Menu

hulp  mail

Recensies

Tapas kookworkshop (familiedag)

" Wij hebben met onze familie een hele gezellige kookworkshop gedaan op 31 maart. Goed geregeld, hele aparte en leuke recepten. Onder de bezielende leiding van Stef hebben we meer dan 10 verschillende tapasgerechtjes gemaakt. Daarna aan tafel en werd alles in gangen opgediend. Het was echt een topervaring! "

Anneke Pieterse Zwaan

Ga direct naar Kookcentrum Brabant in Beek en Donk


Tapasworkshop (verjaardag)

" Voor mijn 50-ste verjaardag zijn we met ons gezin tapas gaan koken bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Dit was door Kookstudiobrabant voor ons geregeld. We waren met een groep van 7 personen variërend van 13 tot 78 jaar oud. Allemaal hebben we er erg van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. "

Claudia Neumann

Ga direct naar Kookgenoten in Hilvarenbeek


Workshop Tapas maken (vrijgezellenfeest)

" Een erg leuke kookworkshop gehad bij PePe del Sol, Den Bosch. Een prachtig ingericht gezellige lokatie waar we lekker hebben kunnen bijkletsen en borrelen onder het genot van typische Spaanse tapas. Erg fijne gastvrouw en gastheer die ons de kneepjes van het vak leerden. Leuke activiteit in een relaxte sfeer. "

Natalie van den Brand

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Hapas workshop (verjaardag)

" We hebben een TOP avond gehad. Zeer gastvrij ontvangen. Heerlijke gerechten gemaakt onder begeleiding van een deskundige gastvrouw en gastheer, welke alles goed voorbereid hadden. Goed uitgeruste keuken en een gezellige entourage. Kortom voor herhaling vatbaar. "

Tapasworkshop (teamuitje) Essent

'" Wij hebben met ons team van 11 dames op donderdag 15 maart een uiterst gezellige en leerzame avond gehad bij PePe del Sol in de Vughterstraat te Den Bosch. Na een gemoedelijk welkom hebben we genoten van een kook workshop waarbij wij een korte uitleg kregen over het concept. Daarna zijn we aan de slag gegaan in de keuken. Heel fijn daarbij was dat onze gastheer en gastvrouw voor al onze vragen een goed en snel antwoord hadden. Gelukkig was de groep niet veel groter anders hadden we elkaar zeker in de weg gelopen in de keuken. Daarna aan tafel met drank en lekkere zelf gemaakte tapas. Al met al een goede organisatie (ook vooraf prima geregeld), goede ambiance en lekker eten. Natuurlijk maak je de gezelligheid zelf, maar daar hadden wij geen probleem mee. Een leuk teamuitje en leerzaam om te zien wat je zoal kan maken met heel veel knoflook, doperwtjes etc.. Zeker een aanrader."

José Dankers 

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Kookworkshop tapas (familiefeest)

" We hebben een ontzettende leuke Tapas-kookworkshop gehad! Iedereen was erg enthousiast, ook de jeugd (wat ik van te voren lastig vond om in te schatten....). Ik vond het erg leuk dat de recepten zo verdeeld waren dat iedereen in zijn eigen tempo en voorkeur weer een nieuw recept kon uitzoeken en oppakken. Voor onze groep van 22 was er voldoende ruimte in de keuken en het feestzaaltje. Wat ook erg leuk werd gevonden was het barretje waar zelf bier getapt kon worden. Al met al was het een groot succes! Dank ook aan Stef."

Karin Jonkers

Ga direct naar Kookcentrum Brabant in Beek en Donk


Kookworkshop + culinaire quiz (teambuilding event) 3M

" Super leuke avond gehad met ons BNL team bij restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom. Wij hebben een culinaire quiz gevolgd, een heerlijk 3-gangen menu voorbereid en uitgeserveerd. Het was super lekker!! Complimenten aan Remon van Kookstudiobrabant .nl voor de perfecte oranisatie! "

Marlies Huijink

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Workshop Italiaans (Gepla BV) teamuitje

" Het was zeker een geslaagde avond. Het was leerzaam en gezellig en we hebben met z’n allen genoten van elkaars gezelschap en als een hecht “team” samen gekookt. Daarna hebben we pér gang onze eigen baksels heerlijk samen genuttigd met een drankje erbij. "

Karel Olfers

Ga direct naar Starlicious Food Kookstudio Strijp-T in Eindhoven


Workshop Fingerfood (teamuitje) Philips Personal Health

" Alles was super goed geregeld. Een leuke ontvangst op een hele leuke, mooi ingerichte locatie. We werden goed aan het werk gezet, en wat het leuke was van de Fingerfood, is dat we allemaal tegelijk aan het bereiden waren en daarna ook weer samen gezellig van alle gerechten konden genieten. Voor ieder was er wat wils, ook voor degenen met speciale dieetwensen was er genoeg keuze. We werden goed begeleid bij het eten en hoefden niet eens af te wassen. Ook het boeken van de kookworkshop was makkelijk en snel en goed geregeld. We kijken tevreden terug op een gezellige avond met het team, met heel lekker eten! "

Anouk Cissen

Ga direct naar Starlicious Food Kookstudio Strijp-T in Eindhoven


Kookworkshop seizoen 4-gangen (familie uitje)

“ Wij hebben met 12 personen in familieverband een heerlijke avond beleefd bij de Tafel van 8 in Breda. Onder deskundige begeleiding van chef Marcel zijn wij culinair tot grote hoogten gestegen aan de hand van fantastische recepten.”

Jan Kooijman

Ga direct naar Kookatelier Tafel van 8 in Breda