Menu

hulp  mail

Recensies

Barbecue workshop (vrijgezellendag)

“Sapor Smaakpaviljoen is echt een toplocatie om een bbq workshop te organiseren. Een prachtige tuin en kookstudio stonden volledig tot onze beschikking en de begeleiding was vriendelijk, had kennis van de recepten en gaf ons tegelijkertijd alle vrijheid om te genieten van een drankje in de tuin. Het eten was bovendien ook erg lekker! Zeker een aanrader en wij komen nog een keer terug.” 
 
Pieter Kuijsten
 

Kookworkshop Tapas (teamuitje)

" Wij hebben enorm gezellige en geslaagde kookworkshop gevolgd bij kookgenoten te Hilvarenbeek. Het was een vrolijke en smakelijke avond. Mathijs heeft ons uitstekend begeleid. Kortom, een echte aanrader. "
 
Gonnie Kolsters
Buurtzorg Oirschot team 2
 

Kookworkshop Italiaans (vrijgezellenfeest)

" Wij hebben met het vrijgezellenfeestje van onze dochter, een Italiaanse kookworkshop gevolgd Bij La Pucelle. Marcel  begon met de uitleg over de drie gangen die we zouden gaan maken, waarbij hij de verschillende gerechten besprak en ons de ingrediënten liet zien. Zeer lekker gegeten, leuke ambiance. Aangenaam restaurant waar de bediening uitstekend is. Zeker een aanrader om een gezellige en lekkere kookworkshop te volgen. "

Sietske van Leeuwen

Ga direct naar La Pucelle in Bergen op Zoom


Kookworkshop Tapas (personeelsuitje)

" Wij hebben een geslaagde kookworkshop gehad in ’t Kookhuysch. We werden vriendelijk ontvangen en zijn lekker aan het koken gegaan. Tijdens het koken werden we geholpen wanneer nodig en daarna hebben we heerlijk van onze eigen gerechten gesmuld. De kok heeft goed naar onze wensen wat betreft allergieën e.d. geluisterd en hier het menu keurig op aangepast. "

Marjolein Wahlen
obs Verschoorschool 

Ga direct naar 't Kookhuysch in Loon op Zand


Kookworkshop Tapas (afdelingsuitje)

" Op 25-04-2018 hebben wij met collega’s een kookworkshop tapas gevolgd bij PEPE DEL SOL in Den Bosch. Een hele mooie locatie in de binnenstad. Bij binnenkomst word je gastvrij onthaald en heb je al meteen het Spaanse gevoel door het interieur. Na ontvangst en uitleg werd de groep in tweeën gesplitst; de eerste groep gaat aan de gang met de tapas recepten terwijl de andere groep gezellig toekijkt aan de bar. Leuk om te zien hoe je collega’s met elkaar een tapas gerecht bereiden en daarna iedereen aan tafel gaat om het te nuttigen.  Als de eerste groep klaar is laat de volgende groep zijn kooktalenten zien. Onder de kookstudio zit een wijnkelder waar je ook een drankje kan nuttigen. Erg gezellig om daar te borrelen. Wij hebben een prachtige avond gehad bij PEPE DEL SOL: leuke gerechtjes gemaakt en heerlijk gegeten. Het was voor ieder van ons een TOP avond! " 

Saskia van Homelen
Poli reumatologie
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Ga direct naar PePe del Sol in Den Bosch


Tapas workshop (reunie)

" Het was een zeer geslaagde en gezellige kookworkshop in het historische patronaatsgebouw, een mooie ambiance. De twee aanbieders (o.a. Elles) van de kookworkshop waren duidelijk in hun uitleg en hielpen, daar waar nodig. Er werd gekookt met 16 personen in één ruimte met één groot aanrechtblad. We stonden dicht op elkaar, wat goed werkte. Als men zelf klaar was, hielp men een ander. Er is hard gewerkt en het resultaat was er ook naar. We hebben gesmuld van de heerlijke gerechten en bijna allemaal suikervrij en koolhydraatarm. Complimenten! Onze dank voor Elles en haar compagnon was zeer oprecht. "
 
Wilda van Drunen-Langendijk
 

Tapas kookworkshop (familiedag)

" Wij hebben met onze familie een hele gezellige kookworkshop gedaan op 31 maart. Goed geregeld, hele aparte en leuke recepten. Onder de bezielende leiding van Stef hebben we meer dan 10 verschillende tapasgerechtjes gemaakt. Daarna aan tafel en werd alles in gangen opgediend. Het was echt een topervaring! "

Anneke Pieterse Zwaan

Ga direct naar Kookcentrum Brabant in Beek en Donk


Tapasworkshop (verjaardag)

" Voor mijn 50-ste verjaardag zijn we met ons gezin tapas gaan koken bij Kookgenoten in Hilvarenbeek. Dit was door Kookstudiobrabant voor ons geregeld. We waren met een groep van 7 personen variërend van 13 tot 78 jaar oud. Allemaal hebben we er erg van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. "

Claudia Neumann

Ga direct naar Kookgenoten in Hilvarenbeek


Workshop Tapas maken (vrijgezellenfeest)

" Een erg leuke kookworkshop gehad bij PePe del Sol, Den Bosch. Een prachtig ingericht gezellige lokatie waar we lekker hebben kunnen bijkletsen en borrelen onder het genot van typische Spaanse tapas. Erg fijne gastvrouw en gastheer die ons de kneepjes van het vak leerden. Leuke activiteit in een relaxte sfeer. "

Natalie van den Brand

Ga direct naar PePe del Sol in 's-Hertogenbosch


Hapas workshop (verjaardag)

" We hebben een TOP avond gehad. Zeer gastvrij ontvangen. Heerlijke gerechten gemaakt onder begeleiding van een deskundige gastvrouw en gastheer, welke alles goed voorbereid hadden. Goed uitgeruste keuken en een gezellige entourage. Kortom voor herhaling vatbaar. "

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger