Vorstenbosch

Ga direct naar Starlicious Food in Eindhoven


Tapas workshop (personeelsuitje) IND

" Wij hebben enorm genoten van de workshop. Zowel de Gastvrouw als de 2 koks die hielpen in de keuken waren super. We hebben gezellig gekookt, gelachen en heerlijk gegeten. TOP avond met dank aan Mecheline."

Minka Maulany

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Kookworkshop Italiaans (personeelsuitje) Provincie Noord-Brabant

" We hebben op 26 november jl. een kookworkshop gedaan bij Tafelen.nu in de Stationsstraat in Rosmalen. Het was een bijzonder gezellige avond! Goede, verse ingrediënten, lekkere recepten, leuke locatie en vooral de begeleiding van Ans was uit de kunst. Ik weet zeker dat ik namens ons allen spreek als ik zeg dat het zeer aanbevelenswaardig is! "

Sasja van den Heuvel-van de Grint 

Ga direct naar Tafelen.nu in Rosmalen


Kookworkshop fingerfood Mediterraan (personeelsuitje) Ned. Spoorwegen Ehv.

" Wij werden vriendelijk ontvangen en onder het genot van een drankje kregen we uitleg over wat ons te doen stond :-)) Daarna werden we in groepjes verdeeld en gingen aan de slag met de, lekkere, recepten die we kregen. Ook als je geen kookwonder bent was het goed te doen, we werden goed in de gaten gehouden. Het was een gezellige drukte in de keuken maar goed georganiseerd. Nadat we klaar waren met koken, konden we plaatsnemen aan een mooi gedekte tafel en gaan genieten van onze kookkunsten. En lekker dat het was!! Een drankje erbij en het geheel was compleet , een kopje koffie na maakte het af. Afwassen was niet nodig en dat was alweer een zorg minder. Dus kijken we terug op een geslaagde avond. Met nog een compliment aan de begeleiding."

Herman Arts

Ga direct naar Starlicious Food in Eindhoven


Kookworkshop seizoensmenu (heidag) Gemeente Eindhoven

" Hoewel de heidag al geruime tijd gepland stond, besloten we op het laatste moment om deze op een externe locatie te organiseren. Via www.kookstudiobrabant.nl konden we toch nog aan de Hallenweg terecht. We konden gebruik maken van een multifunctionele en sfeervolle ruimte, geschikt voor zowel het inhoudelijk deel van ons programma, als de informele afsluiting in de vorm van een kookworkshop. Om 14.00 uur werden we hartelijk ontvangen met koffie/thee en vers gebakken ambachtelijke lekkernijen. We hadden diverse werkplekken en een beamer ter beschikking, konden zelf meegebrachte materialen gebruiken en, als het ware, helemaal ons eigen ding doen. Om 18.00 uur hebben we het formele deel afgerond en gingen we onder genot van een welverdiend drankje onder leiding van Cis van Abbe gezellig aan de slag met receptuur en ingrediënten. Een prima driegangen seizoensmenu was het resultaat. Kortom, goede, sfeervolle (vergader)locatie met parkeergelegenheid in de directe omgeving en heel geschikt voor een kookworkshop in groepsverband. "

Ingeborg Wadners

Ga direct naar Kookschoolkunsten in Eindhoven


Kookworkshop seizoensmenu (ondernemersvereniging)

" Superleuke avond gehad met zijn 6-en. Volop aandacht van Chef Marcel in zijn keuken met duidelijke uitleg over hoe bepaalde gerechten aan te pakken. Een bezoek gebracht aan de kruidentuin waaruit we zelf mochten plukken. En we werden uit-ste-kend bediend door eigenaar Harko Everts. Dit is echt een aanrader. Gemakkelijk parkeren is ook een pré. "

Silvia Heijnen

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Kookworkshop seizoen

" Met een groep van 10 personen, allen oud-collega’s van elkaar, hebben we op 9 november de kookworkshop bij La Pucelle te Bergen op Zoom gevolgd. We hebben een hele gezellige avond gehad. De instructies waren duidelijk, de kwaliteit van de ingrediënten was goed en we zijn vooral met verse producten aan het werk gezet. Bij binnenkomst en gedurende de hele avond was de sfeer erg gastvrij. Het concept is absoluut een aanrader voor groepen die met - enige zelfwerkzaamheid - een geheel verzorgde avond willen hebben! "

"De ROV-ers uit Bergen op Zoom”

Ga direct naar La Pucelle Bergen op Zoom


Workshop Tapas (vrijgezellenfeest)

" Wij hebben een zeer geslaagde avond gehad. Heerlijk dat alles van tevoren al was betaald en geregeld. We zijn prima ontvangen en hebben heerlijke gerechtjes mogen maken. Er is voldoende tijd ingepland om het eten te bereiden en we hadden vervolgens ook ruim de tijd om alles op te eten. Wij kijken terug op een hele fijne avond! "
 
Kim Maurer
 

Workshop Sushi (gezinsuitje) 

" Wij hadden een heerlijke avond met ons gezin, acht personen, onder goede begeleiding van de kok. De recepten waren niet helemaal perfect, maar de uitleg en ondersteuning was prima en maakte dat weer goed. We hebben allemaal sushi leren maken, daar had de kok goed over nagedacht en dat was leuk. Ze werden niet perfect, maar wel lekker. Zeker aan te bevelen als een leuke activiteit in de afwisseling van samen werken en gezellig samen tafelen. "
 
Leonie van Straaten
 

Kookworkshop Tapas (personeelsuitje) SenS!

" Met collega's hebben we afgelopen zaterdagavond een superleuke avond gehad bij Kookstudio Bastronomie Mierlo. Mooie locatie en onder leiding van chef-kok Bas hebben wij heerlijke tapa's mogen maken, met allemaal verse ingrediënten uit zijn eigen kruidentuin. Alle recepten mooi uitgeschreven en met af en toe (soms wat meer) hulp van Bas stond er na ruim 2 uur koken een overdaad aan eten voor ons klaar. Dit werd door Bas mooi uitgeserveerd met heerlijke wijnen of frisdranken erbij. 

Echt een aanrader!! "

Rosie van der Heide
Management Assistent SenS!
Locatie Veldhoven

Ga naar Bastronomie in Mierlo


Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger